Pre nego sto postavim pitanje,zamolio bih vas da oprostite mojoj gluposti,ali stvarno nisam upucen sto se konzola tice,posebno sony 2... Dakle,skinuo sam igricu sa neta,probao da je narezem na dvd,sve je ok proteklo. ali kada sam hteo da je pokrenem na sony-ju ne prepoznaje disk. samo obavestava da je dvd cd unutra,ali sadrzinu dvd-ja ne prikazuje. Rezano je na 8x verbatim dvd disk sony optiarc rezac.. Stvarno ne razumem.. Konzola je naravno cipovana,imam neki pes2010 sav izgreban i ocitava kao luda. Ima li neko ideju? mozda nisam nesto uradio kako valja? hvala na odgovorima..
Sigurno nešto nisi uradio kako treba. U kom formatu je igra koju si skinuo? Koja vrsta image fajla? Da li si je uopšte raspakovao ako je bila u rar/zip arhivi? Koji program si koristio za rezanje? Daj neke informacije pa da vidimo u čemu je problem.
igrica je bila zapakovana tj. zipovana kada sam je raspakovao nekih 20ak file-ova,medju njima onaj SYSTEM fajl rezano u neru 6608a ne znam jedino da li nisam napravio gresku kada sam ih iz .ISO formata raspakovao tj povadio fileove i narezao na dvd disk. mozda je trebalo da ga rezem u .iso formatu?
Naravno da si pogrešio. Imaš opciju u nero-u, recorder>burn image pa navedeš na .iso fajl i selektuješ ga i samo odrediš brzinu burn. To je sve što si trebao da uradiš.
EDIT: E do mojega, dok ja odkucam ono već dve poruke osvanule.
..probacu i to. Hvala vam na odgovorima. Ispizdeo sam.Znaci u sustini to je ta procedura rezanja igrice? Kada je u .iso ne raspakuje se,vec kao takvu ubacim ceo iso fajl za rezati i to je to? koja je brzina rezanja najbolja za konzolu? u sustini htedoh da narezem MK deception (posto cujem da je to najbolji nastavak) i God of war 2. Kakva je gow2? ima li jos kog naslova koji bih trebao da skinem sa neta,i da imam za konzolu? Nov sam sa sony 2 tako da sam amater :) hvala raic i srdoch na odgovorima
Aj da budemo 100% sigurni, ne ideš na compilation, data dvd ili slično pa onda tu prevlačiš iso fajl, nego...
- startuješ nero express - image project, copy - disc image or saved project - pa mu pokažeš na iso fajl
Možeš da probaš i sporije da režeš, recimo 4x Priča se i da bolje uspeva rezanje za PS2 sa DVD- diskovima nego sa DVD+ al to ne bi znao da li je istina.
Dobra su oba dela GoW, ima dosta kvalitetnih igara za PS2
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
ovo je nek` verzija 6608a nera,pa nije tako bas kako si napisao. data/make udf/iso dvd onda nadjem .iso file na hardu pa ga narezem? -_- sada sam se nacisto zbunio....
:: Aj da budemo 100% sigurni, ne ideš na compilation, data dvd ili slično pa onda tu prevlačiš iso fajl, nego.. :: :: - startuješ nero expres :: - image project, cop :: - disc image or saved projec :: - pa mu pokažeš na iso faj :: :: Možeš da probaš i sporije da režeš, recimo 4 :: :: Dobra su oba dela GoW, ima dosta kvalitetnih igara za PS :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
Imaj na umu da je rec o zasticenom (copy protected) materijalu.
05.12.2010. 01:02
status: user broj poruka: 10999
Pitanje je da li je sa orig. diska iskopirano onako kako treba (da li je `zaobidjena` zastita). Ako nije, onda deo potrebnih informacija nedostaje (na kopiji). Dakle, ako si TAKVU kopiju narezao na disk, to nece raditi. Za te stvari se koristi Alcohol 120% i slicno...
Desni klik na ISO fajl, open with, pa nadji Nero (moguce je, da ces morati da ides na `choose program`, pa tu nadji Nero). Kada se ucita Nero, stavi najmanju brzinu pod Burn i burnuj DVD.
Ako nece preko nero-a, probaj ImgBurn (write Image file to Disc). Ako nece ni on, moguce je da si skinuo losu verziju igre.
kad se instalira, pokrenes ImgBurn ,ides na Write image file to disc (ne mož` ga omašiš i da `oćeš), ides na Please select a file ... (preko toga nadješ iso fajl od te igre) ,podesiš brzinu na 4x-6x i klikneš Burn ...To je sva filozofija
Naravno ,to je to pod uslovom da je igra `ispravna` ,ako nije ,skidaj s nekog drugog mesta ...
za Sony se rezu igre koliko znam na brzini x4 ! ne 6 ni 8 ! onda ne vidi DVD! drugo nemoj da rezesh na DVDRW disk nego na obichan DVD pa ako radi super..ako ne... jbg...neshto durgo neshtima..trece ne znam koji ti je taj nero..tako da ..stavi ili noviji ili neki drugi program za rezanje! i sada ne mogu da se setim...ovo sam mozda lupio..al kao valjda se rezu na DVD- ili na DVD+ ima valjda i tu neka gloopa razlika.to sam negde chitao :D
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.