da li mozete da preporucite neki joypad da je jeftin a solidan, znaci budzet je prilicno mali, 2 za 1400 din il max 2000, Znam da je SUPER Logitech Rumblepad™ 2 Double Vibration Feedback Gamepad ali on 1 je oko 3000 kao i PlayStation2 DualShock Joypad sa PlayStation-USB adapterom (oni nemaju nigde da se kupe. tj. distibuteri za Srbiju su ComTrade Group i GMC 2010 d.o.o. ali im ne ndjoh radnje koje oni snabdevaju) ali nema se toliko para. igrale bi se stare tuce tim Mortal Kombat 3 sa njima. Ovih dana bi pazario taj krs, al reko mozda neko iskace kvalitetom kao sto to A4Tech radi kod miseva..
Ne započinji svadju pominjanjem A4Tech miševa!!! Zezam se, uzmi neki Gigatech za 700-800 dinara. Imam jednog ali se ne igram nešto sa njim tako da ne mogu baš sa sigurnošću da tvrdim da je odličan ali za te pare sigurno vredi. Pozdrav!
idi u Game-s i odaberi koji ti se najvise svidja izmedju SAITEK i Logitech, koji god da uzmes, neces se zeznuti.
:: :: da li mozete da preporucite neki joypad da je jeftin a solidan, znaci budzet je prilicno mali, 2 za 1400 din il max 2000 :: Znam da je SUPER Logitech Rumblepad™ 2 Double Vibration Feedback Gamepad ali on 1 je oko 3000 kao i PlayStation2 DualShock Joypad sa PlayStation-USB adapterom (oni nemaju nigde da se kupe. tj. distibuteri za Srbiju su ComTrade Group i :: GMC 2010 d.o.o. ali im ne ndjoh radnje koje oni snabdevaju) ali nema se toliko para :: igrale bi se stare tuce tim Mortal Kombat 3 sa njima :: Ovih dana bi pazario taj krs, al reko mozda neko iskace kvalitetom kao sto to A4Tech radi kod miseva. :: ::
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 750TX
Kupio sam ga pre 5 meseci i za sada sam zadovoljan. Cena mu je oko hiljadarke. Pre njega sam koristio Saitek P380 Dual Analog PC Gamepad, koji ima veoma tvrd i neudoban `krstić`. Boleo me je palac leve ruke, dok nisam navikao na njega. Ne znam kakav je slučaj sa ostalim Sajtecima, ali da navedem moje `neudobno` iskustvo, čisto da znaš.
Hvala na brzim odgovorima, jedan ce biti 100% LOGITECH Precision a drugi neki krs tipa GENIUS MaxFire G-08XU ili neki slicne cene, taman da se vidi razlika, a verujem da ce svaki izdrzati bar 6 meseci koliko su im garancije s tim da se igra 10 dana mesecno... ovaj prvi je nesto malo preko 1000 din... javljam se kad kupim i posle 10 dana igranja kakvi su utisci
Čisto da znaš da imam i tog Džinijusa. Kupio sam ga sada već davne 2005. i živ je i dan danas. Preživao je sve MekKree, NFS-ove, Test Drajvove i ostala čuda koja sam igrao. Zamenio sam ga prošle godine onim Sajtekom, pošto su mu gumice ispod dugmića počele da pucaju. Možda jeste jeftin, ali može da izdrži veliko akanje.
Još jedan glas za Logitech Precision. Imam 2 komada koja su stara oko 4-5 god., rade ko zmajevi kao prvog dana. Pikao se svaki PES na njima, NBA 2K10, NFS: Shift i još gomila drugih igara.
Imam 3x logitech precision dva plava i jedan crni i generalno sranje su, zasto?
Imam ih dugo i posle nekog vreemna komanda kretanja se toliko olabavi da jako slabo daje kontakt u nekim pravcima, a drugo je to sto joypad koji ima kruzic umesto krstica NE MOZE biti precizan, jednostavno kome je potrebna preciznost i ko voli da dribla u pes-u neka zaobidje logitech joypad-e u sirokom luku.
