na xboxrepublika.com i lepo trazi perisu i kupi xbox 360 flashovan,rade igre online iako je hack,bar mi je tako rekao zadnji put,godinu dana garancijue i kod njega imash svu pratecu opremu.....dosta zadovoljnih korisnika.
uglavnom,u mnogim igrama koje izlaze(izasle)su za obe konzole fps je daleko bolji na xbox 360 konzoli,meni to bash i nije jasno al dobro.
kod xbox 360 je lakse da nabacish igru,nisu na bluray,ta prica da xbox lakse crkava,ne pije vodu,s`obzirom da su svi novi sa jasper plocama.
Moj izbor bi bio xbox 360,jeftniji,mnogo igre bolje rade na njemu,lako nabavljash igre,online iako je hack(dobro postoji mogucnost bana,al dobro)....E sad jedino sto sony ima neke ekskluzive kao npr. God of War.
buraz mi je imao istu dilemu i uzeo je Xbox, kaze da su ovi novi extra a za razliku od PS3-ke ima motion sensore tako da nista ne drzis u rukama, sto je extra jer mi se PS move uopste nije svideo.
Pazi sve je stvar ukusa, xbox je nesto jeftiniji, veci fps, dok na ps3 ipak imas Bluray citac,i hardwerski je jaci od kutije. To da se igre lakse nabavljaju za Xbox nije istina, posto sad svaku igru mozes da skines i za sony i cak ne moras ni da je rezes ili nesto slicno. Ja licno sam za PS3, nekako vise volim Sony od Microsofta, a takodje mi se vise svidjaju ekskluzive za PS3 u odnosu na Xbox....
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.