ovo je ekstra, ali da nije malo Microsoft pozurio sa ovim, kapiram da hoce da budu konkurencija Nintentdu, ali koliko sam ja ovde pripetio dosta ljudi igra Call of Duty, bas me interesuje kako bi to izgledalo. Vrh bi bilo sigurno, ali sta ce posle? Sta moze da im bude sledeca inovacija osim unapredjenje hardvera konzole?
Moci se i fps-ovi da se igraju na ovaj nacin, bez brige. Sto se tice sledecih inovacija, to ce biti hologram i virtuelna stvarnost, ali to su skupe i jos uvek daleke tehnologije.
:: ovo je ekstra, ali da nije malo Microsoft pozurio sa ovim, kapiram da hoce da budu konkurencija Nintentdu, ali koliko sam ja ovde pripetio dosta ljudi igra Call of Duty, bas me interesuje kako bi to izgledalo. Vrh bi bilo sigurno, ali sta ce posle? Sta moze da im bude sledeca inovacija osim unapredjenje hardvera konzole?
Kapiram da ce moci i toce biti mnogo dobro, samo onda kad krenu ostali ukucani da se nerviraju sto se krijes iza troseda, jer pazis da te neko ne ubije na TV-u... :)))) A da vidis nije mi palo na pamet to za hologram i virtuelnu stvarnost...
:: Moci se i fps-ovi da se igraju na ovaj nacin, bez brige :: Sto se tice sledecih inovacija, to ce biti hologram i virtuelna stvarnost, ali to su skupe i jos uvek daleke tehnologije
da....koliko se secam , za kraj 2010 ili u 2011 ce stigne...
Ajd uzdravlje
:: Malo si zakasnio, ima skoro godinu dana kako je ovo najavljeno.. :: _________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Pa nije lose ovo, a :: :: Samo se pitam za cenu, a ne bi bilo lose da naprave i za PC :: :: :: :: http://www.microsoft.com/uk/wave/hardware-projectnatal.asp :: :: :: :: p.s :: :: Instalirajte Silverlight zbog videa :: ::
Pa ja ljakse, tek sad vid`o...mada je tek sad izvesno da ce biti realizovano.
:: Malo si zakasnio, ima skoro godinu dana kako je ovo najavljeno.. :: _________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Pa nije lose ovo, a :: :: Samo se pitam za cenu, a ne bi bilo lose da naprave i za PC :: :: :: :: http://www.microsoft.com/uk/wave/hardware-projectnatal.asp :: :: :: :: p.s :: :: Instalirajte Silverlight zbog videa :: ::
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.