Brate sve kompletno od grafike zvuka bagova DNO DNA! losiju igru u zivotu nisam video,grafika za nijansu bolja nego u prvom delu flashpointa koji je izaso 2000godine!
A taman sam se ponadao da ce biti dobra.trailer je bas ok kao i slike a na kraju bilo citiram `tresla se gora, rodio se mis`. Izvini Sky bilo je jace od mene
Sinoc sam bas malo probao.Sta znam.Mozda smo mnogo ocekivali.Ne znam kakav je gameplay i dal je igra kreativna,samo sam je malo zapoceo.Graficki i moze da prodje koliko toliko..Hebi ga ljudi,ipak je to igra na jednom DVD-u.Nije cak ni DL!
Mnogo ocekivali ? jel si video na sta lici grafika ? mutna oruzija drvece ko od kartona ..takav engine i grafika je stajala uz igre pre 8-9 godina i jace! Kako ih samo nije sramotra da je toliko reklamiraju i izbacuju neke trilere kad je igrica katastrofa! puno bagova pucas ga iz daljine sa 400m i vidis krv kako leti strasno nestaje drvece i trava pa kad pridjes stvori se, a antialiasing i multisampling na 8x na max! bolje da smo cekali jos god dana al kad izadje da bude extra a ne ovo odma Uninstall!
E stvarno nemam pojma.Iskreno sam bio prepariran kada sam je probao ,mozda nisam ni mogao toliko da obratim paznju.Znam da me je zezalo u igri neko sencenje kad promenis ugao kao da ima dinamicki kontrast pa me je to nerviralo jako.. Izasao sam na onu poljanu do onog transmitera i tu sam pobio neke likove pa za proveru sam pobio i svoje i nisam opomenut da to ne smem da radim.To je malo smesno..Tu sam i izasao iz igre..Danas je nisam ni probao.
Green Green Grass Of Home
:: :: Mnogo ocekivali ? jel si video na sta lici grafika ? mutna oruzija drvece ko od kartona ..takav engine i grafika je stajala uz igre pre 8-9 godina i jace! :: Kako ih samo nije sramotra da je toliko reklamiraju i izbacuju neke trilere kad je igrica katastrofa! puno bagova pucas ga iz daljine sa 400m i vidis krv kako leti strasno nestaje drvece i trava pa kad pridjes stvori se, a antialiasing i multisampling na 8x na max! :: bolje da smo cekali jos god dana al kad izadje da bude extra a ne ovo odma Uninstall ::
Pa nije bas tako losa...ja je upravo igram.Nije extra a nije ni ocajl...neka sredina. INTEL QUAD CORE QX6800 EXTREME 2.93GHz 4x Kingston HyperX 2GB DDR2 ASUS - STRIKER II NSE - SOCKET 775 ATI HD4870X2 2GB GDDR5, 512bit WD 750GB WD7500AYYS, RAID , 16MB SATA II Windows 7 Ultimate
Jel znas mozda zasto ide u bsod?to se desava mozda 2-3x dnevno nista nije OC sve kao i uvek programi isti!
BSOD: Microsoft-Windows-Kernel-Power????
Blue screen of death The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly.
Aj da se nadovezem, skinuo sam je al jos je nisam probao, tek cu. Ne ocekujem nesto sad od nje, jer ipak COD MW2 je nesto sto ne verujem da ce neka igra premasiti, bar ne u ovoj godini-naravno kad se pojavi(mislim pocetkom novembra).
Sto se tice same grafike i igrivosti, recimo novi Wolfenstein ima prilicno finu i zanimljivu igrivost i sam ambijent, ali grafika u pojedinim nivoima je blagi uzas i ocaj, pogotovo na samom pocetku kad se izadje napolje-na poljane, drvece takodje kao sto pomenu g4life uzas, ko od kartona i sta ti ja znam, prosto me neka jeza uhvati u tom momentu i odmah se smorih(sve dok nisam prosao taj nivo, al na silu), kasnije je skroz ok. Hocu reci da i ako grafika nije nesto mozda i vredi pokusati malo, jedino ako je sama igrivost i engine totalno lose odradjeno.... .)
