Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Igrački rekviziti i konzole
PSP
STRANA 1 OD 1
Valheru PSP 09.10.2010. 18:26 T29993

status: user
broj poruka: 750
Iam dva PSP-a, onaj stari sto sam se raspitivao u vezi hakovanja i jedan relativno nov sto sam nabavio za male pare :)
Interesuje me cena, pojedinacno:
Prvi je 1004, iam Logitech Shield za njega, buraz kaze da ga je svojevremeno pre nekih god dana platio skoro 70e, 1 UMD igra i onu torbicu, i mem kartica od 4gb :)
Drugi je 3000, iam samo onu penastu futrolu za njega, takvog sam ga kupio :)

...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Iskreno 09.10.2010. 18:31 #251350

broj poruka: 6648
.. jeste da svašta ima na ovom forumu, ali, prvenstveno je vezan za PC. Tako, one koji se igraju na konzolama, ja bi lepo motkom po turu isprašio.....? Zar nema neki forum za konzolaše? Ili dotični nemaju PC-e, ne koriste internet, facošup... itd. A odgovor, ne znam (izdajice pc-a svoga).

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

Valheru 09.10.2010. 18:40 #251355

broj poruka: 750
Pa alo! :)
Alal ti cufti najvise uvazavam odgovore kolega sa ovog foruma pa prevashodno tome uvek ovde prvo postavim pitanje, naravno u odgovarajucem podforumu :P
Sto se tice nekog drugog foruma vezanog za ove konzole, pravo da ti kazem nemam pojma :D
Ako neko ima link ka istom slobodno nek ga prosledi.

...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....

Pisko U stvari 09.10.2010. 18:59 #251361

šo ne gledaš odbojku?

Snoopy- - - 09.10.2010. 19:13 #251362

broj poruka: 6083

Izdutjkasmo u odbojci..

Pisko Pa jes` kad neki tucaju po konzolama 09.10.2010. 20:58 #251381

.. umesto da umreženi dajemo parapsihološku podršku odbojkašima i Miljkoviću da zakucava enemies on the floor, a još se ne LOL-aju, no im oči iskaču....
Ma znam, nekako mi Valheru ostade kao cool lik a ono on pika konzole, i još ima dve... koj` će mu q dve? Jedna za prepodne jedna za vikend? .....
A i ovi kubanosi, jes` naš Podraščanin ružan kao poreska uprava, ali, brate, kak`i su ovi berači šečerne trske.... no dobro. Ne pominjite mi odbojku dok ne dopadnemo trećeg mesta, minimum. A i formula jedan je omanula, gownavi Japanci nisu mogli da rasteraju kišu, stvarno više nisu za q. Oni i prave te konzole, psp i aiboa, robota igračku. Totalno su podetinjili. I karaju se u oko sa karaokama.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs