Naslov sve kaze u Emmi se pojavile ove konzole e sad pitanje jel vredi to uzimati ? sve dobijas novo osim konzole koja je reparirana e da vic da bude veci dobijas 2 godine garancije a kad kupius ovako 1 godinu sta mislte da se pazari ili da probam preko holandije slim za 280 evra slim od 160 gb ?
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sappiher LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470
I jedna druga poznata radnja u Beogradu ih ima. Pazi to je polovna roba ako nemas problema sa tim slobodno uzmi ali ja da sam bilo ko gledao bi da uzmem nekoriscen slim
ja to ne bih dirao... eventualno da je ispod 50 eura pa ajd da kaze covek... ali nikako iznad toga.. ne znam kolika je cena ali znam da toliko sigurno nije.. pogledaj malo po netu svi YLOD-ovani `popravljeni` ps3 se posle ~ mesec dana riknu opet... e sad ako ti je u cilju da ti `tvoj` ps3 bude u servisu 376 dana godisnje a da se igrash 15 sati onda uzimaj bez razmisljanja! Idi na slim, proverena stvar.. pozz
Ne bih ja to kupovao za 250 eura. Garancija od 2 godine je iznudjena novim zakonom o zastiti potrosaca, inace bi bila godinu dana kao i za one gainward refurbished graficke kartice. Pitanje sta je tu popravljano i menjanotako da postoji velika verovatnoca da ti konzola provede vise vemena u servisu nego kod tebe kuci. Sustina je da kupujes polovnu stvar za jako puno para. Bolje sacekaj jos malo, skupi kinticu i kupi nov PS3 slim i uzivaj.
Takodje bih dodao da samo u ovoj zemlji moze da prodje da se proda POLOVAN uredjaj sa snizenom cenom od samo 40%. Taj PS3 vredi u vrh glave 10 000 dinara.
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.