preferiram MOMO, ali ako bas zelis uzitak i spreman si da odvojis neku paru vise, pogledaj Logitech G25. Jeste skup, ali vredi tih para... Ja sam njime odusevljen, nikada se necu vratiti na nesto drugo...
G25 je cisto bacanje para, preskup je, a jos ako nemas srece pa ubodes primerak kojem ce se nakon nekog vremena pokvariti menjac, preostaje ti samo da se heftas...a kakav god da je volan neces imati osecaj da stvarno vozis, zato je momo best-buy. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
ne bi rekao da je G25 bacanje para, ne znam gde si cuo sve to, ali ja nisam imao nikakav problem do sada. Nemas osecaj da stvarno vozis, jer imas monitor ispred sebe, a ne kreces se kroz neku sredinu, ali osecaj na papucicama, osecaj na menjacu, osecaj na samom volanu, kao da si u kolima, ne znam da li si ga imao ili samo testirao ili citao o njemu, ali ja iz iskustva nisam imao problema i naravno zavisi sve od igre da li ga podrzava...
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.