posto uskoro stize original PES 2011, uzeo bih neki dobar gamepad sa analozima, usb-om a da je pri tome oblik potpuno isto onome kao za Sony playstation i raspored dugmica, kao i kvalitetan osecaj same plastike koju drzite ( posto sam igrao na nekima gde je osecaj kineske plastike u sakama odvratan!)?
da li postoji identican sony-jevom samo sa usb-om za pc?
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MODE 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI RADEON HD 5850
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MODE 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI RADEON HD 5850
Nijedan joypad ne moze ni da prismrdi sony-evim DualShock II i III
Ja imam Dualshock II i adapter vec dugo...tu se samo gumice menjaju kada se istrose i to je to...nema tu filozofije...
Logitech Precision imam 3 komada i preporuka je da ih izbegnes u sirokom luku kao i sve ostale logitech, ako nekom treba objasnjenje objaniscu, sad me mrzi da kucam.
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.