Mish izgleda super bas je uzivanje gledati ga samo je pitanje kako radi i da li je udoban. Mish je kao mali transformers, bas je sladak :) http://www.youtube.com/watch?v=P_qciGwhrD4 Obozavam saitek uvek su bili ispred svih i pravili zanimljive tastature i miseve.
ovo ti nije SAITEK, nego MadCatz RAT7, a i izgleda samo lepo, hteo sam da ga kupim pa sam se raspitivao po netu, video sam u jednom ozbiljnom review-u kako kaze lik koji je testirao njega, G700 i jos neke vrhunske miseve, da je na ceni od 120$, ali da ne vredi vise od 50,60$, sta vise, izgleda mu jako jeftino, tako da sam se vrlo brzo predomislio i snimio G700 i SideWinder X6, oba su vrh.
Kako radi, i da li je udoban? Pa cemu sluzi ovaj (izuzetno dobro...
02.10.2010. 10:20
status: user broj poruka: 10999
...rezirani) filmic? Vidis da ima podesavanje `tezine` i sirine.... Valjda necemu treba i verovati, nisu svi protiv nas i ostatka Vizantije... Evo ti i `hand-on demo`:
Jeste Madcatz ali ako odes na njihov sajt mis nadjes pod grupom cyborg i ima cyborg logo a to ime je uvek islo uz saitek pa ljudi zato brkaju.
:: jeste, ali naziv misa nosi MadCatz, a ne saitek.. imas tastature i miseve saitek.. ali ovo je bas MadCat :: :: :: :: Madcatz je kupio Saitek tako da usustini jeste Saitek al pod drugim imenom :: :: :: :: :: ::
pazi, sto se tice Razer-a, ne bih bas mogao da kazem da je toliko losa plastika kao kod kineza, ali za cenu koliko kosta, mogu da kazem da neki vrede pola i to jedva, ja nisam mogao da verujem kad sam uzeo par njihovih skupocenih miseva u ruku.. da tako bezobrazno kostaju, i da ljudi zaista kupuju ko blesavi..
:: A i kažu oni koji su probali da kad posle njega uzmeš razer u ruku, deluje ko najgori kinez. :: :: Al da košta - košta :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
El neko probao Steelseries Ikari laser? Deluje mi kao jako dobar mis i na reviewima ga jako hvale al me zanima i necije licno misljenje jer nije bas jeftin.
:: El neko probao Steelseries Ikari laser? Deluje mi kao jako dobar mis i na reviewima ga jako hvale al me zanima i necije licno misljenje jer nije bas jeftin ::
:: ovo ti nije SAITEK, nego MadCatz RAT7, a i izgleda samo lepo, hteo sam da ga kupim pa sam se raspitivao po netu, video sam u jednom ozbiljnom review-u kako kaze lik koji je testirao njega, G700 i jos neke vrhunske miseve, da je na ceni od 120$, ali da ne vredi vise od 50,60$, sta vise, izgleda mu jako jeftino, tako da sam se vrlo brzo predomislio i snimio G700 i SideWinder X6, oba su vrh :: :: ::
Ovaj imarko.. debil kad ne bi upadao sa negativnim i odbojnim komentarima ne bi mogao da spava celu noc. Daj odjebi stim dal jeste ili nije SAITEK koga boli kurac. Odjebi sa mojih tema ides mi na zivac degeneriku prokleti. Stalno seres i izbacujes negativnu energiju na sve koji nesto lepo zele da kazu po pitanju teme. ODJEBI debilu ides mi na zivac. Jebeno si dosadan. Svaki tvoj komentar je uzasno dosadan i skoro sve teme SPAMUJES kao da si BOT virus koji jedva ceka da se svadja. O D J E B I Jet ti jasno! .I.
Dok te neko ne isamara qurcem po tim prostackim ustima nece biti nista od progresa!! Jasno je nama da je tebi lakse metar u dupe nego cent u glavu al daj zajebi nas tvog psihofizikog kolapsa, i idi bre u najblizu bolnicu pa mozda i naletis na onog ne dosisanog Maestra(Skeletora 9) pa se izjebete za sve pare i onako ste u isti govnima, pa sto da se medjusobno ne ispomognete!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Ovaj imarko.. debil kad ne bi upadao sa negativnim i odbojnim komentarima ne bi mogao da spava celu noc. Daj odjebi stim dal jeste ili nije SAITEK koga boli kurac. Odjebi sa mojih tema ides mi na zivac degeneriku prokleti. Stalno seres i izbacujes negativnu energiju na sve koji nesto lepo zele da kazu po pitanju teme. ODJEBI debilu ides mi na zivac. Jebeno si dosadan. Svaki tvoj komentar je uzasno dosadan i skoro sve teme SPAMUJES kao da si BOT virus koji jedva ceka da se svadja :: O D J E B :: Jet ti jasno :: .I :: ::
Koristio sam ga skoro 2 godine. Sto se tice ergonomije mis je extra, ubedljivo najudobniji koji sam ikada drzao u ruci. Prosto je bilo zadovoljstvo igrati sa njime i sve se nekako osecalo lako, kao da je mis deo mene. Ali sto se tice kvaliteta, mis je sr*nje. Posle 3-4 meseca sasvim umerene upotrebe LMB se malo spustio na dole u odnosu na RMB. Posle manje od godinu dana logo se malo izlizao, a posle godinu i po dana poceo je da dvoklikuje i na levi i na srednji click ..
Odneo sam ga na reklamaciju i dobio novi u zamenu. Taj sa reklamacije je uzeo drugar od mene (iako mu to nisam preporucio da uradi ..) i evo posle 2 meseca on je nekako uspeo da ga skoro celog izlize i skine mu teksturu sa gornje strane ! Kao da si uzeo srafciger i poceo da ga grebes tamo gde drzis dlan. Ja stvarno ne znam kako je za samo 2 meseca uspeo da ga dovede u takvo stanje !
P.S koristim sada Razer Imperator-a. Mis je softverski sr*nje, nije ni priblizno udoban koliko je Ikari bio, teze/bezosecajnije mi je da igram igre sa njime, ali evo jos uvek izgleda 10/10, kao da je upravo iz kutije izasao ..
:: El neko probao Steelseries Ikari laser? Deluje mi kao jako dobar mis i na reviewima ga jako hvale al me zanima i necije licno misljenje jer nije bas jeftin :: :: ::
:: Koristio sam ga skoro 2 godine. Sto se tice ergonomije mis je extra, ubedljivo najudobniji koji sam ikada drzao u ruci. Prosto je bilo zadovoljstvo igrati sa njime i sve se nekako osecalo lako, kao da je mis deo mene. Ali sto se tice kvaliteta, mis je sr*nje. Posle 3-4 meseca sasvim umerene upotrebe LMB se malo spustio na dole u odnosu na RMB. Posle manje od godinu dana logo se malo izlizao, a posle godinu i po dana poceo je da dvoklikuje i na levi i na srednji click . :: :: Odneo sam ga na reklamaciju i dobio novi u zamenu. Taj sa reklamacije je uzeo drugar od mene (iako mu to nisam preporucio da uradi ..) i evo posle 2 meseca on je nekako uspeo da ga skoro celog izlize i skine mu teksturu sa gornje strane ! Kao da si uzeo srafciger i poceo da ga grebes tamo gde drzis dlan. Ja stvarno ne znam kako je za samo 2 meseca uspeo da ga dovede u takvo stanje :: :: P.S koristim sada Razer Imperator-a. Mis je softverski sr*nje, nije ni priblizno udoban koliko je Ikari bio, teze/bezosecajnije mi je da igram igre sa njime, ali evo jos uvek izgleda 10/10, kao da je upravo iz kutije izasao .
