Hteo bih ortaku da narucim Xbox 360 iz Engleske sa shopto.com jer tamo verzija Premuim sa 60GB hardom kosta samo 160 funti (oko 180e) ! Kod nas je oko 350e. Ono sto me zanima dal ce taj Xbox da zavrsi na carini ? I koliko ce naplatiti ? Do sada sam narucivao igre za PS 3, sve su stizale za oko 5 dana i nijedna nije isla na carinu.
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :)))
https://www.shopto.com Narucio sam vec 7,8 igrica za PS 3, sve su mi stigle osim jedne,al sad sam pisao zalbu i poslace mi ponovo. Ja koristim Virtuon karticu, radi ko sat. Shiping je 3,5 funte, dobijes kuci i to je sve. Nego jel ima ko odgovor na moje pitanje ?!? ! :((
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :)))
Jedan lik je na nekom forumu rekao da su on i njegovia 2 druga,iz Londona,narucili playstation portable 3000 ovaj nov,svaki ih kostao 100funti,na granici nista!
Za carinu (koliko sam ja citao isqstva) ti zavisi od U S E R A (ne juzera, USERA), mnogi nisu imali ni frke ni placanja. A jedan decko je narucio bezican mis i tastaturu, dobio je tastaturu otvaranu na carini bez USB risivera a misa u qtiji oglodanoj od strane pobesnelih pacova...tako da ono... Srecno!
Ok, al zavisi gde je narucio. Ovi sa shopto ako ti ne stigne ili ti stigne ostecena roba, salju ponovo. Evo nije mi stigla igra za PS 3 posle 15 dana, danas im uputio zalbu, poslao potisanu faxom i poslace mi ponovo igru,a oni ce vec videti sa Royal mailom gde je zavrsio prvi paket. Nisu mi uopste jasni carniski postupci, kad carine,a kada ne. Koliko ja znam od 01.02.2009 ukinute i smanjene su skoro sve carine za robu iz zemalja evropske unije ?! O shit pa da UK nije u EU. :( Bas me zanima dal je neko narucivao nesto vrednosti oko 200e i dal mu je carinjen paket.
Zamoli ih da napisu na paketu da je poklon i da stave u neki sklj omot, nisam porucivao od 200e al nije mi nikad nista ocarinjeno na ovaj nacin .)
Ajd uzdravlje :)
:: Ok, al zavisi gde je narucio :: Ovi sa shopto ako ti ne stigne ili ti stigne ostecena roba, salju ponovo. Evo nije mi stigla igra za PS 3 posle 15 dana, danas im uputio zalbu, poslao potisanu faxom i poslace mi ponovo igru,a oni ce vec videti sa Royal mailom gde je zavrsio prvi paket :: Nisu mi uopste jasni carniski postupci, kad carine,a kada ne :: Koliko ja znam od 01.02.2009 ukinute i smanjene su skoro sve carine za robu iz zemalja evropske unije ?! O shit pa da UK nije u EU. : :: Bas me zanima dal je neko narucivao nesto vrednosti oko 200e i dal mu je carinjen paket :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :))) :: ::
Posto sam i ja razmisljao jel su opasno jeftiniji...zar nemaju oni tamo na ostrvu neke cudne utikace za struju? Mislim, jel ces moci ti to ovde da furas kako treba?
P.S. Posalji im mail pa javi sta ti kazu...
========== BLEJA:)))
:: Kolko je kostalo nesto najvrednije sta si narucivao :: Ne znam dal ce hteti da upakuju kutiju ? :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :))) :: ::
Nisu bitni utikaci, vec samo kabl, ja imam PS 3 iz USA i nakacio sam obican racunarski kabl za napajanje i radi bez problema. Verujem da je i Xbox univerzalan kao i PS 3. Ne znaju oni za carinjenje ovde, jedino da ih pitam za pakovanje. Xbox je dobar za onog ko nema para za orginal igre, na netu mozes naci sve i jednu i DL DVD i udri. Nekad mi dodje krivo sto uzeh PS 3,a ne X kutiju!
Da ali zar nisu poceli da prave one bez buffera u CDu? Da sjebu pirate? Pa pitaj ih, ne moze da skodi... XD
========== BLEJA:)))
:: Nisu bitni utikaci, vec samo kabl, ja imam PS 3 iz USA i nakacio sam obican racunarski kabl za napajanje i radi bez problema. Verujem da je i Xbox univerzalan kao i PS 3 :: Ne znaju oni za carinjenje ovde, jedino da ih pitam za pakovanje :: Xbox je dobar za onog ko nema para za orginal igre, na netu mozes naci sve i jednu i DL DVD i udri. Nekad mi dodje krivo sto uzeh PS 3,a ne X kutiju :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :))) :: ::
Koliko ja znam pirati rade na Xbox-u, ne bih toliko bilo na warezu da nerade, mada cu se raspitati na benchmark forumu kad mi ukinu ban ! :) Sta ti je to bez buffera ? Buffer je brzina citanja, iskoristenje DVD drajva ili tako nesto ?
Ma drugar mi je nesto pricao, valjda je imalo...kako se to zove...kes, ne buffer. Svaki CD ima to, uglavnom. Valjda olaksava citanje, tj ubrzava. E pa sada, valjda se u tu memoriju zabode taj neki softver, sta god da je, koji omogucava da pice pirati...ali nisam siguran, pricao mi je ortak odavno, tada mi je rekao da su poceli da prave x qtije bez kesa... Ali nisam siguran, nemoj da me drzis za rec, raspitaj se na warezu najbolje... E da, ajde javi kada budes placao koliko ti uzimaju za postarinu toga... PoZ ========== BLEJA:)))
:: Koliko ja znam pirati rade na Xbox-u, ne bih toliko bilo na warezu da nerade, mada cu se raspitati na benchmark forumu kad mi ukinu ban ! : :: Sta ti je to bez buffera ? Buffer je brzina citanja, iskoristenje DVD drajva ili tako nesto :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :))) :: ::
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.