Logitech Formula Force EX me zanima. Koliko sam kopao po netu to je najbolje za te pare a vise od toga me se ne isplati da dajem zato sto mi je onda jednostavnije da sipam gorivo za te pare :D Sada, pitanje - GDE da ga nadjem. Nijedna firma ga nema, svako prica neku svoju pricu...ako ne uzmem njega onda cu da uzmem onaj Formula Vibration Feedback i da se igram sa njim, jbg - bez FFa. Drugi sam probao vec i OK mi je za igranje, cepam Dirt 2, Richard Burn`s, Shift 1 sam malo pikao ali smara a Shift 2 cekam volan da bih ga probao...Treba da se svuce i Grid doduse...anyway, ako neko zna gde da ga nadjem ili ima pametnu alternativu u tom cenovnom rangu, pomazite :) PoZ
Ja sam planirao danas da narucim, al posto je proslo 5, sacekacu do sutra. Kad pozovem da pitam koliko imaju komada, javicu ti, ispada 5450, tako nesto. Ima ne benchu za 35e prodaje lik, ako te i to zanima.
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: Logitech Formula Force EX me zanima. Koliko sam kopao po netu to je najbolje za te pare a vise od toga me se ne isplati da dajem zato sto mi je onda jednostavnije da sipam gorivo za te pare : :: Sada, pitanje - GDE da ga nadjem. Nijedna firma ga nema, svako prica neku svoju pricu...ako ne uzmem njega onda cu da uzmem onaj Formula Vibration Feedback i da se igram sa njim, jbg - bez FFa :: Drugi sam probao vec i OK mi je za igranje, cepam Dirt 2, Richard Burn`s, Shift 1 sam malo pikao ali smara a Shift 2 cekam volan da bih ga probao...Treba da se svuce i Grid doduse...anyway, ako neko zna gde da ga nadjem ili ima pametnu alternativu u tom cenovnom rangu, pomazite : :: Po :: :: ========= :: Kolac u tiganju?!?! NEMOGUCE :: :: BLEJA:)) ::
u Tehnomaniji....negde u septembru prošle godine...bio je oko 4500....pa pogledaj tamo....Inače volan je odličan, svaka preporuka Fiat iustitia, et pereat mundus
Ajde vidi pa mi javi ovde na temu molim te...kako uopste planiras da nabavis? xD Inace nema vise u Tehnomaniji, pise stari model ili tako nesto :/
Mozda cak i narucim taj sa Benca, sta znam...cekam da mi se javi Snoopy danas ^^
Hvala! ========== Kolac u tiganju?!?! NEMOGUCE!
BLEJA:)))
:: Ja sam planirao danas da narucim, al posto je proslo 5, sacekacu do sutra. Kad pozovem da pitam koliko imaju komada, javicu ti, ispada 5450, tako nesto :: Ima ne benchu za 35e prodaje lik, ako te i to zanima. :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: :: :: Logitech Formula Force EX me zanima. Koliko sam kopao po netu to je najbolje za te pare a vise od toga me se ne isplati da dajem zato sto mi je onda jednostavnije da sipam gorivo za te pare : :: :: Sada, pitanje - GDE da ga nadjem. Nijedna firma ga nema, svako prica neku svoju pricu...ako ne uzmem njega onda cu da uzmem onaj Formula Vibration Feedback i da se igram sa njim, jbg - bez FFa :: :: Drugi sam probao vec i OK mi je za igranje, cepam Dirt 2, Richard Burn`s, Shift 1 sam malo pikao ali smara a Shift 2 cekam volan da bih ga probao...Treba da se svuce i Grid doduse...anyway, ako neko zna gde da ga nadjem ili ima pametnu alternativu u tom cenovnom rangu, pomazite : :: :: Po :: :: :: :: ========= :: :: Kolac u tiganju?!?! NEMOGUCE :: :: :: :: BLEJA:)) :: ::
:: Ja sam planirao danas da narucim, al posto je proslo 5, sacekacu do sutra. Kad pozovem da pitam koliko imaju komada, javicu ti, ispada 5450, tako nesto :: Ima ne benchu za 35e prodaje lik, ako te i to zanima. :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: :: :: Logitech Formula Force EX me zanima. Koliko sam kopao po netu to je najbolje za te pare a vise od toga me se ne isplati da dajem zato sto mi je onda jednostavnije da sipam gorivo za te pare : :: :: Sada, pitanje - GDE da ga nadjem. Nijedna firma ga nema, svako prica neku svoju pricu...ako ne uzmem njega onda cu da uzmem onaj Formula Vibration Feedback i da se igram sa njim, jbg - bez FFa :: :: Drugi sam probao vec i OK mi je za igranje, cepam Dirt 2, Richard Burn`s, Shift 1 sam malo pikao ali smara a Shift 2 cekam volan da bih ga probao...Treba da se svuce i Grid doduse...anyway, ako neko zna gde da ga nadjem ili ima pametnu alternativu u tom cenovnom rangu, pomazite : :: :: Po :: :: :: :: ========= :: :: Kolac u tiganju?!?! NEMOGUCE :: :: :: :: BLEJA:)) :: ::
E jbg, ja mislio ti imas neku akciju ovako, nema nigde po prodavnicama...
========== Kolac u tiganju?!?! NEMOGUCE!
:: Nema vec mesec dana a stoji na sajtu. :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: ::
ovaj: Thrustmaster Ferrari GT Experience, kozni obruc volana, odlican Force Feedback, kvalitetne papucice, cena mu je oko 5000. Ja da imam sad pare, odmah bih ga kupio ,ima ga po BG-u.
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: :: ovaj: Thrustmaster Ferrari GT Experience, kozni obruc volana, odlican Force Feedback, kvalitetne papucice, cena mu je oko 5000. Ja da imam sad pare, odmah bih ga kupio ,ima ga po BG-u :: ::
Ja sam citao po netu o njemu i nesto mi se cini da je njegov feedback vibracija...ali nisam siguran, nigde da napisu konkretno, svugde drugacije. Ja sam uzeo od onog momka polovan Force EX i apsolutno sam zadovoljan :)
========== Kolac u tiganju?!?! NEMOGUCE!
:: :: ovaj: Thrustmaster Ferrari GT Experience, kozni obruc volana, odlican Force Feedback, kvalitetne papucice, cena mu je oko 5000. Ja da imam sad pare, odmah bih ga kupio ,ima ga po BG-u :: ::
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.