Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Igrački rekviziti i konzole
Volan
STRANA 1 OD 1
dzamal19 Volan 09.01.2009. 20:41 T14371

status: user
broj poruka: 216

Pozdrav! Uzeo bih volan model Saitek R440 Force Feedback Wheel ali ga ne mogu nigde naci.Zna li neko gde se moze pazariti ovaj volan i po kojoj ceni.I jel ima boljih u tom cenovnom rangu (u obzir dolazi samo logitech)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
-ShonE- re 09.01.2009. 21:45 #88081

broj poruka: 3529

Ne znam za Saitek, ali evo, ja imam Logitech Formula Force EX i mogu reci samo reci hvale za ovaj model, odlicna zavrsna obrada i veoma pristupacna cena za ono sto nudi, sve preporuke, a imas ga svuda za kupiti!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 09.01.2009. 23:56 #88107

broj poruka: 12796
Compdesk je uvoznik za sve Saitekove proizvode. Nalaze se u Savskoj ulici, ali ne mogu da se setim broja.

dzamal19 Hvala... 10.01.2009. 14:39 #88218

broj poruka: 216

Hvala,ali me ipak interesuje i misnjenje nekoga ko ima saitek r440 jer sam citao da je jako dobar volan sa sve papucicama.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs