Pored toliko dobrih emulatora za PC, ne znam sta ce bilo kome zastarela konzola! Ja sam je imao davno, davno, ali ne znam gde mi je! Idi lepo na https://www.romnation.net i skini neki emulator, a sto se tice igara na istom sajtu ima verovatno i svaka igra koja je izasla za Master System! Naravno i Mega Drive je tu.
samo hocu da kazem da ova konzola, inace jedna od prvih konzola koje sam imao, kod mene izaziva flashback-ove iz detinjstva koliko sam samo vremena proveo uz sonica, lemingse, alterbeast i ostale igre
usput pozdravljam admine zbog otvaranja podforuma Igrački rekviziti i konzole
Da ne zaboravimo Alex Kidd i Double Dragon...Najvise se secam velikog prospekta A3 format za sve Master System dostupne igre sa screenshotovima iz igara! Nostalgija je chudo...
Ma znam sve je to ok sto se emulatora tice, ali meni treba prava stvar, do skoro sam je imao ali neko mi je obio podrum i pokrao sve sto je bilo tamo tj. Sega Master System, Sega Mega Drive 2 , Nintendo Entertainment System i Super Nintendo, da ne pominjem ketridze. Ma tuga me hvata samo kad pomislim.
U svakom slucaju sad trazim da sve to kupim opet negde...
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.