Gde u Beogradu mogu da kupim Thrustmaster-ov gamepad 2-in-1 Dual Trigger Gamepad?? Videotop bi trebao da je generalni distributer, ali te firme izgleda vise nema u Beogradu. Na sajtu https://www.videotop.co.yu sam pronasao broj telefona na koji se niko ne javlja, a na odresi koja pise ih nema.
U zadnjih par meseci, skoro da nema novine (vezane za računare) koja nema neki od proizvoda Trust-a na svojim stranicama (interesantno, baš kad se pojavio uvoznik kod nas...)... pa listaj... ili zbavi Mikro-v dvd sa popisom oglašavaća itd. da ih ne reklamiram. Inače, firma izgleda jeftino, nekako mi liči na drugi Genius, samo prefarban pretežno u srebrno - crnu kombinaciju... ali valjda vredi tih para...
:: U zadnjih par meseci, skoro da nema novine (vezane za računare) koja nema neki od proizvoda Trust-a na svojim stranicama (interesantno, baš kad se pojavio uvoznik kod nas...)... pa listaj... ili zbavi Mikro-v dvd sa popisom oglašavaća itd. da ih ne reklamiram :: Inače, firma izgleda jeftino, nekako mi liči na drugi Genius, samo prefarban pretežno u srebrno - crnu kombinaciju... ali valjda vredi tih para..
Ne govorim o firmi "Trust" vec "Thrustmaster", to su dve razlicite firme. Thrustmaster je jedan od svetskih lider u proizvodnji volana, joypadova i joysticka.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.