Joj, nemoj da uzimas ChillStream, ko boga te molim, nije bas odradjen kvalitetno, jako sugavo lezi u ruci, mnogo je udobniji Rumblepad 2, plus meksi su tasteri dosta, plus Chill ima u nekim igricama poteskoca oko komandi, za razliku od drugog, plus burazeru kabl geknuo na strani gamepad-a, plus plus ,itd. Znaci daleko je bolji Rumblepad2, ili ako ga ne nadjes, onda ovi DualAction, isti su u potpunosti, samo nemaju vibraciju.
Ma kakav bre Dual Action.Ili Rumblepad Double 2 Vibration ili nista.Sta da radim kad mi dodju dve tri ribe od jednom.Mora neka da se zadovolji sa necim :) :) :) :) :) :) Vuce znas sta ti je ciniti,taj Logitech moze da se koristi i u druge svrhe heheheh.
haha, pa jeste, ali ne bih mu bas preporucio, jer onda moze malo da mu padne samopouzdanje, a i ribi moze da se `usladi`, pa da ga posle kulira i da kupi sama sebi svoj Rumblepad4 hahahah, salim se, naravno, najgori smo, sprdamo se
I to sto kazes.Hebi ga,ja uzeh dva komada,kod mene se nikad ne zna,zena nikad dovoljno hehehehe.Il da igra,il da se sladi hehehe.Ali sve je to nista bez prave treske nema nista,dzaba sve vibracije sveta :)
:: :: :: a hahahhaa sta sam se ja utripovao , pa dobro imas sony dzojstike (: , amo kupi uredjaj koji se bode u USB i u njih ubodi sonijeve i tako koristi njih, pozdrav
Dual Action je super, ja koristim taj kao i Rumble Pad koji predlaze Sky, dobri su i jedan i drugi medjutim vise mi odgovara Dual Action i izdrzljv je, izdrzao je mnogo napetih utakmica fudbala na kompu i tesku ruku :))
pa i nije toliko njesra nije los samo sto su mu pecurke debilno postavljene mada ja imam 3 imam pro genius od 12 dugmica zver za prince of persia dusu dao a na x-box samo kad neko dodje posluzi nije toliko bad
kabl je los u odnosu na Rumb2, plastika je jeftina, nekvalitetna, ima ruznu silver boju, svaki put kad ga bocnes u USB krene da duva hladnjak, onda moras ono malo dugmence da stiskas 2x, koje se posle nekog vremena izlize, da ne pricam o fanovima koji posle nekog vremena pocnu da zuje i razbijaju mozak, zatim tasteri se posle nekog vremena zaglavljuju, i moras da otvaras gamepad da ocistis od trenja, koje se napravilo dranjem plastike o plastiku, jako je mali i lezi lose u ruci, kao igracka je, zatim driver nije genericki, nego mora da se instalira, smara sa kontrolama u nekim igricama i za PCSX2 emulator, takodje i za SEGA emulator, ja sam ga imao i prodao jeftino, pa sam uzeo Rubmlepad2, koji je mnogo mnogo bolji, i nema sve ove mane, a cena mu je znatno niza, chill ne vredi onoliko koliko kosta, jos mu je sada skocila jako cena, rumblepad je ostao na istoj, eto, sinoc me mrzelo da kuckam..
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.