pa onda tu udjes na forum,pa onda na odealjak :Ponuda i Potraznja,pa onda u prvo: Xbox 360 prodaja, Live Gold, MS poeni, servis i flash
jeste da je forum namenjen pre svega xbox 360 konzoli,ali ima dosta stvari oko ps3 takodje.
evo ti primera radi ovo prvi tu na : Xbox 360 prodaja, Live Gold, MS poeni, servis i flash , nudi ps3 slim 250gb hard 250 evra.
chatovo sam za njim u vezi xbox-a ,daje garanciju ,posto su mi konzole nove,direktno iz uvoza.
ako nisi iz bg-a,salje sve za 300 dinara bilo gde,stize taj dan ili sledeci.
svi ljudi ,sa kojima sam pricao ,o njemu imaju da kazu sve najbolje,takodje kod njega (mozda)mozes da nabavis igre sa ps3 po znatno nizim cenama,to vidi sa njim postao nisam siguran za ps3 igre,posto uglavnom prodaje stvari vezane za xbox 360,mada ide lepo i prodaja ps3.
drugarski savet - zaobidji fat verziju u sto sirem luku! uzmi 120gb slim realno sta ce ti vise prostora od 120gb? ja sam uzeo slim 120gb star 2 meseca sa 2 gamepada, 4 igre i HDMI kabelom za 280e u Zagrebu..sumnjam da se cene ovde puno razlikuju
ako imas jos nekakvih pitanja a da ti mogu biti od koristi samo pucaj! pozz
:: drugarski savet - zaobidji fat verziju u sto sirem luku! uzmi 120gb slim realno sta ce ti vise prostora od 120gb :: ja sam uzeo slim 120gb star 2 meseca sa 2 gamepada, 4 igre i HDMI kabelom za 280e u Zagrebu..sumnjam da se cene ovde puno razlikuj :: :: ako imas jos nekakvih pitanja a da ti mogu biti od koristi samo pucaj :: poz ::
Jednostavna logika kaže da je Xbox daleko bolji izbor. PS3 igre ćeš plaćati po 50 - 60 eura. Xbox igre možeš sam da skidaš i režeš i koštaće te daleko daleko manje, tipa par stotina dinara...
Lično mislim da je PS3 bolji i kvalitetniji proizvod onako generalno ali ove činjenice vezane za cenu kasnijeg korišćenja su neoborive. Doduše ima par izuzetnih igara ekskluzivno samo na PS3 ali 5 - 6 ili 8000 dinara za igru je potpuno suludo.
Mislim da je trenutno u gigatronu najeftiniji ps3 sa hardom od 40 gb i kosta nekih 26000 dinara.Ali izgleda da ga nemaju vise na stanju.Inace je cena bila odlicna. Link
@imarkovic ne znam po cemu bi mogla FAT verzija biti kvalitetnija ? kucaj u google YLOD
@FSamir Slazem se sa tobom u potpunosti, ali meni su iskreno exclusive prevagnule na stranu ps3.. jednostavno stavi exclusive ps3 na jednu stranu papira i xbox na drugu i sve ce ti biti jasno..
Sto se cena igara tice, nije tacno da moras kupovati igre od po 50-60-80e..jeste ako moras imati igru prvi na balkanu ali ako sacekas 2-3 nedelje od release-a padaju cene drasticno...znaci pre-order ces platiti nekih 45-50 eura zajedno sa postarinom.. sve to posle nekog sitnog vremena pada na 20-25-30e.. i kad kupis jednom igru, predjes je i sve to kad te smori samo je zamenis za neku koju nisi odigrao i to je to.. igre se narucuju sa: http://www.dvd.co.uk naplate ti ljudi 1e za postarinu i banka ti uzme pola e za uslugu i to je to.. (nema carine ako narucujes jednu po jednu igru) pozz
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.