Valja li ovaj model? Interesuje me misljenje onih koji su ga probali. Koliko traje baterija (par komada), kako se ponasa u igrama, valja li mu vibracija ili je gasite, itd...
ne znam tacno da ti kazem konkretno za ovaj model ali mogu da ti potvrdim za Rumblepad Cordless da radi SAVRSENO, a ne verujem da se puno razlikuje od tog, a sto se tice baterija, dobio sam uz njega Duracell alkalne koje traju i traju..i traju jos uvek... ortak ima isti i fabricke baterije mu jos uvek traju...posle 2god!!! vibraciju nikad u zivotu nisam koristio
:: Valja li ovaj model :: Interesuje me misljenje onih koji su ga probali :: Koliko traje baterija (par komada), kako se ponasa u igrama, valja li mu vibracija ili je gasite, itd.. :: :: Unapred zahvalan za info.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!!
Ovo za baterije me interesuje cisto da znam koje da uzmem alkalne ili punjive. Vibrcija znaci nije potrebna, imao sam neki shugavi od kojih je jedan zavrsio tresnut o cement posto je svako malo gurao igraca gore levo, a drugi je takodje zavrsio karijeru kad sam slucajno povukao kabel a on je silom prilika takodje zavrsio tresnut o cement (figurativno posto je na podu parket)...
Inace isto mi se desilo i ovde u KL kad sam pomerio laptop tresne joypad na patos sa nekih pola metra i otpadne mu dugme za pozivanje dodavanja... popizdeo sam skroz...
Sve u svemu kazes da ce baterije potrajati... nije lose... jos me interesuje preciznost posto preciznost na onim ispod 1K dinara stvarno nije neka... nadam se da je sa ovim modelom biti daleko bolja...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: ne znam tacno da ti kazem konkretno za ovaj model ali mogu da ti potvrdim za Rumblepad Cordless da radi SAVRSENO, a ne verujem da se puno razlikuje od tog, a sto se tice baterija, dobio sam uz njega Duracell alkalne koje traju i traju..i traju jos uvek... ortak ima isti i fabricke baterije mu jos uvek traju...posle 2god!!! vibraciju nikad u zivotu nisam koristi :: :: :: :: Valja li ovaj model :: :: Interesuje me misljenje onih koji su ga probali :: :: Koliko traje baterija (par komada), kako se ponasa u igrama, valja li mu vibracija ili je gasite, itd.. :: :: :: :: Unapred zahvalan za info.. :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!!
pazi, ja kada sam kupovao, gledao sam i Saitek i neke tamo razne joypad-ove, Saitek recimo kazu da je krs nevidjeni onaj wireless joypad, em je ruzan, em baterije jako kratko traju, kazem ti kod ovog neverovatna stvar, fabricke baterije Duracell Alkalne traju neverovatno dugo, kao da su Li-ion, u stvari ja ih uopste nisam ni istrosio, a kupio sam ga pre 6 meseci, ni jedan joypad ne moze toliko dugo da izdrzi. obicno se istrose posle mesec dana plafon, tako da tu nemoj imati dilemu, ne trebaju ti nikakve baterije, kada ti se ove istrose posle nekoliko godina onda ce ti se joypad raspasti od igranja, onda kupi neke ni-mh.. preporucujem duracell :) za sada nema bolje Cordless joypada od tog sto si naveo i Rumblepad-a.. naravno skupi su.. bili su 2.500din svojevremeno.. Saitek i ne pomisljaj da uzimas..
:: Ovo za baterije me interesuje cisto da znam koje da uzmem alkalne ili punjive :: Vibrcija znaci nije potrebna, imao sam neki shugavi od kojih je jedan zavrsio tresnut o cement posto je svako malo gurao igraca gore levo, a drugi je takodje zavrsio karijeru kad sam slucajno povukao kabel a on je silom prilika takodje zavrsio tresnut o cement (figurativno posto je na podu parket).. :: :: Inace isto mi se desilo i ovde u KL kad sam pomerio laptop tresne joypad na patos sa nekih pola metra i otpadne mu dugme za pozivanje dodavanja... popizdeo sam skroz.. :: :: Sve u svemu kazes da ce baterije potrajati... nije lose... jos me interesuje preciznost posto preciznost na onim ispod 1K dinara stvarno nije neka... nadam se da je sa ovim modelom biti daleko bolja.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: ne znam tacno da ti kazem konkretno za ovaj model ali mogu da ti potvrdim za Rumblepad Cordless da radi SAVRSENO, a ne verujem da se puno razlikuje od tog, a sto se tice baterija, dobio sam uz njega Duracell alkalne koje traju i traju..i traju jos uvek... ortak ima isti i fabricke baterije mu jos uvek traju...posle 2god!!! vibraciju nikad u zivotu nisam koristi :: :: :: :: :: :: :: Valja li ovaj model :: :: :: Interesuje me misljenje onih koji su ga probali :: :: :: Koliko traje baterija (par komada), kako se ponasa u igrama, valja li mu vibracija ili je gasite, itd.. :: :: :: :: :: :: Unapred zahvalan za info.. :: :: :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!!
Vidim da niko vise sem tebe ne sme da se uhvati teme...
Idem danas ponovo do Low Yat Plaze pa cu verovatno da ga pazarim cena je oko RM120 ili prevedeno na opste odomacenu monetu ~27E.
Pozdrav... u svakom slucaju javljam utiske... koristice se uglavnom za PES...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: pazi, ja kada sam kupovao, gledao sam i Saitek i neke tamo razne joypad-ove, Saitek recimo kazu da je krs nevidjeni onaj wireless joypad, em je ruzan, em baterije jako kratko traju, kazem ti kod ovog neverovatna stvar, fabricke baterije Duracell Alkalne traju neverovatno dugo, kao da su Li-ion, u stvari ja ih uopste nisam ni istrosio, a kupio sam ga pre 6 meseci, ni jedan joypad ne moze toliko dugo da izdrzi. obicno se istrose posle mesec dana plafon, tako da tu nemoj imati dilemu, ne trebaju ti nikakve baterije, kada ti se ove istrose posle nekoliko godina onda ce ti se joypad raspasti od igranja, onda kupi neke ni-mh.. preporucujem duracell : :: za sada nema bolje Cordless joypada od tog sto si naveo i Rumblepad-a.. naravno skupi su.. bili su 2.500din svojevremeno.. Saitek i ne pomisljaj da uzimas.. :: :: :: :: Ovo za baterije me interesuje cisto da znam koje da uzmem alkalne ili punjive :: :: Vibrcija znaci nije potrebna, imao sam neki shugavi od kojih je jedan zavrsio tresnut o cement posto je svako malo gurao igraca gore levo, a drugi je takodje zavrsio karijeru kad sam slucajno povukao kabel a on je silom prilika takodje zavrsio tresnut o cement (figurativno posto je na podu parket).. :: :: :: :: Inace isto mi se desilo i ovde u KL kad sam pomerio laptop tresne joypad na patos sa nekih pola metra i otpadne mu dugme za pozivanje dodavanja... popizdeo sam skroz.. :: :: :: :: Sve u svemu kazes da ce baterije potrajati... nije lose... jos me interesuje preciznost posto preciznost na onim ispod 1K dinara stvarno nije neka... nadam se da je sa ovim modelom biti daleko bolja.. :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: ne znam tacno da ti kazem konkretno za ovaj model ali mogu da ti potvrdim za Rumblepad Cordless da radi SAVRSENO, a ne verujem da se puno razlikuje od tog, a sto se tice baterija, dobio sam uz njega Duracell alkalne koje traju i traju..i traju jos uvek... ortak ima isti i fabricke baterije mu jos uvek traju...posle 2god!!! vibraciju nikad u zivotu nisam koristi :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Valja li ovaj model :: :: :: :: Interesuje me misljenje onih koji su ga probali :: :: :: :: Koliko traje baterija (par komada), kako se ponasa u igrama, valja li mu vibracija ili je gasite, itd.. :: :: :: :: :: :: :: :: Unapred zahvalan za info.. :: :: :: :: :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!!
I kupi Playstation joypad od keca ili cvaj , svejedno, rade oba, turis adapter na usb , kresnes 2x dzojstika i milina, po meni playstation dual shock analogni joypad je najbolji koji ima, pogotovo za pes...
Evo da se i ja javim, ponosan vlasnik Cordless Rumblepad-a II, odlican je stvarno, baterija sto kaze imarkovic traje vec ihajhaj, imam ga vise oko 5 meseci , precizan, extra za te pare.
Ovo cudo je dobro, mozda je malo manje za moje ruke ali radi... Odigrao tri partije PES-a i moram da priznam da prilicno bolje reaguje na komande, analogne palice su stvarno analogne palice i kad ih samo malo pomeris ide samo malo, kad malo vise pomerim u stranu ide malo brze... Onda oni otkidaci od spreda takodje reaguju na pritisak a ne kao kod onih kineskih plastikanaca uvek ide u stranu bez obzira na jacinu a kad pozivam dodavanje ono je stvano valjano... Lag kod zaustavljanja ili menjanja pravca je prilicno manji... tj primeti se tu i tamo za razliku kod plastikanaca znas da se zabodes u mrezu pa nikako napolje... Lakse oduzmes loptu protivniku, lakse guras napred, teze ti oduzimaju, preciznije se dodaje... itd...
Za 27 evraja sam trenutno zadovoljan, jos ako mu bakterije stvarno traju kao sto ste naveli mesecima onda je to divota... inace domet mu je sigurno 4m` posto ima toliko od kreveta do racunara i televizora, sta da se radi kad je lapic mali pa moram da ga kacim na neki SHARP.
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.