Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Igrački rekviziti i konzole
Volan Trust GM-3400
STRANA 1 OD 1
bomid Volan Trust GM-3400 03.10.2010. 22:46 T29863

status: user
broj poruka: 1563
Ima li neko iskustava ili informacija kako se upraksi pokazao volan GM-3400 firme Trust?
Hvala u napred.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: 03.10.2010. 22:53 #249820

broj poruka: 8138
Ima mali burazer neki Trust, ne znam koji model, uglavnom, nije nešto. Posle nekog vremena pedale su mu se i**ebale, volan ne može lepo da se zašrafi za sto, klizi...

Bolje gledaj neki Logitech... Koliko para si spreman da daš?

bomid Logitech je Logitech 03.10.2010. 23:07 #249827

Slazem se u vezi Logitech volana. Sve sam ih isprobao (osim G25 i G27) , trenutno vozim sa volanom MOMO Racing i nemam nikakvih zamerki. Ovaj Trust GM-3400 sam pronasao po cini mi se povoljnoj ceni od 4300,00 RSD a planirao sam ga kao poklon.

repsi re 03.10.2010. 23:14 #249829

broj poruka: 1276
driving force gt ? ja bas planiram da ga uzmem ovaj pa me izmedju ostalog interesuje ako si probao sve logitechove kao sto si rekao da jesi... iskustva? necu skupiti para za g27 jer imam jos mesec dana do gt5 release date-a.. tako da cu eventualno moci uzeti gore pomenut... pozz

bomid MOMO je bolji 03.10.2010. 23:40 #249832

Driving Force GT je prvenstveno za PS3 ali ide i na PC-u. Moja iskustva govore da se dobro pokazao u arkadnim voznjama a slabije u simulacijama dok se MOMO Racing pokazao jednako dobro na oba fronta tako da moj glas ide za MOMO i apsolutna preporuka.

Snoopy- - - 04.10.2010. 03:47 #249843

broj poruka: 6083

Gluposti. Terao sam na kompu sa driving force pro Live for Speed, i to namestim kao drift da teram, sa blokiranim diferencijalom, i vozio sam kao pro. Izgleda da i nemas toliko iskustva koliko se hvalis (uslovno receno `hvalis`)..ladno ne mogu da zaspi, a mrtav sam..

bomid Uvek ima iskusnijih 04.10.2010. 08:14 #249847

Ne hvalim se svojim iskustvom, rekao sam `Moja iskustva` i uvek prihvatam da ima iskusnijih od mene kao i dobronamernu kritiku ali ne moze se reci da je MOMO los volan. Nadam se shgh da si dobro spavao. Pozdrav

repsi re 04.10.2010. 13:10 #249870

ne znam druze, al ja gde god da sam pogledao na netu bilo koji review tj. duel svi govore kako je DFGT daleko bolji od momo-a. Ja nemam iskustva niti sa jednim niti sa drugim tako da je jasno da govorim samo sa informacija sa neta... nekako mi je i bolja zadnja obrada na DFGT i menjac i papucice koje nisu toliko precizne kao g27 i slabiji resistance imaju..ali kazu da je dosta wheel kao wheel blizu g25 sem tih papucica i mozda za nijansu slabiji FFB..ako ga ima za 60 eura kao sto pise na itsvetu onda smatram da je DFGT best buy! posto svakako planiram da pravim homemade H-shifter tako da cu dobiti mozda cak i bolji volan od G serije za manje para..(bolji uslovno receno)
pozz

Snoopy- - - 04.10.2010. 13:21 #249872

broj poruka: 6083
Ma de sam spavao..probudio sam se pre 9, ne znam koji mi je djavo. Elem, daleko od toga da ke los MOMO, sad bih njega kupio, svidja mi se izgled. Ovaj drugi mi se svidja sto ima malo lepsi menjac pored volana, a nije lose ni sto ima 900s rotacije. U svakom slucaju, kupio bih onaj koji je jeftiniji. Samo to bi presudilo.

repsi a kazi ti meni shgh 04.10.2010. 13:37 #249877

kakav je DFGT po tebi? da li je precizan? meni treba za hardcore voznju znaci preciznost mi je jako bitan faktor.. vidim da nema na gasu i kocnici puno resistanca kako se to oseti pri voznji ? treba mi za ps3 tako da mi nije ni bitno to za pc kompatibilnost iako svi kazu da to ne predstavlja nikakav problem...

bomid Cene su ludilo 04.10.2010. 22:03 #250033

Sto se tice cena repsi , haos je na trzistu. Ja sam MOMO Racing pre godinu dana platio 7900,00 RSD a sada ga nema ispod 12000,00 RSD. Cene koje su istaknute na IT Svet-u i PC berzi nemaju veze sa cenama u radnjama kada pozoves. Sve je do 20% skuplje ili uopste nemaju tu kompopnentu koju trazis. Pozdrav

repsi `bem ti ja drzavu Srbiju 04.10.2010. 22:19 #250037

kad ne mozes dobar volan za sitne pare kupit ...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs