da li iko zna gde, da li je neko slucajno video negde ovaj joypad a da nije po astro ceni od 5300din??
izvinjavam se stvarno sto moram ovako, a ne putem oglasa, ali cekam vec 2 meseca da neko postavi oglas, kapiram da je nemoguce da nikako da se nadje neko ko prodaje ovaj joypad? imam Rumblepad2 USB i znam da je dosta kvalitetniji sto se ergonomije tice, a i desni tasteri su mu malo meksi, imao sam oba, i zajebah se prodao Cordless, i sad kuburim s kablom.. zrtvovao bih ergonomiju i tastere samo da nema kabl, kupio bih ponovo Cordless ako slucajno nekog mrzi da stavi oglas.. znam da ima nov da se kupi ali ne pada mi na pamet da iskesiram 5300 za joypad, to nije realna cena za njega ni malo.
sad si me podsetio na jednu ribu koja se zalila da joj nesto ne radi WIRELESS tastatura (bezzicna) i konstatuje `moguce da je nesto do kabla`.... na WIRELESS tastaturi.. @DejaN - hvala ti matori, provericu bas sutra mada cisto sumnjam da su im tacne ove informacije na sajtu..
Zeza se ovaj gore, tako nad ubacivao za celu temu, ako se neko seca kad pitao jel bolja intel integrusa ili gtx470
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: sad si me podsetio na jednu ribu koja se zalila da joj nesto ne radi WIRELESS tastatura (bezzicna) i konstatuje `moguce da je nesto do kabla`.... na WIRELESS tastaturi.. :: @DejaN - hvala ti matori, provericu bas sutra mada cisto sumnjam da su im tacne ove informacije na sajtu.. :: :: :: :: to je onaj bezicni?? :: :: :: ::
hahaa a cudi me da nas gile nije postavio tako neko pitanje umesto njega.. samo sa gilom nema zajebavanja
:: Hahahaha, ribe su carevi sto se tehnike tice :)) :: :: Zeza se ovaj gore, tako nad ubacivao za celu temu, ako se neko seca kad pitao jel bolja intel integrusa ili gtx47 :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: :: :: sad si me podsetio na jednu ribu koja se zalila da joj nesto ne radi WIRELESS tastatura (bezzicna) i konstatuje `moguce da je nesto do kabla`.... na WIRELESS tastaturi.. :: :: @DejaN - hvala ti matori, provericu bas sutra mada cisto sumnjam da su im tacne ove informacije na sajtu.. :: :: :: :: :: :: :: to je onaj bezicni?? :: :: :: :: :: ::
A jel si razmisljao o onom kablu sto vezuje prijemnik za tastaturu na USB port .)
Ja sam sebi za F1 2010 uzeo Genius Wireless MaxFire libre za 1200 din. radi za sve pare :)) Bolji od Rumblepad2 :)
S1000RR
:: sad si me podsetio na jednu ribu koja se zalila da joj nesto ne radi WIRELESS tastatura (bezzicna) i konstatuje `moguce da je nesto do kabla`.... na WIRELESS tastaturi.. :: @DejaN - hvala ti matori, provericu bas sutra mada cisto sumnjam da su im tacne ove informacije na sajtu.. :: :: :: :: to je onaj bezicni?? :: :: :: ::
ma daaaaajjj matori... prijemnik... mislis da ona zna sta je to..?
:: A jel si razmisljao o onom kablu sto vezuje prijemnik za tastaturu na USB port . :: :: Ja sam sebi za F1 2010 uzeo Genius Wireless MaxFire libre za 1200 din. radi za sve pare :) :: Bolji od Rumblepad2 : :: :: S1000R :: :: :: sad si me podsetio na jednu ribu koja se zalila da joj nesto ne radi WIRELESS tastatura (bezzicna) i konstatuje `moguce da je nesto do kabla`.... na WIRELESS tastaturi.. :: :: @DejaN - hvala ti matori, provericu bas sutra mada cisto sumnjam da su im tacne ove informacije na sajtu.. :: :: :: :: :: :: :: to je onaj bezicni?? :: :: :: :: :: ::
:: Ali ocigledno zna sta je kabl :)))))))))))))))))))))))))))))) :: :: S1000R :: :: :: ma daaaaajjj matori... prijemnik... mislis da ona zna sta je to..? :: :: :: :: ::
Cene bi trebalo da su tacne a i trebalo bi da imaju logija,uzeo sam pred novu dan ,dva g330 sluske,cena je prava a sluske sabijaju :), odusevljen sam, a pre par meseci sam uzeo g110 i njom sam odusevljen :). i tad je kod njih bila najjefrinija.. :) Javi jel imaju i jesi se ponovio. :)
@Imarko..... Oce prodajes taj na USB? ja htedoh da ga kupim, ali cene su previsoke, ali previsoke, pa ako ti ne volis kabl ili ti smeta nebitno, meni ne smeta i ja ocu sa sve kablom :) Ako prodajes ili sta vec, za normalne pare, javi na mail :))
necu ga prodavati nikako, izuzetno kvalitetan joypad, treba mi kad dodje neko da igramo fifu, a kada bih ga prodavao to sigurno ne bi bilo ispod bar 2.000, nov je, a verujem da to tebi ne zvuci kao dobra ponuda..