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Koristio sam ga skoro 2 godine. Sto se tice ergonomije mis je extra, ubedljivo najudobniji koji sam ikada drzao u ruci. Prosto je bilo zadovoljstvo igrati sa njime i sve se nekako osecalo lako, kao da je mis deo mene. Ali sto se tice kvaliteta, mis je sr*nje. Posle 3-4 meseca sasvim umerene upotrebe LMB se malo spustio na dole u odnosu na RMB. Posle manje od godinu dana logo se malo izlizao, a posle godinu i po dana poceo je da dvoklikuje i na levi i na srednji click . :: :: Odneo sam ga na reklamaciju i dobio novi u zamenu. Taj sa reklamacije je uzeo drugar od mene (iako mu to nisam preporucio da uradi ..) i evo posle 2 meseca on je nekako uspeo da ga skoro celog izlize i skine mu teksturu sa gornje strane ! Kao da si uzeo srafciger i poceo da ga grebes tamo gde drzis dlan. Ja stvarno ne znam kako je za samo 2 meseca uspeo da ga dovede u takvo stanje
Kada sam dobio novi sa reklamacije razmisljao sam se da li da ga zadrzim a prodam ovog Razer-a. Taj Ikari mi je doneo najvise uzitaka u igrama od bilo kog drugog misa i bilo mi je malo zao da ga prosledim dalje, ali evo nakon sto sam ga video kod drugara kako trenutno izgleda sada sam potpuno spokojan i napravio sam dobar izbor. I drago mi je da sam se izborio za novu garanciju od 2god. sa neupucenicima u Games-u posto sam siguran da ce za taj period mis ponovo da dvoklikuje - na netu sam naisao na gomilu slucajeva gde je poceo dvoklik problem posle tik godinu dana, kao i kod mene ..
:: Hehe, nije ni pravljen za 10 godina, oni za koje je predviđen će da ga razbiju mnogo pre nego što se izliže ko što se vidi iz onog review-a :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 ::
:: i idi bre u najblizu bolnicu pa mozda i naletis na onog ne dosisanog Maestra(Skeletora 9) pa se izjebete za sve pare i onako ste u isti govnima, pa sto da se medjusobno ne ispomognete :: :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: http://img843.imageshack.us/img843/8216/nero7.jp :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Ovaj imarko.. debil kad ne bi upadao sa negativnim i odbojnim komentarima ne bi mogao da spava celu noc. Daj odjebi stim dal jeste ili nije SAITEK koga boli kurac. Odjebi sa mojih tema ides mi na zivac degeneriku prokleti. Stalno seres i izbacujes negativnu energiju na sve koji nesto lepo zele da kazu po pitanju teme. ODJEBI debilu ides mi na zivac. Jebeno si dosadan. Svaki tvoj komentar je uzasno dosadan i skoro sve teme SPAMUJES kao da si BOT virus koji jedva ceka da se svadja :: :: O D J E B :: :: Jet ti jasno :: :: .I :: :: :: ::
Ma da, miš je pravljen za one kojima je to potrošna roba, da se tako odrazim... Teško je da napraviš nešto što neki kaunter-manijak neće uspeti da razjebe.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Kada sam dobio novi sa reklamacije razmisljao sam se da li da ga zadrzim a prodam ovog Razer-a. Taj Ikari mi je doneo najvise uzitaka u igrama od bilo kog drugog misa i bilo mi je malo zao da ga prosledim dalje, ali evo nakon sto sam ga video kod drugara kako trenutno izgleda sada sam potpuno spokojan i napravio sam dobar izbor. I drago mi je da sam se izborio za novu garanciju od 2god. sa neupucenicima u Games-u posto sam siguran da ce za taj period mis ponovo da dvoklikuje - na netu sam naisao na gomilu slucajeva gde je poceo dvoklik problem posle tik godinu dana, kao i kod mene . ::
Koristio sam Roccat Kova mis par sati i nije mi bas bio zgodan. Na sredini gde ga dlanom drzis ima bas ostru liniju koja je poprilicno neubobna, a tasteri sa strane su mi nekako neprirodno rasporedjeni i previse osetljivi, nekako ih sam slucajno pritiskas .. Takodje na desnoj strani preko RMB je ispisano/`ukresano` Roccat i nekako je cudno da to osecas pod RMB .. A inace ovako na oko OK izgleda i plastika je takodje dobra.
Probao sam malo stari Kone, lepo mi je ležao, udoban klik i fino izgleda.
Nažalost i tome je crkao skrol pa ga je lik čiji je bio zamenio, pošto je i drugom iz navodno opravljene serije koji je dobio u zamenu takođe riknuo skrol - na kraju je tražio pare nazad.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.