Posedujem vec pola godine Logitech Formula™ Vibration Feedback Wheel. Sve je super radilo dok skoro nisam kupio nov komp. Posto sam negde izgubio cd koji sam dobio u pakovanju skinuo sam sa njihovog sajta Logitech Gaming Software. Pokrenuo instalaciju i negde na pola mi se pojavljuje da je prikacen novi hardver i da treba da se instalira i ja kliknem i ono lepo zavrsi instalaciju i pokrenem ja NFS undercover i pedale ne rade a bile su ukljucene tokom instalacije u volan i proverio sam preko tog programa rade i kocnica i gas. Probao sam i u igrici da podesim kontrole ali ne reaguju pedale dzabe. Dvaput sam instalirao softver i nista. Znate li kako da ih nateram da prorade jer me boli ruka dok drzim dugme na volanu i ujedno ga okrecem. Hvala unapred http://www.progamingshop.sk/images/logitech_formula_vibration_feedback_wheel_963339-0914.jpg
I ja imam isti volan, u Visti ga koristim, takodje skinut novi program sa sajta, nikakvih problema nemam u NFS Undercover, jedino za GRID ti treba patch.
Predlog: -Probaj sa nekom drugom igrom, i obavezno probaj da li su pedale funkcionalne, ali u samom windows-u, ne u logitech software-u, vec u Control Panel-u/Game Controllers. -Probaj volan na nekoj drugoj masini, kod nekoga, vidi da li je i tamo isti problem, jer ko zna, moguce je da nesto nije u redu sa samim volanom(pedalama).
Nemam trenutno nijednu trkacku igricu. Proverio sam u windows-u i rade i volan i pedale i svi dugmici i kalibrirao sam ga eto onako. Secam se da sam na starom kompu imao problema isto sa pedalama ali u pitanju je bio NFS underground 2 i nekako sam uspeo da ga sredim ali ne dolazi mi u mozak kako sam to uradio. Jel si ti podesavao kontrole u nfs-u ili nisi.Ne znam u cemu je stvar stvarno mi nije jasno. A volan uopste nisam mnogo koristio, cak su i one gumice citave jos drze vakuum ali slabije posto su nikakve.Kada si instalirao program jel te pitao ono windows da je pronadjen novi hardver jedno sedam osam puta. Pisalo je i ono da nije digitaly singed (continue installation, i valjda stop). Kako me nervira a tako sam se naloxzio na nfs
1) Determine hardware ID of the device by going to: Device Manager - > Human Interface Devices Right-click Logitech Racing USB and click Properties Click on the Details tab Under the Property dropdown, select Hardware Ids Under Value you will see the hardware IDs, for me I see: USBVID_046D&PID_CA03&REV_0019 USBVID_046D&PID_CA03
2) Unplug the wheel`s USB connector from the computer. 3) Uninstall the LGS software. 4) delete the following registry keys which correspond with the hardware ID found in step 1:
Znaci i ti si imao isti problem. SAmo da te pitam pre nego sto se bacim na posao jel da iskopcam volan iz usb porta ili da ostane ukljucen.I jos nesto da deistaliram onaj logitech-ov program pre postupka
Iskreno da ti kazem, nemoj ni da se trudis da sredjujes volan zbog NFS-a. Igra je sranje kompletno, neoptimizovana, i toliko arkadna da Super Mario Kart deluje kao simulacija...
Ovo je najvise jer je EA javno objavio da ce da muze svaku svoju franshizu do poslednjeg dela... __________________ Scourge of PCBerza
Nikakva suvisna pitanja mi nije postavljala instalacija a kamoli kako kazes 7-8 puta za novi hardware. Nista nisam podesavao u igri, sve radi savrseno, inace samo da dodam da moj volan nema gumice, vec se srafi za sto, a sto se tice samog NFS Undercover-a, mogu reci da je do sada nevidjen osecaj kontrole i samog feedback-a na volanu, totalno realno!
:: Nemam trenutno nijednu trkacku igricu. Proverio sam u windows-u i rade i volan i pedale i svi dugmici i kalibrirao sam ga eto onako. Secam se da sam na starom kompu imao problema isto sa pedalama ali u pitanju je bio NFS underground 2 i nekako sam uspeo da ga sredim ali ne dolazi mi u mozak kako sam to uradio. Jel si ti podesavao kontrole u nfs-u ili nisi.Ne znam u cemu je stvar stvarno mi nije jasno. A volan uopste nisam mnogo koristio, cak su i one gumice citave jos drze vakuum ali slabije posto su nikakve.Kada si instalirao program jel te pitao ono windows da je pronadjen novi hardver jedno sedam osam puta. Pisalo je i ono da nije digitaly singed (continue installation, i valjda stop). Kako me nervira a tako sam se naloxzio na nf :: :: ::
:: Nikakva suvisna pitanja mi nije postavljala instalacija a kamoli kako kazes 7-8 puta za novi hardware. Nista nisam podesavao u igri, sve radi savrseno, inace samo da dodam da moj volan nema gumice, vec se srafi za sto, a sto se tice samog NFS Undercover-a, mogu reci da je do sada nevidjen osecaj kontrole i samog feedback-a na volanu, totalno realno :: :: :: :: Nemam trenutno nijednu trkacku igricu. Proverio sam u windows-u i rade i volan i pedale i svi dugmici i kalibrirao sam ga eto onako. Secam se da sam na starom kompu imao problema isto sa pedalama ali u pitanju je bio NFS underground 2 i nekako sam uspeo da ga sredim ali ne dolazi mi u mozak kako sam to uradio. Jel si ti podesavao kontrole u nfs-u ili nisi.Ne znam u cemu je stvar stvarno mi nije jasno. A volan uopste nisam mnogo koristio, cak su i one gumice citave jos drze vakuum ali slabije posto su nikakve.Kada si instalirao program jel te pitao ono windows da je pronadjen novi hardver jedno sedam osam puta. Pisalo je i ono da nije digitaly singed (continue installation, i valjda stop). Kako me nervira a tako sam se naloxzio na nf :: :: :: :: :: ::
:: HKEY_CURRENT_USERSystemCurrentControlSetControlMediaPropertiesPrivatePropertiesDirectInputVID_046D&PID_CA0 :: HKEY_CURRENT_USERSystemCurrentControlSetControlMediaPropertiesPrivatePropertiesJoystickOEMVID_046D&PID_CA0 :: :: Ali uradi bas po uputstvu : :: ::
Ne mogu samo ovo da nadjem znam da je to u regeditu. Nasao sam HKEY_CURRENT_USER ali ne mogu da nadjem SystemCurrentControlSetControlMediaPropertiesPrivatePropertiesDirectInputVID_046D&PID_CA03
HVALA majstore resio sam problem. E sad mogu da uzivam iscupacu menjac iz yugica prikacim ga na ovaj volan i pici brate sedmostepeni manuelni. Kada se igra sa volanom mnogo je realnije stvarno extra je
Malo je bolji, cini mi se da tvoj ima samo vibraciju ako se nevaram, ovaj moj ima i ForceFeadback, ali nema veze, funkcionalnost samih pedala je ista.
:: :: :: :: :: Nikakva suvisna pitanja mi nije postavljala instalacija a kamoli kako kazes 7-8 puta za novi hardware. Nista nisam podesavao u igri, sve radi savrseno, inace samo da dodam da moj volan nema gumice, vec se srafi za sto, a sto se tice samog NFS Undercover-a, mogu reci da je do sada nevidjen osecaj kontrole i samog feedback-a na volanu, totalno realno :: :: :: :: :: :: :: Nemam trenutno nijednu trkacku igricu. Proverio sam u windows-u i rade i volan i pedale i svi dugmici i kalibrirao sam ga eto onako. Secam se da sam na starom kompu imao problema isto sa pedalama ali u pitanju je bio NFS underground 2 i nekako sam uspeo da ga sredim ali ne dolazi mi u mozak kako sam to uradio. Jel si ti podesavao kontrole u nfs-u ili nisi.Ne znam u cemu je stvar stvarno mi nije jasno. A volan uopste nisam mnogo koristio, cak su i one gumice citave jos drze vakuum ali slabije posto su nikakve.Kada si instalirao program jel te pitao ono windows da je pronadjen novi hardver jedno sedam osam puta. Pisalo je i ono da nije digitaly singed (continue installation, i valjda stop). Kako me nervira a tako sam se naloxzio na nf :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Stvarno a isti ovakav imas :: http://www.progamingshop.sk/images/logitech_formula_vibration_feedback_wheel_963339-0914.jpg
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.