:: @Imarko..... Oce prodajes taj na USB? ja htedoh da ga kupim, ali cene su previsoke, ali previsoke, pa ako ti ne volis kabl ili ti smeta nebitno, meni ne smeta i ja ocu sa sve kablom : :: Ako prodajes ili sta vec, za normalne pare, javi na mail :) :: :: pozdra :: :: :: Intel q8200 2.3GH :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Gigabyte GV-NX88T256H rev 1. :: OCZ MXS-PRO 600W :: ::
:: necu ga prodavati nikako, izuzetno kvalitetan joypad, treba mi kad dodje neko da igramo fifu, a kada bih ga prodavao to sigurno ne bi bilo ispod bar 2.000, nov je, a verujem da to tebi ne zvuci kao dobra ponuda. :: :: :: :: @Imarko..... Oce prodajes taj na USB? ja htedoh da ga kupim, ali cene su previsoke, ali previsoke, pa ako ti ne volis kabl ili ti smeta nebitno, meni ne smeta i ja ocu sa sve kablom : :: :: Ako prodajes ili sta vec, za normalne pare, javi na mail :) :: :: :: :: pozdra :: :: :: :: :: :: Intel q8200 2.3GH :: :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: :: WD3200AAK :: :: Gigabyte GV-NX88T256H rev 1. :: :: OCZ MXS-PRO 600W :: :: :: ::
nemaju trenutno, al bice za dan-dva, kaze prodavac da je ta cena sa sajta
:: Cene bi trebalo da su tacne a i trebalo bi da imaju logija,uzeo sam pred novu dan ,dva g330 sluske,cena je prava a sluske sabijaju :), odusevljen sam, a pre par meseci sam uzeo g110 i njom sam odusevljen :). i tad je kod njih bila najjefrinija.. : :: Javi jel imaju i jesi se ponovio. : :: :: :: sad si me podsetio na jednu ribu koja se zalila da joj nesto ne radi WIRELESS tastatura (bezzicna) i konstatuje `moguce da je nesto do kabla`.... na WIRELESS tastaturi.. :: :: @DejaN - hvala ti matori, provericu bas sutra mada cisto sumnjam da su im tacne ove informacije na sajtu.. :: :: :: :: :: :: :: to je onaj bezicni?? :: :: :: :: :: ::
Axa,pa ja kontam da je cena ok za nov taj joypad, sad ako ce biti za koi dan i ako ti nije oglavu sad bas odma onda super.
:: nemaju trenutno, al bice za dan-dva, kaze prodavac da je ta cena sa sajt :: :: :: :: Cene bi trebalo da su tacne a i trebalo bi da imaju logija,uzeo sam pred novu dan ,dva g330 sluske,cena je prava a sluske sabijaju :), odusevljen sam, a pre par meseci sam uzeo g110 i njom sam odusevljen :). i tad je kod njih bila najjefrinija.. : :: :: Javi jel imaju i jesi se ponovio. : :: :: :: :: :: sad si me podsetio na jednu ribu koja se zalila da joj nesto ne radi WIRELESS tastatura (bezzicna) i konstatuje `moguce da je nesto do kabla`.... na WIRELESS tastaturi.. :: :: :: @DejaN - hvala ti matori, provericu bas sutra mada cisto sumnjam da su im tacne ove informacije na sajtu.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: to je onaj bezicni?? :: :: :: :: :: :: :: ::
nije govno brate, daleko od toga, dualshock jeste kvalitetniji ali rumblepad mnogo bolje lezi u ruci, nekad je usb rumblepad2 bio 3.500din (ne nekad nego pre god.dana) a sad je duplo skuplji, ne vredi..
:: Au koliko je los taj Logitech...nije sto ga ti imas al je govno : :: :: A sto se 5300din tice tu si upravu, kad bi davao taj novac isao bi na DUALSHOCK 3 koji je `izmislio igricu` :: :: kad njega budem pazario necu ga lupati o patos kad mi da gol neki imecil preko net-a : :: :: vec sam dva dualshock II joypada olupao : :: :: ::
Ja prosle godine Cordless-a platio 2900. Problem je u tome sto logitecha pred novu godinu nije ni bilo, sve sto je ostalo je bio stari lager, a nista novo se nije moglo naruciti... Cist idiotizam sto su cene skocile ponovo...
gamepad nije sranje uopste, to sto si ga ti olupao to je tvoj problem, mene sluzi savrseno, a probao sam dualshock 3 i mnogo bolje rumblepad lezi u ruci... __________________________________________________________ Velg Bort Livet
Bolje da ne pocinjemo pricu ti i ja o joypadima... ne znam ni sam koju marku nemam ili nisam imao...
Logitech dok ne smisli nesto umesto tog `kruzica` za kretanje ne moze se smatrati ozbiljnim proizvodom.
