Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Igrački rekviziti i konzole
Pitanje za vlasnike ocz equalizer i a4tech x7 miseva(i poznavaoce)naravno
STRANA 1 OD 1
djokosrb Pitanje za vlasnike ocz equalizer i a4tech x7 miseva(i poznavaoce)naravno 24.07.2009. 18:50 T19001

status: user
broj poruka: 6876
Imam jedan problem za koji ne neznam dal se ikom desio!
Naime imam gore pomenuti ocz qualizer (izgleda isto ko a4tech x7)pa sam zato stavio u naslov
KOd samih miseva ima mali prostor izmedju desnog klika i donjeg dela misa i izmedju levog klika i tog donjeg dela misa,e sad mis sam uzeo pre 35 dana,i desni klik kao da je malo ulegao pa kad
ga pritisnem ono skribi!!!Strasno iritira,IMam garanciju na 60 meseca,da nosim kod njih da menjam ,u stvari dal ce u opste dati da se menja zbog tog skripanja,ili nesto sam da radim!

Uzeo sam u win win shopu!

Primera radi u igraonici u koju idem imaju a4tech x7 ,igraonica puna stalno ,drnda se na misevima vec godinu,njima nista prostor izmedju doesnog klika i donjeg dela misa isti kao i prostor izmedju levog klika i donjeg dela misa ,nista ne skripi a drnda se po 15 sati dnevno minimum!
HVALA!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
djokosrb Zaboravih 24.07.2009. 18:52 #130385

broj poruka: 6876
Kutiju sam bacio ,zadrzao sam mih i disk

Pisko IFOR tech 24.07.2009. 19:53 #130395

broj poruka: 6648
A4Tech je OEM distributer, najveći proizvođač pacova na svetu i vlasnik više licenci. Proizvodi za mnoge druge firme, uglavnom i same manje poznate.
Ne preserava se sa kvalitetom, ali nije ni dno-dna. Karakteristika je veoma meka plastika, tanka i šugavo obojena. Štedi se na svemu, a sami pacovi traju taman toliko da ti dopi*de pa bi ionako kupio drugi. Boja se brzo skida, pacovska plastika se ugiba, a kad padne lako iskoči iz ležišta i onda se dešava to što opisuješ. Probaj, da se nije izbacilo iz plastičnih držača, ispusta, ne znam kako da ih nazovem - sistem koji šrafless drži podnožje i nadgradnju miša u jednom komadu pomoću utora i sličnih caka koje se na `klik` uklapaju jedna u drugu. E, ako se ipak razvalilo - a to znači da si polomio neki od tih plastičnih zuba koji upadaju u ležište.... ja ti ne bi priznao garanciju, jer je mehanički kvar izazvan silom.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

piki iako 24.07.2009. 20:00 #130397

broj poruka: 136
nije neka marka a4tech meni x-750bf radi perfektno vise od dve godine bez ikakvih problema iako igram samo pucacine i jos plus cerka od 3,5 god sa njenim njakanjem i vucenjem kabla i mis je kao sto je bio i prvog dana niti sta sakripi niti baguje.

Pisko IFOR 2 24.07.2009. 22:23 #130427

broj poruka: 6648
... da se razumemo, pod trajanjem sam mislio 4-5 godina, a slično i za farbu. Mnogi drugi ovome ne mogu ni da prismrde.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

aco re 25.07.2009. 00:51 #130461

broj poruka: 2788
posedujem x7 i veoma je izdrzljiv mis jer se svakodnevno nerviram zbog Caunter Strike i mis trpi fizicke napore a radi ko zmaj...

dz0ni ... 25.07.2009. 01:33 #130464

broj poruka: 880

Kad smo vec kod A4tech da ne otvaram novu temu, imam model X-750F i od silnog cimanja i ispadanja, poceo je da mi prekida na vrhu kabla gde ulazi u mis, kad ga pritisnem dobije kontakt i radi, al kad pustim ne radi... jel moze nekako da se sredi taj kontakt? ili da ga bacam u kantu? :D
Mixx ponosni vlasnik 750bf 25.07.2009. 12:40 #130495

broj poruka: 2931
nista ne krcka i ne prekida a imam naviku da kuckam misem po stolu kad sam nervozan (i to bez podloge). neki put kad se popalim jako na neku igru pa zaginem umem i malo jace da ga tresnem uz spominjanje majke i sl. za otprilike 2 godine jednom sam ga otvarao zbog ciscenja, nakupilo se pepela, prasine i cipsa :)

lllo 25.07.2009. 12:51 #130497

broj poruka: 319

@djokosrb

Zamijeni.

Meni A4T misevi ne odgovaraju zbog sensa, ali moram da pohvalim proizvodjaca, njihovi misevi su jeftini i izvanrednih performansi.
Kvalitet izrade nije na visokom nivou.
MaliAbner Re: IFOR tech 25.07.2009. 16:22 #130518

broj poruka: 7769
Da se nadovezem.

Najznacajnija licenca je TOCKIC, verovali ili ne A4Tech je patentirao skrol tockic, sto ce reci da ta firma i ne mora nista da proizvodi a ima da zive ko bogovi.
Ja sam njihovog Office 8K RF glodara furao 5 godina a i dalje je manje vise upotrebljiv a bacao sam ga na patos, slucajno na njega ispustio srafnciger sa 1.5 metara (ostala samo mala rupica) a on i dalje radi samo je od tog udaranja o patos (zivotinja zivotinjska) levi taster malo oslabio. Kad bih ga nasao odmah bi ga kupio.

Palac gore za A4Tech.

Trenutno rabim Trust 7900Z i mogu reci da je vrhunski gledar, laser 1600dpi, radi ma skoro svim podlogama, dobar domet i ergonomija iskljucivo za desnoruke korisnike. Jedina mana ne prave ga vise a sjajan je, sad se pitam sto ne uzeh vise komada posto je bio placen nekih 2300 dinara.

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: A4Tech je OEM distributer, najveći proizvođač pacova na svetu i vlasnik više licenci. Proizvodi za mnoge druge firme, uglavnom i same manje poznate
:: Ne preserava se sa kvalitetom, ali nije ni dno-dna. Karakteristika je veoma meka plastika, tanka i šugavo obojena. Štedi se na svemu, a sami pacovi traju taman toliko da ti dopi*de pa bi ionako kupio drugi. Boja se brzo skida, pacovska plastika se ugiba, a kad padne lako iskoči iz ležišta i onda se dešava to što opisuješ. Probaj, da se nije izbacilo iz plastičnih držača, ispusta, ne znam kako da ih nazovem - sistem koji šrafless drži podnožje i nadgradnju miša u jednom komadu pomoću utora i sličnih caka koje se na `klik` uklapaju jedna u drugu. E, ako se ipak razvalilo - a to znači da si polomio neki od tih plastičnih zuba koji upadaju u ležište.... ja ti ne bi priznao garanciju, jer je mehanički kvar izazvan silom
::
:: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs