Planiram da po drugaru iz Austrije narucim sony PS3, i hteo bih da se raspitam, da se ne ispalim pa kupim soni, donesem i kupim igricu kod nas pa da ne radi :))) Ne bih voleo da se to desi :)) Dakle pitanje je : Da li je soni kupljen u Austriji kompatibilan sa igricama u Srbiji, posto npr soni kupljen u USA ne pusta nemacke igre i tome slicno ....
Znam da ps1 i ps2 da bi citali diskove radjene za Americko i Japansko trziste morali su da poseduju PAL-NTSC konvertor. Znaci igre koje se rade za evropu su PAL formata dok za USA su NTsc.Ta trojka iz Austrije ce raditi ovde OK,samo ti trebaju originalne igre,kojih ovde ima na pretek.
zavisi za sta planiras koristiti ps3. Ako ces za igranje, igrice su ti region free tako da ti sa pal konzolom igras i pal i ntsc igre..jedino ogranicenje su blu ray filmovi koji nisu region free i ti ne mozes gledati ntsc filmove na tvojoj konzoli... isto tako tv ti mora biti ntsc compatible.. sto se tice skidanja dlc-ova, ako imas ntsc igru moraces dlcove skidati sa US accounta i obrnuto.. ako imas jos nejasnoca pitaj.. ja imam ps3 iz germanije.. sljaka provereno! pozz
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.