Bila je ona prica za NFS Shift da jako dugo ucitava glavni ekran. E pa, kad krene da ucitava profile data, cackas mu samo ESC dok te ne izbaci u meni, sto traje sad sve zajedno jedno 5 sekundi...
Nešto nisam primetio da se dugo učitava glavni ekran
08.10.2009. 08:34
status: user broj poruka: 6102
više mi je smetalo nešto duže učitavanje izmeđutrka, što je bilo izraženije u XP-u nego u Win7. A, kad mi danas ili sutra stigne 4870, nadam se da će se kompletna igra `učitavati` brže.
Lično bih voleo da brže učitava sa 4870, ali se bojim da to nema veze sa grafičkom. To sam napisao zezancije radi. Naravno, igra bi trebalo da radi znatno brže sa 4870, u odnosu na 3870 koju sada imam, a za učitavanje manje-više.
meni prokletinja nije htela da proradi na XP SP3 32bit...jedino kad sam instalirao patch, dodje do onog dela kad treba da odvozam probne trke...i tu zakuca...probam na win 7 64bit, ista prica...onda uspem da ga, podesavanjem u properties>compatibility namestim da radi, odvozam probne trke, nekoliko free races...i kad sam kasnije probao da ucitam igru, opet ista prica...corak...i odustanem ah da, probao sam i reloaded i jos neke dve verzije...ista prica... koji mu je?
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.