Imam i DualShock II za PS2 + usb adapter, i to je relano najbolji joypad koji postoji na svetu, za PS3 su ga usrali sa onim L2 i R2.
Znaci ako hoces preciznost i kvalitet DualShock II, ako nemas love uzmi neku kopiju istog, sve ostalo je niza klasa.
Nije bre to krs. Imam ga vec 4 godine i radi solidno. Jedno dugme tacnije trojka ne radi jel sam prvog dana prosuo sok po njemu. Jedan drug ga je stakom izlomio i radi mu jos. Pozdrav :)
:: :: :: :: Hvala na brzim odgovorima, jedan ce biti 100% LOGITECH Precision a drugi neki krs tipa GENIUS MaxFire G-08XU ili neki slicne cene, taman da se vidi razlika, a verujem da ce svaki izdrzati bar 6 meseci koliko su im garancije s tim da se igra 10 dana mesecno.. :: ovaj prvi je nesto malo preko 1000 din.. :: javljam se kad kupim i posle 10 dana igranja kakvi su utisc ::
kod mene je bas obrnuta filozofija, koristio sam Chill Stream, precision, RumblepadII i Sony original joypad, najvise pikam PES i Street fighter i tu se najbolje vidi koji joy je najudobniji, pobedjuju RumblepadII i Precision, bas driblanje ide teze sa Sony-jem, jer su malo tvrdje strelice, a da stisnes dijagonalni smer treba precizan prst, dok sa krugom to ide kao od sale, zatim u Street Fighter-u, ko je igrao sa borcima za koje treba polukrug za magiju, probaj da uradis sa Sony joypad-om i sa Rumblepad-om ili precision, sa strelicama je mnogo teze i mnogo jace trebas da pritiskas strelice, dobijes zulj na palcu...
:: Imam 3x logitech precision dva plava i jedan crni i generalno sranje su, zasto :: :: Imam ih dugo i posle nekog vreemna komanda kretanja se toliko olabavi da jako slabo daje kontakt u nekim pravcima, a drugo je to sto joypad koji ima kruzic umesto krstica NE MOZE biti precizan, jednostavno kome je potrebna preciznost i ko voli da dribla u pes-u neka zaobidje logitech joypad-e u sirokom luku :: :: Imam i DualShock II za PS2 + usb adapter, i to je relano najbolji joypad koji postoji na svetu, za PS3 su ga usrali sa onim L2 i R2 :: :: Znaci ako hoces preciznost i kvalitet DualShock II, ako nemas love uzmi neku kopiju istog, sve ostalo je niza klasa :: :: :: Komplexi... :: ::
Igram pes i uopste simulacije fudbala od 1996. a sa par drugara sljakam portal https://www.pes-serbia.com. svrati ponekad ako volis PES : )
generalan utisak je da logistech kupujes ako ne mozes iz nekog razloga PS2 joypad, a niko skoro ne kupuje sranja sa ventilatorima za hladjenje ruku...
Koliko sam za ovih 15ak godina samo promenio tih joypad-a ne zna im se broj(bilo ih je i polomljenih i izgubljenih), i relano najbolji je dulashock II koji je razradjen, i BAS sto se preciznosti tice nema mu ravnog, jer onaj kruzic na logitech samo glavobolju donosi.
Inace SF4 ne pikam samo PES u kom je preciznost bitna, a cesto sa logitech precision ne moze da se izvuce `prava linija` zbog kruga...
slazem se za te ventilatore na chill-u, koji prozuje posle 2 meseca :) voleo bih da imam taj dualshock, samo, problem je adapter za USB, nisam bas uspeo da ga nadjem, jel znas gde ima? da nema mozda u onoj firmi na dorcolu u Tadeusa Koscuskog, zaboravih ime..?
:: Igram pes i uopste simulacije fudbala od 1996. a sa par drugara sljakam portal https://www.pes-serbia.com. svrati ponekad ako volis PES : :: :: generalan utisak je da logistech kupujes ako ne mozes iz nekog razloga PS2 joypad, a niko skoro ne kupuje sranja sa ventilatorima za hladjenje ruku.. :: :: Koliko sam za ovih 15ak godina samo promenio tih joypad-a ne zna im se broj(bilo ih je i polomljenih i izgubljenih), i relano najbolji je dulashock II koji je razradjen, i BAS sto se preciznosti tice nema mu ravnog, jer onaj kruzic na logitech samo glavobolju donosi :: :: Inace SF4 ne pikam samo PES u kom je preciznost bitna, a cesto sa logitech precision ne moze da se izvuce `prava linija` zbog kruga.. :: :: :: :: :: Komplexi... :: ::
Ima u Balkasnkoj ulicu u jednoj prodavnici 400-500din mislim da je adresa Balkanska 6 uglavnom ulaz je pored tunela koji vodi u igraonicu Forum - nije tesko naci, bilo je i na buvljaku na NBG-u ja imam jedan kuci a u njega mozes 2 joypad-a da udenes :)
Znaš li ti markoiviću da mi je uspelo da obrnem skoro čitav challenge mode u GuiltyGear XX #Reloaded na tastaruri, nisam uspeo samo poslednju misiju, previše je brutalno. Inače bolje tabanje na kompu a ni inače nisam igrao, što se tiče balansa, raznovrsnosti likova... jedino što je grafika malo matora. Verovatno bi moglo lepše da se igra preko emulatora.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: kod mene je bas obrnuta filozofija, koristio sam Chill Stream, precision, RumblepadII i Sony original joypad, najvise pikam PES i Street fighter i tu se najbolje vidi koji joy je najudobniji, pobedjuju RumblepadII i Precision, bas driblanje ide teze sa Sony-jem, jer su malo tvrdje strelice, a da stisnes dijagonalni smer treba precizan prst, dok sa krugom to ide kao od sale, zatim u Street Fighter-u, ko je igrao sa borcima za koje treba polukrug za magiju, probaj da uradis sa Sony joypad-om i sa Rumblepad-om ili precision, sa strelicama je mnogo teze i mnogo jace trebas da pritiskas strelice, dobijes zulj na palcu.. :: ::
Cisto da dodam... PS2 joypad je ubedljivo najbolji. Ali se takodje ne bih sloizio da je Logitech Precision sranje, Za oko 1000 din je sasvim dobar. imam oba i rade super, e sad poceo je sony da zakucava, ali sta je preziveo od 2005-6. nije ni cudno...
ako je ovo: http://goo.gl/hPEK, sacu da skinem da igram, nisam znao za tu igru..ne kazem da ne moze tastaturom, ali daleko je lakse igrati joypad-om te borilacke..btw, znas da ima X2 Reloaded na Warez-u za PC..? ima 700mb.
:: Znaš li ti markoiviću da mi je uspelo da obrnem skoro čitav challenge mode u GuiltyGear XX #Reloaded na tastaruri, nisam uspeo samo poslednju misiju, previše je brutalno. Inače bolje tabanje na kompu a ni inače nisam igrao, što se tiče balansa, raznovrsnosti likova... jedino što je grafika malo matora. Verovatno bi moglo lepše da se igra preko emulatora :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: :: kod mene je bas obrnuta filozofija, koristio sam Chill Stream, precision, RumblepadII i Sony original joypad, najvise pikam PES i Street fighter i tu se najbolje vidi koji joy je najudobniji, pobedjuju RumblepadII i Precision, bas driblanje ide teze sa Sony-jem, jer su malo tvrdje strelice, a da stisnes dijagonalni smer treba precizan prst, dok sa krugom to ide kao od sale, zatim u Street Fighter-u, ko je igrao sa borcima za koje treba polukrug za magiju, probaj da uradis sa Sony joypad-om i sa Rumblepad-om ili precision, sa strelicama je mnogo teze i mnogo jace trebas da pritiskas strelice, dobijes zulj na palcu.. :: :: :: :: ::
LOGITECH Precision za 899 dinara i 2 godine garancije, crni skroz. posle jednog popodneva igranja vec su tasteri omeksali. Generalno sam zadovoljan a vreme ce pokazati koliko. Drugi se jos `bira`... pozz
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.