Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Igrački rekviziti i konzole
IGRICE KOJE PODRZAVAJU GAMEPAD ZA PC
STRANA 1 OD 1
MIGOSA IGRICE KOJE PODRZAVAJU GAMEPAD ZA PC 20.10.2008. 20:12 T12723

status: user
broj poruka: 280
Imam Logitech Cordless Rumblepad II pa me zanima da li negde mogu da vidim koje sve igre mogu da igram sa ovim gamepad-om?
Igrao sam FIFA, PES, NBA Live, Virtua Tenis 3, Need For Speed Carbon.

Juce instalirah Crysis Warhead i vidim da ima opciju za gamepad (na netu videh da ovo radi samo uz 360 Xbox-ov gamepad) moze li se kako iskoristiti i ovaj moj gamepad za ovu igru (jos uvek se ne mogu naterati na tastaturu i misa - sta cete odraslo se na joysticima) cini mi se da je neko na netu spominjao Xpadder i jos neki program uz pomoc kojih se i ovaj moj gamepad moze koristiti u Crysis-u.
Vec sam procitao kako je mnogo bolje ovu i ovakve igre igrati uz pomoc misa i tastature, ali dok se ne nateram (nadjem vremena) da savladam tastaturu i misa za igranje hteo bi da probam kako to izgleda sa gamepad-om.
Mnogo volim da se udobno zavalim ispred LCD-a i tako igram, sa misem i tastaturom nikako bre da se namestim ko covek sav se iskrivih!!!

Imam instaliran i Mass Efect (cini mi se da je igra super) nesto sam i sam pokusavao da napravim nekakv profil uz Logitech Profiler, ali nije se moglo igrivo igrati (kakva recenica!).

Sve u svemu koje se igre ovog tipa mogu igrati uz ovaj moj gamepad?

P.S.
Igrivo igrati.

Srdacan pozdrav svima na forumu i unapred hvala na odgovorima.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Neba Vidi ga ovaj... .) 20.10.2008. 20:25 #76204

broj poruka: 1197
Pucačine se igraju mišem i tastaturom. Imaš čak i dodatke za konzole (u vidu miša i tastature), a jedan od razloga postojanja istih su pucačine.
Mnoge igre je lakše, udobnije, bolje igrati preko gamepad-a, ali pucačine - nikako.
SkyFire Re: IGRICE KOJE PODRZAVAJU GAMEPAD ZA PC 20.10.2008. 20:28 #76206

broj poruka: 18472
Tomb Raider,Prince Of Persia,Pirates Of The Caribbean,Demon Stone,The Lord of The Rings,Eragon...Ako se stim jos koje dodacu!

I Want to believe - The truth is out there
OC House
@PCBeast@

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049

:: Imam Logitech Cordless Rumblepad II pa me zanima da li negde mogu da vidim koje sve igre mogu da igram sa ovim gamepad-om
:: Igrao sam FIFA, PES, NBA Live, Virtua Tenis 3, Need For Speed Carbon
::
:: Juce instalirah Crysis Warhead i vidim da ima opciju za gamepad (na netu videh da ovo radi samo uz 360 Xbox-ov gamepad) moze li se kako iskoristiti i ovaj moj gamepad za ovu igru (jos uvek se ne mogu naterati na tastaturu i misa - sta cete odraslo se na joysticima) cini mi se da je neko na netu spominjao Xpadder i jos neki program uz pomoc kojih se i ovaj moj gamepad moze koristiti u Crysis-u
:: Vec sam procitao kako je mnogo bolje ovu i ovakve igre igrati uz pomoc misa i tastature, ali dok se ne nateram (nadjem vremena) da savladam tastaturu i misa za igranje hteo bi da probam kako to izgleda sa gamepad-om.
:: Mnogo volim da se udobno zavalim ispred LCD-a i tako igram, sa misem i tastaturom nikako bre da se namestim ko covek sav se iskrivih!!
:: Imam instaliran i Mass Efect (cini mi se da je igra super) nesto sam i sam pokusavao da napravim nekakv profil uz Logitech Profiler, ali nije se moglo igrivo igrati (kakva recenica!)
:: Sve u svemu koje se igre ovog tipa mogu igrati uz ovaj moj gamepad?
:: P.S
:: Igrivo igrati
:: Srdacan pozdrav svima na forumu i unapred hvala na odgovorima.
blackwolf - - - - - 21.10.2008. 00:31 #76292

broj poruka: 1505
Devil May Cry 3 i 4
Black Wolf

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs