sramota ih da kazu da lansiraju mainstream, a prodali su tli kaltica iz vrha ponude, pa ce da ih valjaju ispod ruke ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
A sta onda da kaze moj prijatelj i komsija koji je nedavno kupio...
22.05.2010. 12:08
status: user broj poruka: 10999
RD5850, pa se ispostavilo da je dobio GeForce4 MX 400 (ako je suditi po performansu koji je karta pokazala u XP-u). To ne da je cudno, nego ovaj, kako da se izrazim, nesto sto prouzrokuje duševne bolove i navodi coveka na pomisao da ode u stanovitu firmu cije je sedište u Kanadi te da se tamo nekom polno naopšti majke...
Re: Opet...Bez ljutnje, kolega. Znam ja da niste glupi...
22.05.2010. 12:25
status: user broj poruka: 10999
pa zato samo podsecam... Poenta je: ovaj iz post-a je jos i dobro prosao - dobio je NOVIJU kartu od one koju je platio
:: Da nisi ti druže umesto torte pojeo gramofon? Shvatili smo dosad šta hoćeš da kažeš, nismo baš toliko glupi :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
I realno i da jesu poslali 465 umesto 470 to je greska kod nekog u komercijali, totalno nebitna stvar...
@tortojed sine ja imam 5850 i radi odlicno, klokuje se bolesno i tada je brza od GTX470 sto nije ni bitno toliko...bitno da je kartica TOP!
Bitno je da ti spominjes u istom kontextu sistem koji se pojavio pre jedne decenije i kartu koja se pojavila pre pola godine...razmisli...+ znam da kartica radi normalno i na XP-u, al nije mi jasno zasto bi ga stavljao, kad karta podrzava dve generacije noviji DirectX i 5.0 shadere sto Xp ne moze...RAZMISLI...
Dobro nisi rekao zasto nece 5850 da radi na win98 u AGP slotu...
tortojed je imao problem sa 5850 na xp-u. radila ocajno...trebalio bi da napravimo neku peticiju i posaljemo u amd-ati da obustave dalju prodaju 5xxx kartica
Cisto da da pokazem koliko je ta nVidia banda postala nemarna :).
A sto se tice te tortojedove kartice covek koji ju je kupio od njega nema nijedan problem na Win 7 :), ko je to necu da pisem posto su ovde neki kivni na njega :).
Neki lik koji ima veze u Nvidii i Galaxy-u je potvrdio. Galaxy je u maju dobio GTX465 karte na testiranje. Tokom proizvodnje su slučajno brendirali neke GTX465 karte kao GTX470. Koliko vidim, nVidia im je zavrnula slavinu dok se sve ne reši... __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.