BTW pitanje za GAMER4LIFE, posto vidim da su ti igre hrana(.)), sta mislis o igri Dead Space, jako tesko navikavanje na komande, po malo frustrirajuce, ali kad se krene i nekako navikne na sve to prosto te ponese da je igras jer atmosfera je bukvalno po meni, onako, bas po meri, vrhunski odradjeno sve, grafika i zvuk.
Ljudi su se lozili nesto i na onaj prvi, a ja sam se krstio kakvo je ono smece bilo. Grafika katastrofa, neoptimizovano do maximuma, sam gameplay nesto najgore sto sam probao.
Strasno ja ovu igricu nisam igrao..vidim da je izasla 20 oktobra 2008, prosle godine sam bio u vojsci od septembra do 3 marta! tako da sam je ladno propustio vidim da odlicno izgleda 8.7 Ocena!
Sta da ti kazem, skinuo sam je cim se pojavila, mnogo sam ocekivao od nje i odmah se smorio kad sam je malo probao, grafika, zvuk, atmosfera VRHUNSKI, ali sama kontrola i nacin na koji upravljas sa likom u igri su mi delovali frustrirajuce, kao i kamera,i tako je odmah pao uninstalll!
E sad, ne igram bas nesto cesto igre, ranije sam to mnogo vise cinio, ali moram bar neku kvalitetnu da imam na kompu koju cu povremeno igrati, pored predjenog novog nastavka FEAR-a (2) shvatim da nemam sta vise tako dobro za igrati i odlucim da ponovo instaliram Dead Space i dam mu jos jednu sansu, kad ono pored malo stelovanja `sensitive` za misa u kontrolama uspostavim `normalnu` kontrolu nad likom i krenem sa igranjem i prosto se odusevim, igra je toliko ne predvidiva i sa puno fear efekata da se prosto jezim dok je igram, i shvatam zasto su bas namerno izabrali takvu perspektivu za igranje. Sve u svemu topla preporuka!!!
:: :: Strasno ja ovu igricu nisam igrao..vidim da je izasla 20 oktobra 2008, prosle godine sam bio u vojsci od septembra do 3 marta! tako da sam je ladno propustio vidim da odlicno izgleda 8.7 Ocena! :: :: Reci mi kako se tebi svidja , kakva je igra :: ::
Hvala ti puno, Dead Space 8.7 Score! editor choice... odma je skidam taman da imam sta da igram dok ne izadje CODMW2 ili DIRT2 a verujem da je igra fantasticna.
Ako volis horor pucacine, mozgalice sa dosta strecanja i fantasticnom atmosferom koja ti pumpa adrenalin kroz vene, nema greske, ponavljam jos jedno da vizuelno sa svim efektima igra izgleda fantasticno!
:: :: Hvala ti puno, Dead Space 8.7 Score! editor choice... odma je skidam taman da imam sta da igram dok ne izadje CODMW2 ili DIRT2 a verujem da je igra fantasticna :: ::
katastrofa ! S obzirom da su je reklamirali kao neverovatno realnu graficki i izbacivali neke fotorealisticne trejleri, koji nisu bili in-game ali ljudi su se odmah popalili misleci da jeste, ovo je razocarenje....Igra kao igra ce biti zanimljiva ljubiteljima ovog zanra, meni nije nimalo zabavna.... Znaci engine je uzas, definitivno taj EGO (Neon) engine iz GRID-a nije ni za sta drugo negosamo za voznje, posto GRID pristojno izgleda za razliku od ovoga. Ja ovako ocajne teksture nisam davno video u nekoj visokobudzetnoj igri kao sto je ova... Igra je promasaj, ali po kritici ima vece od 8 ocene, dok utisci igraca sa Gamespot-a, Metacritic-a su mnogo gori...
Kako ih samo nije sramota da izbace ovako nesto? hhehehe gledo trilere uzeli snimaju zvukove motora od tenka i raznih vozila kao nesto balistika ovo ono...ja reko jbt ovo ce da bude igra godine 9.6 ocena najmanje...kad sam video na sta lici smorio sam se , reko mora da ova verzija sto sam skino nevalja...iz daljine gledam tocak od vozila izgleda ko prizma kad mu pridjes na 10 m onda postane kako treba...grafika sve na maximum i AA i Multi sampling sve na max...mislim se kakva li je tek na low grafika:S
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.