200din, sa mikrofonom, ako ti ne treba za profesionalnu upotrebu, ne vidim sta ce ti bolje od ovog-a Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
Ove moje od 200 din. imaju na kablu potenciometar, i bas je solidan. Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
:: al :: :: 2 stvari :: 1)nemaju pojacivac na kabl :: 2)mnogo ljudi pricaju o zvuku(basu),niko ne kaze nista o udobnost :: :: Sve u svemu hval :: :: ::
i da kucnem u drvo,moze i u glavu posto mi je suplja ko trula bukva,sa ovim modelom sam prezadovoljan.... tad placene nekih 1000 din,koliko vidim i cena je jos ista samo gledaj da ubodes crni primerak,izgledaju mnoogo bolje od sivih
A4TECH HS-800 neke gaming sluske koje su, meni bar, predobre, preudobne sa mikrofonom na kablu, kontrolom jacine zvuka na kablu... Zaista dobre slusalice sa cistim zvukom i cenom, koliko se secam, oko 1500 din.
Da ne otvaram drugu temu : Da li neko zna gde mogu da se probaju slusalice pre kupovine. U pitanju su Sennheiser PX 100-II. U 4audiju ne moze da se proba, da se ne bi ``isprljale``. Toliko neljubazna firma, strasno. Jel ima jos negde u BG-u ovaj model, evo i linka http://www.sennheiserusa.com/private_headphones_portable_502816
Pa u pravu si, ali jel si video nacin ostvarivanja popusta? Moras da dodjes sa devojkom i da je poljubis pred njima :D hahahaha, pise na sajtu a nadam se da nisu tolko idiotichni :)
:: imas u d*sku speed link medusa 5.1 za 7080 din a imaju neki popust od 30% zbog dana zaljubljenih tako da te izadje nesto ispod 5000 din :: :: Put lifeinyourPC :: :: ::
Ma jok ja sam juce dosao sa ribom i kupio haf932 i nisam je poljubio, povedi sestru ili drugaricu ako nemas ribu :)
Put lifeinyourPC
:: Pa u pravu si, ali jel si video nacin ostvarivanja popusta? Moras da dodjes sa devojkom i da je poljubis pred njima :D hahahaha, pise na sajtu a nadam se da nisu tolko idiotichni : :: :: :: :: imas u d*sku speed link medusa 5.1 za 7080 din a imaju neki popust od 30% zbog dana zaljubljenih tako da te izadje nesto ispod 5000 din :: :: :: :: Put lifeinyourPC :: :: :: :: :: ::
Od 5.1 sistema me podilazi tiha jeza...jer sam dosad menjao bar 3 modela slusalica (izmedju ostalog sam probao i Meduzu).I ako se okomish na 5.1 sluske nista osim G35.Verovao ili ne ali najbolji odnos cene i kvaliteta su mi dale `Kasaku` kineske sluske sa modularnim povezivanjem i ekvalajzerima na kablu ( perverzija za 25 evra), i naravno super zvuk koji nije zaostajao.Kupio ih pre 4 godine i josh uvek rade ali prekidaju signal u kablu zbog mog nemarnog odlaganja svuda i svukuda.
Jeste da necu cuti hoce li neki Ogre da prdne iza mene i kite_uje mobove iz zbuna sa NW strane sveta ALI hocu uzzivati u u barem 5x vecem spektru i boji zvuka od svih ostalih solucija-slusalica zajedno..I kad zavrshim samo ih prebacim na wanglu i odoh u grad potpuno izolovan&sretan (noise cancel_deluxe)..Kapirash....A ti sad izvoli pa proceni
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ get on_log on / log off_get off
Evo Đole, prošao sam danas pored tehnomanije pa reko aj da vidim imaju li te canyon HS10, imali su još jedne pa sam ih pazario, ionako nisu neke pare a delovale su mi pristojno. Da napomenem još da dobiješ dve godine garancije, uopšte nije loše za 1500din. Same slušalice imaju subjektivno dobar zvuk i prilično jak bas, nisam se nikad izdavao za nekog zajebanog audiofila pa ovo treba uzeti s rezervom. Dobro blokiraju okolne zvukove i solidno naležu na uši, naravno pošto su skoro okrugle ne bi nalegle tako dobro na velike uši tako da bi svima vama ušatima tamo preporučio neke druge. Kabla ima nešto preko dva metra tako da bi onima kome treba duži bolje legle one HP2, i još na kablu se nalazi potenciometar i prekidač za isključivanje mikrofona, zgodna stvar. Plastika deluje kvalitetno a gornji deo rajfa je napravljen od debele gume tako da ne verujem da može da pukne.
Šta, za ostale je savet da ne idu u Tehnomaniju nego u Klempomaniju?
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
:: Evo Đole, prošao sam danas pored tehnomanije pa reko aj da vidim imaju li te canyon HS10, imali su još jedne pa sam ih pazario, ionako nisu neke pare a delovale su mi pristojno. Da napomenem još da dobiješ dve godine garancije, uopšte nije loše za 1500din. Same slušalice imaju subjektivno dobar zvuk i prilično jak bas, nisam se nikad izdavao za nekog zajebanog audiofila pa ovo treba uzeti s rezervom. Dobro blokiraju okolne zvukove i solidno naležu na uši, naravno pošto su skoro okrugle ne bi nalegle tako dobro na velike uši tako da bi svima vama ušatima tamo preporučio neke druge. Kabla ima nešto preko dva metra tako da bi onima kome treba duži bolje legle one HP2, i još na kablu se nalazi potenciometar i prekidač za isključivanje mikrofona, zgodna stvar. Plastika deluje kvalitetno a gornji deo rajfa je napravljen od debele gume tako da ne verujem da može da pukne :: :: Sve u svemu jako pristojno za nevelike pare :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.