Imam ovaj analogac od 700 din (kopija PS 2 joypad-a), vibracija u igrama slaba ili je uopste nema iako stavim `vibration ON` u opcijama (npr. Devil May Cry 4). Preporucite neki sa ljudskom vibracijom koja radi u svim igrama - do 2000 din.
ja sam mazno neka dva jetiona i rade iz sve snage...
18.05.2009. 09:38
status: user broj poruka: 7769
Doduse probao sam ga u samo dve igre GRID i PES2009. E sad sam se setio proban je i u poslednjem NFS. Placeni su ko casica kikirikija nesto ispod 700 dingera i prilicno neobradjena kopija X-Box joypad-a.
Re: ja sam mazno neka dva jetiona i rade iz sve snage...
18.05.2009. 18:59
status: user broj poruka: 4838
Hvala@all
@MaliAbner: Gde ima da se nadju ti kikiriki joypad-i?
:: Doduse probao sam ga u samo dve igre GRID i PES2009 :: E sad sam se setio proban je i u poslednjem NFS :: Placeni su ko casica kikirikija nesto ispod 700 dingera i prilicno neobradjena kopija X-Box joypad-a :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
imam iste rumblepad2 vec godinama, tri, cetiri sigurno chillstream sam uzeo samo zato sto je logitech i mogu reci da mi nije nesto a od rumblepad2 mislim da nema jaci, kod mene je preziveo godine torture, jos samo da ima dugmice osetljive na pritisak, kao sony-jevi, di bi mi kraj bio
i uzmes X360 kontroler zicni, i nema frke za bilo koji buduci i sadasnji gejm. Nije PS2 gamepad, po meni za sada najbolji, ili PS3 jos bolje, ali odlicno sluzi svrsi. remSe se u tehnologiju :D
Re: Re: ja sam mazno neka dva jetiona i rade iz sve snage...
11.06.2009. 13:03
status: user broj poruka: 7769
Ja sam ih kupio u prolazu kod doma Omladine tamo gde prodaju diskove i sitan hardver.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Hvala@al :: :: @MaliAbner: Gde ima da se nadju ti kikiriki joypad-i :: :: :: :: Doduse probao sam ga u samo dve igre GRID i PES2009 :: :: E sad sam se setio proban je i u poslednjem NFS :: :: Placeni su ko casica kikirikija nesto ispod 700 dingera i prilicno neobradjena kopija X-Box joypad-a :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.