Izasla me konzola malko povoljnije.Jedna zelena u stranoj valuti.Probao sam,vidim sljaka OK.Imam samo 1 orig.cd uz nju.Kako da provalim da li je chipovan.Namestio sam mu wirelless preko rutera,odradio mu update softvera medjutim ne mogu da provalim kako da koristim internet preko njega.U meniju vidim da ima opcija pa rekoh da isprobam al` nece.Da li bi uopste i odradio update da je chipovan?
Da, odradio bi update i da je chipovan. Nikako ne mozes da provalis da li je cipovan ako ga ne otvoris, ali skini neku igru sa neta pa probaj da li sljaka. Samo da napomenem, posto si odradio update moze da se desi da nece da sljaka iako je chipovan, odnosno pitanje koji je chip unutra pa ce mozda(ako je to moguce) morati i on da se update-uje, sa novijim update-om od strane nintenda pokusavaju da se izbore protiv chipovanja ali ako imas neki od boljih cipova koji mogu da se update-uju onda si na konju.
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.