Tek što je onaj pilićar ćoragenije banovan a već se pojaviše dvojica taze-registrovanih-zadovoljnih-mušterija da ga hvale na sva usta a još mu se ban ni oladio nije.
Ti to stvarno misliš da smo mi ovde veverice il šta?
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Tek što je onaj pilićar ćoragenije banovan a već se pojaviše dvojica taze-registrovanih-zadovoljnih-mušterija da ga hvale na sva usta a još mu se ban ni oladio nije :: :: Ti to stvarno misliš da smo mi ovde veverice il šta :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: Prvi, ja nisam taze registrovan. Nisam pisao ..
Drugo, ko je i zašto banovan, ne znam.
Treće, to što ja mislim i što ti misliš nikome ovde nije bitno.
Ja odgovorno tvrdim i stojim iza svake svoje rečenice da sa čovekom radim preko 3 godine, da sve završavamo na SMS i na brze pošte, da me NIKADA nije zajebao, i da SE NIKADA nije desilo da nije otklonio kvar na bilo čemu što sam mu poslao. Preporučio sam ga još nekolicini ljudi sa raznih foruma gde visim, i svi su mi se posle zahvaljivali na preporukama.
A to ako je neko imao loše iskustvo, neka iznese, a ne da pljuje čoveka iza ledja.
kamo srece da tebe neko hvali....verovatno ti krivo sto i sam ne znas nista da radis pa pljujes ljude koji znaju svoj posao i rade ga posteno i valjano,nije u redu da nazivas ljude svakakvim imenima kad ih i ne poznajes
Pitaj admine, pošto verujem da ste u sprezi, jer imaš preko 3500 poruka, a pljuješ ljude nekažnjeno, i nazivaš mene pilićarem, a totalno neargumentovano i ničim izazvan. Pitaj ih, neka ti kažu da li sam alter-ego, ili nešto drugo.
Hebo te, čovek pitao za laser, ja rekao da imam, i onda ti dotrčavaš i pljuješ.
Bobo, ja nemam ps3... a ni ps2... ne sećam se ustvari ni da sam ikad imao ps1
18.10.2010. 23:30
status: user broj poruka: 9006
Što bi dosad bilo jasno svakom geniju, bio on ćorav ili ne
E sad ono što imam a voleo bih da nemam su tuđi biznis oglasi lične prirode van za to predviđene zone. To se na forumu druže zove pilićarenje i jajarenje i već si banovan zbog toga. Kad ti možeš sam sebe da reklamiraš mogu onda i ja da te malo reklamiram čisto na račun toga što me smara tvoje redovno vađenje na vrh tema u kojima se pominje keyword `ps2`, `ps3`, `playstation` ili `xbox`.
I čisto da se razumemo ovde na forumu važim za lika koji mnogo lepo ume da priča bajke pa ti vidi isplati li ti se više ne-reklama ili anti-reklama. Kako god oćeš, ionako volim da razmašem s vremena na vreme svoj literarni dar i ne bi mi bilo teško.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
pa sad, zavisi šta i zašta. Znam da je čipovanje 25 evra, da je PSP hac svega crvena, laser za debelu, koji je skuplji od tanke, naplatio mi je 4000 ...... tako da je sve to ispod 50 evra.... a ako si imao nešto za novije konzole, naravno i da je skuplje ....
Ali uvek dobijem konzolu sa njegovom garantnom nalepnicom preko šrafa, datum i šta je radjeno, zbog garancije, a nikada ništa nisam morao da reklamiram. Tako da mi je to što pričas skroz čudno. Da li je uopšte isti čovek u pitanju?
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.