Ako mi vi ne pomognete niko nece...Elem problem je sledeci sta je potrebno od hardvera i softvera da ovo cudo proradi i koje je najjeftinije resenje.Jel mora posle jailbreka da stoji onaj usb stick ili je potreban samo dok se hakuje.I gde i kod koga mogu to da zavrsim a da ne bude sisanje.HVALA
Veoma lako, lakše nego što misliš.Kad sam ja mogo veruj mi mociceš i ti. A i sam možeš da napraviš taj usb il kako se vec zove (mene izašlo oko 15 evra). Naci cu ti linkove pa cu da ti ostavm kasnije sad igram online ili sam proguglaj imaš milion uputstva.Pomuci se malo :) dodatak Ovi linkovi odakle sam ja to poskidao su mrtvi pogledaj na forumu ovde http://forum.benchmark.rs/showthread.php?t=239828 Mrzi me citam dal ima sve ako ti nešto nije jasno pitaj. Veruj mi lako je.
ajde molim te daj mi neku semu kako da napravim to cudo i dali je potrebno da stoji u konzoli svo vreme dok se igraju pirati.a ako su na potezu Zemun-Beograd mogli bi uz pice i ice da razmenimo informacije :)
PS3 Installation Tools & Guide How to Install PS3 Game
1. If the download is a. ISO:
What we need? WinRarWinRar, UltraISOUltraISO, and PSJaillbreak with Backup Manager
A. Extract the file. ISO with WinRar B. Open the file. ISO with UltraISO or a similar program C. Extract all the contents to a folder named as the “identification” of the game itself D. Copy the folder (with game ID name), with all its contents extracted in the directory “GamezGamez” in HDD E. Open the game with Backup Manager (obviously taking PSJaillbreak)
2. If the download is a folder:
What we need? WinRar, PSJaillbreak with Backup Manager
A. Create a folder with the name “ID of the game” To find the ID you just have to open the “PS3_DISC.SFB” with notepad and see the ID B. Extract all the content downloaded to the inside of folder you created C. Move or copy the folder (ID of the game), with all its contents extracted in the directory “Gamez” in HDD D. Open the game with Backup Manager (obviously taking PSJaillbreak)
What is New :
V1.02 Features:
* Automatic cover downloading (with SQUARE) * Backup BDVD button assigment removed, you had to use CIRCLE on first entry * Add support for pixel blending for PNG alpha support * Changed logo (thanks traumakom) * Removed version inside gaia manager and added to XMB information box
poskidao sam sve sem zadnjeg posto nisam mogao nisam drug clan :) i sta sad zar mi sve ovo treba i kojim fedosledom.a ovaj hardverski deo sta s njim kako da ga nabavim ili napravim
Simon72 ce ti objasniti posto on ima PS3. Ja sam ti ovo poskidao sa https://www.piksla.com Ako imas bilo kakav problem sa hakovanjem PS3-ke,uclani se na forum piksla. Moderator je Aleksa Miskovic,za rubriku PS3,objasnice ti sve detaljno.
One linkove što sam ti dao neznam ni sam dal vrede mrzime da ih citam. Ja sam to odradio preko tutorijala sa youtuba i šeme koju sam skinuo sa jednog sajta al tog više nema. Šemu imam negde na hdd al je treba naci. Potražicu je za vikend pa cu da ti dam, a neko ko se razume u te stvari može da ti sastavi. Inace sad imaš da kupiš ps3break za 30-ak evra kolko sam vido al neznam gde(ovde sam ti baš pomogo) To je što se tice tog hardverskog dela a može kolko vidim sad i preko nekih mobilnih telefona.
:: One linkove što sam ti dao neznam ni sam dal vrede mrzime da ih citam. Ja sam to odradio preko tutorijala sa youtuba i šeme koju sam skinuo sa jednog sajta al tog više nema. Šemu imam negde na hdd al je treba naci. Potražicu je za vikend pa cu da ti dam, a neko ko se razume u te stvari može da ti sastavi. Inace sad imaš da kupiš ps3break za 30-ak evra kolko sam vido al neznam gde(ovde sam ti baš pomogo) To je što se tice tog hardverskog dela a može kolko vidim sad i preko nekih mobilnih telefona
Ma polako cu da skupljam informacije pa krecem u akciju.U elektroniku se pomalo razumem i uz tu shemu bi mogao lako da ga napravim.Zanima me samo jesu li svi isti ovi usb jailbreak ili se razlikuju po necemu
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.