Znaci uzeo sam nov u Nemackoj doneo kuci, radio 4 meseca dok nisam odlucio da ugradim cip za kopije, i posle toga radio jedno mesec dana i boooom. Sad nakon 10 minuta igre pali mi se crveni krug na konzoli i cao (prekid igre). Moze pomoc, ako je kvar jel moze ko da otkloni to (placam). Hvala unapred
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Pravo da ti kazem samo sam upisao u guglu simptome tvog kvara i to mi je izaslo :) Guglaj malo pa ces verovatno nesto naci a postoji i neki srpski forum koji se bavi iskljucivo xbox360icama ali na moju zalost nemam link da ti prosledim a tacan naziv nznam :/
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Iskreno ako traži 30$ onda je lopuža pošto te informacije su besplatne na netu...
Mislim, ispod svake opcije lik piše da radiš pažljivo, a ako nisi siguran, kupi njegov CD... Ma naravno...
Koliko vidim, imaš uputstvo na onom linku, samo nemaš video, ali možeš iz onih slika da provališ šta i kako...
Otvori Xbox, skini cooler stavi neku kvalitetnu pastu i vrati sve nazad. Oni u Xboxu koriste onu žvaku koja ide i na grafičke karte u većini slučajeva, tako da će pasta valjda da ti reši problem... __________________ Scourge of PCBerza
nosi u servis .. potreban je reballing grafickog chipa ... moze da uspe i pregrevanje istog fenom za skidanje laka .. ali ako neznas sta radis i nemas `osecaj za temperaturu` kao i temp.senzore .. ima da ga utepas ko zeca .. problem nema veze sa ugradnjom chipa ... desio bi ti se i bez chipa ...
Ma idi samo na youtube i naci ces gomilu step by step tutorijala kako da otklonis kvar, konkretno `red ring` problem je, nisam bas siguran, ali izgleda problem pregrevanja pa se zato konzola i automatski iskljucuje, ali ima resenja. Evo jednog od gomile linkova pa probaj:
idi na https://www.xboxrepublika.com odlican sajt,tu ces naci spisak servisera za celu srbiju,neko ce ti vec izaci u susret,a odmah da ti kazem rebailling je 40E
jedino sto sajt TRENUTNO ne radi inace se kacim na njega svaki dan
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.