Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Igrački rekviziti i konzole
Kako narezati xbox360 igricu
STRANA 1 OD 1
Cobinjo88 Kako narezati xbox360 igricu 18.12.2009. 20:01 T22965

status: user
broj poruka: 169
Jel bi znao neko da mi objasni kako da narezem(najlakse) igricu za xbox360?Drug je skinuo Assassins creed II i otpakovao neka dva fajla - -ISO i nesto od 1kb?E sad hocemo da narezemo ali ne znamo kako to da uradimo i sa kojim programom???Znacila bi nam vasa pomoc.Hvala u napred!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile Re: Kako narezati xbox360 igricu 18.12.2009. 20:14 #172157

broj poruka: 9459
To mozes narezati sa nerom(pretpostavljam da ga imas),opcija burn image to disk,browse-ujes do tog fajla xxx.iso,ubacis disk i narezes.

Moze i Alcohol 120%,image burner...

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: Jel bi znao neko da mi objasni kako da narezem(najlakse) igricu za xbox360?Drug je skinuo Assassins creed II i otpakovao neka dva fajla - -ISO i nesto od 1kb?E sad hocemo da narezemo ali ne znamo kako to da uradimo i sa kojim programom???Znacila bi nam vasa pomoc.Hvala u napred!
invincible !! 18.12.2009. 22:07 #172188

broj poruka: 25

Najlakse ti je da instaliras IMGBURN i kliknes na tu ikonicu od 1 kb i on ti sam podesi kojom brzinom da reze [2.4x] i layer break. Naravno moras da imas dual layer dvd + r i rezanje traje oko 40 min.
Cobinjo88 Hvala ljudi... 18.12.2009. 22:46 #172198

broj poruka: 169
Probacu sa imgburn-om,nekako mi deluje najlakse.Ma gledao sam na youtubu neke klipove ali mi je ono mnogo zamrseno?!?!Probacu pa cu da vidim.

Daum ... 19.12.2009. 00:40 #172224

broj poruka: 12796
Ma bre kroz Nero 8 nista lakse. Debil bi mogao da nareze to koliko je jednostavno. Samo opalis Nero Express, burn image, selektujes .ISO i burn...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs