Ljudi ja jesam bas bas veliki fan igre twisted metal 1,2,3,4 i vigilante 1,2 koji su bili na sony 1, i od tad ni jedna ama bas ni jedna igra nije slicna izasla sve sam ja zivo trazio, bile su na foru trke sa pucanjem ali nije to to krsenje i pucanje unistavanje to je filing e sad nisam verovao svojim ocima kad sam video ovo predstavljam vam trailer 2010 jbg za pc3 twisted metal nastavak http://www.youtube.com/watch?v=ltKiIQae96Q zbog ovoga kupujem sony 3 a ovo u multi player to je jebeno neverovatno
sta reci a ne izhvaliti tradicija se nastavlja.........
Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`
Ja još u vikendici imam Sony 1, svako leto peglam TM 2, 3, 4.....Još je PS doneo buraz iz DE, davno, ni čip nema, pa peglamo crno-belo, šta da ti kažem. Sećam se, još dok je `Gamer` izlazio, bila je recenzija TM 5 za PS2, koji se tada tek pojavio....kukao sam mesec dana... Fiat iustitia, et pereat mundus
Nešto mi se čini da će ovde biti previše promena za istinske ljubitelje serijala, nešto kao kad su crvići otišli u 3D. Svejedno, teško da će izaći za PC, bedak.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
ima TM black i TM small browl to sam igrao sve preko emulatora za ps2 a jbg nece izaci za pc nadam se da nas nece izneveriti , tm2 je bio najbolji u seriji.
Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.