Zanima me da li neko od vas ima neke informacije gde i kako je moguce naci neke igrice za super nintendo? Na aukcijskim sajtovima sam obilazio ,nista zanimljivo nisam nasao. Na oglasima niko nista nije okacio skorije.Nemam ideju.. Posebno jurim: mortal kombat 1,2,3 , donkey kong-a (bilo koje delovve) , super mario yoshi`s world Ako neko ima neke informacije gde bih mogao da potrazim (i nadjem) diskete neka mi javi,ili ako ima neko ko bi mozda prodao (ako poseduje iste)
I jos jedno pitanje...da li nesto fali SNES-u ako sljaka na adapteru koji nije original? na 9v. standardno ali nije na 1,3A vec na 1A ? Nisam lud,ali u poslednje vreme (od kada sam nabavio NEoriginalni adapter),stalno igram super mario world i zracim oci na jednom starom tv-u :) Hvala unapred na odgovorima Pozdrav svim ljubiteljima starih konzola,jednostavno neke igrice nikada nece umreti,bar dok smo mi (koji smo ih nekada aktivno igrali) zivi =)
GBA emulator kazes, deder daj linak da se to overi :D
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
:: kad ima emulator za windows pa moz da igras ko covek, romova na svakom cosku takodje :: :: Sto mu smrdljivih tvorica, ima emulator i za smartphone, symbian, android, winmobile. Na starom symbian telefonu sam igrao igre za segu, snes, GBA.. :: :: Sad imam GBA emulator za android, isto radi ko zmaj :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
Inace, ima i ps1 emulator za android, nazalost treba ti jaca sprava za to, tipa desire ili hd2. bilo bi lepo da mi neko dobro opremljen javi kako ide pa da stekam za jaci telefon, jerbo i sad odigram neke igre sa psx.
Inace, snes preporuka ide za Ogre Battle, vanvremenska igra.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Radi extra PSX emulator na Androidu na HD2. Neke igre oće da zezaju, ali na prste ih nabrojiš, u medjuostalom Tekken 3 - ide ko u slowmotionu iako ima dobar framerate...
Probao sam Vagrant Story, Alien Trilogy, Resident Evil 2, sve šljaka super... __________________ Scourge of PCBerza
:: Inace, ima i ps1 emulator za android, nazalost treba ti jaca sprava za to, tipa desire ili hd2. bilo bi lepo da mi neko dobro opremljen javi kako ide pa da stekam za jaci telefon, jerbo i sad odigram neke igre sa psx :: :: Inace, snes preporuka ide za Ogre Battle, vanvremenska igra :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
:: Radi extra PSX emulator na Androidu na HD2. Neke igre oće da zezaju, ali na prste ih nabrojiš, u medjuostalom Tekken 3 - ide ko u slowmotionu iako ima dobar framerate.. :: :: Probao sam Vagrant Story, Alien Trilogy, Resident Evil 2, sve šljaka super..
Kad smo se vec latili Androida jel neko upoznat sa nekim remotecontrolerom za TV/Total TV :)?
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
inace, ta Castlevania je sranje, 10x je bolja na segi.. nintendo: http://goo.gl/qkBX sega: http://goo.gl/PA9U gledaj kako lik igra, nenormalan je, nisu ga pipnul celu igru..
:: http://forum.mobilism.org/viewtopic.php?f=422&t=13402 :: :: Preporucujem Castlevania - Aria Of Sorro :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
:: inace, ta Castlevania je sranje, 10x je bolja na segi.. nintendo: http://goo.gl/qkB :: sega: http://goo.gl/PA9 :: gledaj kako lik igra, nenormalan je, nisu ga pipnul celu igru. :: ::
:: Jebiga, jeste lagana ali na telefonu su trapave komande pa i ne bude tako strašno, Circle Of The Moon više liči na tradicionalnu castlevaniu :: :: Ipak nema bolje od Symphony Of The Night sa ps1 :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: inace, ta Castlevania je sranje, 10x je bolja na segi.. nintendo: http://goo.gl/qkB :: :: sega: http://goo.gl/PA9 :: :: gledaj kako lik igra, nenormalan je, nisu ga pipnul celu igru. :: :: :: :: ::
Ne zezam, odlična igra. To se igralo još kad nije bilo ovih walkthrough-ova po netu, jednom pređeš i kažeš wtf što je ovako kratko, posle provališ da ima još jedan zamak i još možeš posle svega da igraš s Rihterom i Mariom, koja još castlevania ima sve to. Muzika odlična, i ako se uzdržiš od korišćenja crissaegrima čak ume da bude i zajebano.
Ostala mi u lepoj uspomeni baš, i ne samo meni, na gomili sajtova je najbolje ocenjena ps1 igra. Izvinjavam se prisutnim hardcore fanovima ranijih castlevanija al meni je symphony mnogo dobra stvar.
Evo baš sinoć kad smo pominjali ps1 otresao sam prašinu sa Final Fantasy Tactics, nešto mi se priigralo, šta ću kad sam nostalgičar.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Aj da ne otvaram novu temu, čisto da kažem da sam pomoću emulatora odigrao igricu Fatal Frame II:Crimson Butterfly(izašla samo za PS2) i da je igra odlična, preporučujem je svima koji vole da gledaju (japanske) horore. Raiču, hvala ti što onako velikodušno postavi linkove za emulaciju sa sve podešavanjima
Ne znate šta je dobra Castlevania dok ne probate na DS-u Order of Ecclesia, Dawn of Sorrow i Portrait of Ruin. Definitivno nema bolje... __________________ Scourge of PCBerza
...mozda sam malo glup, ali nigde nema neceg da se na androidu pokrene instalacija...
BTW... uspeo sam da ucarim HTC Desire... znam samo da je mnogo bolji od X6 koju sam hteo uzeti...
Pozz...
:: ...mozda sam malo glup, ali nigde nema neceg da se na androidu pokrene instalacija.. :: :: BTW... uspeo sam da ucarim HTC Desire... znam samo da je mnogo bolji od X6 koju sam hteo uzeti.. :: :: Pozz.. :: :: __________________________ :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: AMD Phenom II 955 B :: DFI LP DK 790FXB-M2R :: AMD 4870 512MB To :: 2x 2GB DDRII 1066MH :: 2x 320GB SATA II RAID :: 1x 750GB SATA I :: SB Live 5.1 Digita :: Corsair 750T :: ::
...probao Gran Turismo 2 i Spyro the Dragon. I jedna i druga igra idu solidno... mozda nije punih 100%, ali nekih 90-95% sigurno... zadovoljan bas bas... :)
Jel ima neki dobar Video player za mkv itd itd.
Pozz...
Ionako prebacujem filmove i slično u rezoluciju telefona i smanjim bitrate, gotovo za 5 min, zauzima mnogo manje mesta, ubacim hard prevod a telefon dekoduje fabrički h264 i aac tako da nema brige oće li il neće.
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.