Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Igrački rekviziti i konzole
Grid (volan) !
STRANA 1 OD 1
putnik1 Grid (volan) ! 09.11.2008. 23:40 T13092

status: user
broj poruka: 99
Pre svega veliki pozdrav za sve !
A problem je sledeci : instalirao GRID i sve radi super ali sa tastaturom !
Za volan nece ni da cuje , uopste ne postoji u setting-su !
Jel postoji neka fora posto ne znam sta da radim vise a klinac probi glavu :) !
Volan je Logitech Formula Vibration ( neki srednji volan ) , driveri instalirani , sve podeseno , uradjena kalibracija , i na drugim igricama radi !
Hvala unapred !!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Slavuj Pre neki dan 09.11.2008. 23:53 #78824

broj poruka: 2236
sam se igrao na onom Logitech fensi volanu sto ima menjac u H i kvacilo i one motore sto lome ruke kada udaris u bankinu itd... da ne smaram.

Uglavnom, igrao sam GTR2 i GTR Evolution, pa, kada udjem u CONTROLS, tamo gde pise TURN LEFT ili STEER LEFT ja kliknem misem jednom(za edit) i onda okrenem volan na levo, pa se tamo `zabelezi` kao SG_03 na primer, tako neka retard oznaka.

Za ostale funkcije volana i pedala mislim da ti je jasno sta i kako. Pa probaj.

Ove igrice imaju i FORCE FEEDBACK u meniju pa se tu podesava svasta nesto, osetljivost pedala, uticaj brzine auta na tezinu okretanja volana, `trenje` volana, kolicina okretanja itd.

GRID nisam igrao, niti video i ne znam nista u vezi te igre.

Interdimenzionalni majstor, odnosno ekspert za transmutaciju realiteta koji se rasipaju.

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
-ShonE- re 10.11.2008. 00:44 #78833

broj poruka: 3529

Skini sa neta patch za igru i mislim da ce ti to resiti problem, to je bilo poznato kod igre cim se pojavila!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
zandarm ... 10.11.2008. 01:58 #78847

broj poruka: 1454
Meni sa volanom šljaka najnormalnije. Probaj ovo što ti Slavuj reče, tako sam i ja nameštao komande. A ako ne radi i dalje, potraži taj patch, što je Shone predložio. Opet napominjem da meni nije trebao.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
I Don`t Know What That Means

-ShonE- Re: ... 10.11.2008. 08:55 #78854

broj poruka: 3529
E sad, problem nemas u startu ako imas obican volan, odnosno da nije forcefeedback, moj jeste i nije hteo forcefeedback da mu radi bez patch-a, inace sve komande mogu da se nameste da rade, samo ponavljam forcefeedback ne radi bez patch-a, a to onda nije igrivo sa takvim volanima, nema nikakve sile i nemoze volan sam da se vraca u pocetnu poziciju, o simulaciji da ne pricam, ja imam Logitech-a, sad ko zna, mozda sa nekim drugim modelima i radi.

:: Meni sa volanom šljaka najnormalnije. Probaj ovo što ti Slavuj reče, tako sam i ja nameštao komande. A ako ne radi i dalje, potraži taj patch, što je Shone predložio. Opet napominjem da meni nije trebao
::
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: I Don`t Know What That Means
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
putnik1 Grid (volan) ! 10.11.2008. 10:29 #78867

broj poruka: 99
Hvala ljudi na odgovorima !!!
Uspeo sam sa patch-om i sad je sve ok !
Hvala jos jednom !

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs