Gde u BG-u ima za neku razumnu cifru da se uzme PS3 Slim sa 160 ili 320 GB i koja je cena? Samo bih vas jos pitao da li uz Slim ide DualShock 3 posto vidim da na nekim nasim sajtovima se Slim prodaje uz sixaxis sto mi nije bas jasno....Hvala svima unapred
Kod nas je PS3 jos uvek skupa prica, kao i sve konzole. Ta skupoca se nikada nije promenila jos od `90tih. Uvek je kostalo ili za 1/2 realne maloprodajne cene ili za skoro celu cenu. Kod nas PS3 160 kosta oko 45 hiljada dinara (oko 450 jura) pa na dalje, dok napolju moze da se nadje za 220 do 270 jura. Uz svaki slim mora da ide i Dualshock 3, on ti je ujedno i sixaxis (ziroskop).
to je nas sajt xbox republika kao sto vidis,na toj stranici prvi prodavac pogledaj malo nize pise PS3 slim 320 gb 319 eur,ja sam kod njega kupio letos xbox elite,sve bez problema,1 god garancije.Prakticno 80% foruma kupuje kod njega i niko nije imao primedbu
Ja sam umalo kupio od njega xbox pre par godina ali kada mi je rekao da nema garanciju na papiru nisam uzeo. Kako mislite da ostvarite garanciju kad ih on svercuje iz Segedina?
odakle ti ta informacija za Segedin,ne znam ni da li pricamo o istoj osobi kao prvo,kao drugo pre par godina ja mislim da on to nije ni prodavao,i kao trece,evo ja,imam na kutiji lepo pise kad je poslata meni,s koje adrese na koju i lepo godinu dana od tad imam garanciju... nista prostije. I ja sam ovde video letos temu ps3 povoljno i neko je isto ovako ubacio link za xbox republiku i tamo sam otisao i kupio lepo sebi xbox i nijedanput nisam zazalio sto nisam nabudzio komp,a kamoli da sam imao kakve sumnje oko kupovine preko foruma
krajnja odluka je na tebi sta god ti bilo ko rekao,ali prosetaj malo jos po forumu,vidi utiske ljudi a i taj u beosoftu je pretpostavljam od 160 gb,(jer za tu cenu i daju tu verziju u ostalim prodavnicama) mozda ti ne treba vise od toga,ali kad za manje pare dobijes vise tu nema sta da se razmislja :D nemoj da verujes na moju rec,uveri se sam da je pouzdano
Mozda malo debilno pitanje ali koja verzija softwera se dobija uz PS3, bitno mi je da nije 3.56 , izvinjavam se, ali sam nov u svemu ovome, a znam da na 3.56 ne rade `igre za siroke narodne mase`
debilno pitanje uopste,ali to vec ne znam,ja mislim da mozes da sredis to oko firmwarea,ako hoces pitacu ga,a u medjuvremenu ako te zanima evo sajt playstation republika koji su napravili neki clanovi xbox republike na kom je sve objasnjeno oko firmwarea,sve sto te zanima
I to je tako jednostavno? Znaci sjebe se i on ce odmah da ti sredi? Sta ako se napravi lud i iskulira te? A moze mu se
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: :: odakle ti ta informacija za Segedin,ne znam ni da li pricamo o istoj osobi kao prvo,kao drugo pre par godina ja mislim da on to nije ni prodavao,i kao trece,evo ja,imam na kutiji lepo pise kad je poslata meni,s koje adrese na koju i lepo godinu dana od tad imam garanciju... nista prostije :: I ja sam ovde video letos temu ps3 povoljno i neko je isto ovako ubacio link za xbox republiku i tamo sam otisao i kupio lepo sebi xbox i nijedanput nisam zazalio sto nisam nabudzio komp,a kamoli da sam imao kakve sumnje oko kupovine preko forum :: :: :: hahaha japanac :D
Cekiraj mail odmah pls. Sorry sto spamujem temu :(.
Pozdrav!
:: I to je tako jednostavno? Znaci sjebe se i on ce odmah da ti sredi? Sta ako se napravi lud i iskulira te? A moze mu s :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: :: :: :: :: odakle ti ta informacija za Segedin,ne znam ni da li pricamo o istoj osobi kao prvo,kao drugo pre par godina ja mislim da on to nije ni prodavao,i kao trece,evo ja,imam na kutiji lepo pise kad je poslata meni,s koje adrese na koju i lepo godinu dana od tad imam garanciju... nista prostije :: :: I ja sam ovde video letos temu ps3 povoljno i neko je isto ovako ubacio link za xbox republiku i tamo sam otisao i kupio lepo sebi xbox i nijedanput nisam zazalio sto nisam nabudzio komp,a kamoli da sam imao kakve sumnje oko kupovine preko forum :: :: :: :: :: :: hahaha japanac :D
A da nisi ti taj sto prodaje, pa sam sebe preporucujes forumu? Bez pisane garancije i zvanicne firme nista. Malo je ljudi kojima mozes da verujes na rec, tako reci nema ih.