:: Ja prosle godine Cordless-a platio 2900 :: Problem je u tome sto logitecha pred novu godinu nije ni bilo, sve sto je ostalo je bio stari lager, a nista novo se nije moglo naruciti.. :: Cist idiotizam sto su cene skocile ponovo.. :: :: gamepad nije sranje uopste, to sto si ga ti olupao to je tvoj problem, mene sluzi savrseno, a probao sam dualshock 3 i mnogo bolje rumblepad lezi u ruci.. :: _________________________________________________________ :: Velg Bort Livet :: ::
To su reci tipicne osobe koja se navikla na sonyjev d-pad dizajn. Ja sam se navikao na logitechov d-pad i nemam problema sa tim. Treba mu par dana da se razradi, posle toga je mekan i osetljiv na komande.
Imam neku hama-u koja je kopija dualshock 2 i neki shugavi speedlink za druge plejere i mogu ti reci da pored ostalih Acme, Genije itd itd Logitech jeste ozbiljan. __________________________________________________________ Velg Bort Livet
e to je vec stvar ukusa. Meni je recimo svejedno dal` je kruzic ili krstic, ali recimo u nekim igrama znaci kruzic, npr. street fighter 4.. dijagonalno se svakako upravlja sa laksim osecajem kod kruzica.. ali opet kazem subjektivno..kako kome odgovara, uglavnom to nije mana joypad-a vec IZBOR.
:: Bolje da ne pocinjemo pricu ti i ja o joypadima... ne znam ni sam koju marku nemam ili nisam imao.. :: :: Logitech dok ne smisli nesto umesto tog `kruzica` za kretanje ne moze se smatrati ozbiljnim proizvodom :: :: :: :: :: :: Ja prosle godine Cordless-a platio 2900 :: :: Problem je u tome sto logitecha pred novu godinu nije ni bilo, sve sto je ostalo je bio stari lager, a nista novo se nije moglo naruciti.. :: :: Cist idiotizam sto su cene skocile ponovo.. :: :: :: :: gamepad nije sranje uopste, to sto si ga ti olupao to je tvoj problem, mene sluzi savrseno, a probao sam dualshock 3 i mnogo bolje rumblepad lezi u ruci.. :: :: _________________________________________________________ :: :: Velg Bort Livet :: :: :: ::
@Erestun, kao sto rekoh da ne raspraljamo ti i ja na tu temu...jer mi onda morao da pricam kako sam ja ovo i ovo i od kad se bavim tim i tim i kako imam to i to, a to ne volim...
Kruzic je veliki problem ako zelis biti precizan, za neku trku da drljas po njemu je ok, ali svaki je ok za takve stvari.
Da se razumemo imam 3 logitech-a :) i znam o cemu pricam, imam i `sajteke` itd itd...
Najbolji i najkvalitetniji joypad na svetu je DUALSHOCK 3, sve ostalo su sitnicve, ko nema para pravi kompromis sa nekim budjavim chill stream ili ko zna kojim...
Aj necemo da sirimo ovakvu raspravu na ovom forumu, pa ovde se ljudi `LOZE` na a4tech miseve i preporucuju ih jedni drugima...sta reci.
:: :: Najbolji i najkvalitetniji joypad na svetu je DUALSHOCK 3, sve ostalo su sitnicve, ko nema para pravi kompromis sa nekim budjavim chill stream ili ko zna kojim.. :: :: Aj necemo da sirimo ovakvu raspravu na ovom forumu, pa ovde se ljudi `LOZE` na a4tech miseve i preporucuju ih jedni drugima...sta reci ::
MRKA KAPA! kao da trazim Obsidian u ono vreme.. KRIZA RODJACI!!!
:: Axa,pa ja kontam da je cena ok za nov taj joypad, sad ako ce biti za koi dan i ako ti nije oglavu sad bas odma onda super :: :: :: nemaju trenutno, al bice za dan-dva, kaze prodavac da je ta cena sa sajt :: :: :: :: :: :: :: Cene bi trebalo da su tacne a i trebalo bi da imaju logija,uzeo sam pred novu dan ,dva g330 sluske,cena je prava a sluske sabijaju :), odusevljen sam, a pre par meseci sam uzeo g110 i njom sam odusevljen :). i tad je kod njih bila najjefrinija.. : :: :: :: Javi jel imaju i jesi se ponovio. : :: :: :: :: :: :: :: sad si me podsetio na jednu ribu koja se zalila da joj nesto ne radi WIRELESS tastatura (bezzicna) i konstatuje `moguce da je nesto do kabla`.... na WIRELESS tastaturi.. :: :: :: :: @DejaN - hvala ti matori, provericu bas sutra mada cisto sumnjam da su im tacne ove informacije na sajtu.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: to je onaj bezicni?? :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ha! kad smo vec kod obsidian-a, ja sam odustao, jednostavno ne vredi tih para i ove godine ce sigurno nesto bolje izaci. Cekam, cekam, pa cu vidim x) __________________________________________________________ Velg Bort Livet
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.