Kao sto i sam naslov kaze , potreban mi je br. telefona nekog servisa za Sony ps3 ! Cuo sam da postoji neki lik u Zemunu koji popravlja samo ps3 , pa ako neko zna bio bih mu zahvalan ! Inace , kvar je sledeci : kada ga upalim lampica koja je inace crvena dok je aparat ugasen , promeni se u plavu pa u zelenu i na kraju pocne da blinka crveno i cuje se kako nesto unutra cakne ! Inace ps3 je stari model od 80gb ! Hvala unapred !
imas na youtubeu massu tutorijala kako to opraviti ako ti je do igranja sa tim...sto se servisera tice stvarno ne znam..uglavnom pregrejao ti se ps3...pa ga mozes popraviti jedino daljnjim pregrejavanjem fenom i slicno i ako budes imao srece radice ti jos par meseci pa ce mu to biti dosta..srecno!
zanimljivo, ali zadnjih meseci sam trazio sebi nekog proverenog servisera za ps2 da mi ugradi cip. jedini koji mi je iz prve rekao koji cip ugradjuju je onaj kod koga sam na kraju i odneo na ugradnju.:)) elem, to bi trebalo da je valjda zvanicni soni servis (posto sam njegovu adresu dobio u sonijevoj radnji), a i stekao sam utisak da lik zaista zna znanje. plus popravlja sve vrste plejstejsna, dakle i ps3.:) no dosta neplacene reklame!:)
telefon servisa je 3120870 a adresa je bul. arsenija carnojevica 74. pogledaj sa njima moze li se nesto uraditi sa tvojim problemom. i mala napomena ako budes isao do njih. radnja je na sredini `staze` kad se popnes na stepeniste ulaza zgrade, stakla su skroz zatamnjena i nema bas nikakvog obelezja. znaci kucaj na vrata na sredini puta.XD
asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, f2 hd154ui
Hvala ljudi na odgovorima ! Gledao sam na you tube kako sredjuju moj problem (ako je to moj problem) :-) , ali jedino sto mi nije jasno kako ne istopi sa onim fenom komponente jer ipak to traje 15-tak sekundi po cipu tako da ne bih da probam da ne zeznem ja nesto pa cu zvati servis na koji me je Ruff uputio ! Hvala jos jednom drugari na pomoci !
taj servis vecinu stvari koje ne zna da odradi donosi meni znam sve ljude iz te firme,,,a i snabdevaju se kod mene servisnim delovima..taj problem koji imas ja resavam za 30e ako ti bude trebao
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.