ja verujem da nisam jedini na ovom forumu ko zna za tog lika jer je takodje meni neko kao ja nbotu postavio link ka xbox republici kao sto sam vec rekao... samo sto ti nisi to procitao
sledeca stvar,tacno je,malo je ljudi kojima mozes da verujes na rec i to je tako,ali nisam mislio bukvalno da je na rec garancija kod njega... sigurno drzi uvid kome je kada i sta prodao...stojim iza toga da je prodao veliki broj konzola i da je kao sto sam rekao sad vec vise puta veliki broj clanova zadovoljan
Veliki broj ljudi na xbox i ps republici mi je reklo da su uzeli kod njega i da nisu imali problema, i ja sam obično skeptičan kad su ovakve varijante u pitanju ali čova ne bi prodao toliki broj konzola da je neki prevarant ili slično..
U vozu tri puta pita jel sledeca stanica Lajkovac i silazi tek kad dobije sva tri pozitivna odgovora, no sve jedno cim sidje pita tri coveka na stanici Jel ovo Lajkovac i ako sva tri ne budu pozitivna vraca se u voz i ponavlja postupak...
Izvini ali moram da te pitam kad kupujes auto na autopijaci ili preko oglasa jel pitas za garanciju?
Ja jos nisam cuo da neko daje radnu garanciju a kamo`li punu garanciju...
Inace jos nesto kad flesnes konzolu da bi igrao narodne igre nema vise zvanicne garancije, tako da te ni malo ne razumem.
Covece ja cu da ugradim 8GB memorije u mog DELL-a i tim cinom gubim garanciju, smesno ali istinito.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: A da nisi ti taj sto prodaje, pa sam sebe preporucujes forumu :: Bez pisane garancije i zvanicne firme nista. Malo je ljudi kojima mozes da verujes na rec, tako reci nema ih :: :: ::
Ja pricam o o ovom prvom liku sto je napisao oglas na xbox republici. Kad mi je rekao da nema na papiru garanciju vec je konzola registrovana u radnji u Madjarskoj nisam uzeo. Kod njega dakle prava garnacija ne postoji. Ne verujem da je prevario ikoga ali eto ja ne bih uzeo tako konzolu.
@Masuka Ljudi su zadovoljni jer su ustedeli par evra i nisu im se kvarile konzole. Da se nekom pokvarila konzola pitao bih ga za garanciju i servis, a onda bi se tek videlo pravo `zadovoljstvo` ljudi koji su kupili i problemi sa kojima se suocavajui. To je ono sto ne valja u celoj prici. Mada to je samo moje misljenje.
Pa koliko je ocekivao da dobije na Limundu? 35.000? Haha...
btw kome treba fleshovanje PS3, tude sam...
:: to je taj,ne znam gde si ga nasao :))) :: :: au covece a ja sebe smatram skeptikom... :: :: da.. on je dao stotine konzola na aukciju jednu po jednu... (sarkazam iskljucen)
Pricam sad o xboxu konkretno,jer ne znam dal daje vec flesovane ps3... Dakle,kupis kod njega vec flesovan xbox (naravno prodaje i ne flesovane) i imas garanciju godinu dana.Ja ne znam sta nije jasno oko same garancije i cemu navodjenje takvih primera,garancija,kakva god da je ili postoji kao takva ili je nema uopste
@ribolovac Znaci ti verujes da se do sada ni jedna njegova konzola nije pokvarila? Svi ovde znamo da se elektronika kvari i da je to neminovno,ako ti mislis da se od tolikog broja konzola koje je on prodao nije pokvario pa makar neki konektor ili nesto slicno,pa sve do delova na maticnoj,onda svaka tebi cast... Kad bi se i desilo to sto si ti pretpostavio,zar ne mislis da bi neko istupio i jednostavno upozorio na ne ispunjavanje garancije? A to za par evra ustede,pogotovo kod ps3.... LOL
Ja ne verujem da je prodao hiljadu konzola i da se ni jedna nije pokvarila, pre ce biti da je prodao daleeeko manji broj konzola i da sve rade. U proseku se vrlo retko kvare u prvih godinu dana. Voleo bih da tebi crkne konzola pa da vidim kako ces da ostvaris garanciju preko njega, kada ga toliko hvalis. U najboljem slucaju i da ti izadje u susret popravka bi trajala mesecima, bez mogucnosti da utices na to. Sto se tice par evra ustede dacu i ja tebi jedan LOL. Tih pedesetak evra moze pedeset puta da ti izadje na nos ako konzola crkne u garantnom roku, a ti moras iz dzepa da platis popravku ili ako te lik mesecima voza recenicom sledece nedelje ce biti gotovo. Mislite o tome.
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.