Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Igrački rekviziti i konzole
Pitanje oko Xbox 360 i Jasper ploca
STRANA 1 OD 1
Masuka Pitanje oko Xbox 360 i Jasper ploca 10.09.2010. 13:54 T29289

status: user
broj poruka: 360
Zanima me ima li ko ovde,ili da zna nekoga ciji je xbox RROD ili neki slican problem a da je imao Jasper plocu??

Znam koja je otprilike stopa crkavanja Jasper ploca,i ima dosta klipova po Youtubeu sa RROD ali,ja sam uveren da ima i par fake-ovanih

Uglavnom su pozitivni utisci sa konzolama sa ovom plocom,ali ajde i nekog odavde da pitam :)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Masuka Niko 11.09.2010. 04:23 #243903

nista? :) aaa smor
codeus ... 11.09.2010. 08:37 #243906

broj poruka: 4054

nema niko jos problema sa jasper plocama...ako mislis na ring of death .. 65nm chipovi i mala potrosnja u w .. poboljsano hladjenje i manje temperature .. za sad jedini problem moze da se desi sa hdd-om ...
Masuka Pa 11.09.2010. 16:14 #244020

da,u principu sam sve to znao,nego mi je trebalo nesto iz prve ruke,mozda cak i neko ko servisira x box pa da kaze kolko se kvare i to,hvala

Pozdrav
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs