Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Igrački rekviziti i konzole
kupovina volana za igranje
STRANA 1 OD 1
cyberlad kupovina volana za igranje 04.01.2006. 14:48 T1250

status: user
broj poruka: 1

Treba mi pomoc oko kupovine volana za igranje... Ponuda je velika, a meni treba nesto sto ce mi pruziti solidan uzitak tokom voznje, za neku pristojnu sumu novca (50 - 60 evra),,
Molim vas hitno mi je...

Hvala unapred (-:
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Pitaj dalje 04.01.2006. 23:08 #3628

broj poruka: 6648

Eto, daću ti mali savet, ja sam uzeo, sa idejom da ne potrošim novac na igrarije, najjeftiniji Genius... sve je pristojno urađeno, ali, izgleda da bez force feedback-a nema ništa od pristojne uživancije. Taj volan uopšte nema svoje drajvere već koristi windows-ove, što je na moju žalost ispao minus za kompatibilnost... Dodatni problem koji nigde nisam našao detaljno opisan (u stvari, upozorenje) u mnoštvu prikaza hardvera koje sam pročitao... je da je podrška u većini igara simulacija vožnje poprilično bedna, bez obzira na svežinu naslova. Prosto: ili ne prepoznaju pedale, ili je konfigurisanje dugmića smor, ili idiotski nerealno reaguju na pokrete volana (non-stop vrtiš volan levo desnoa nikako da održiš pravac, kao u crno belim filmovima kada puste snimak iz kamere kao pozadinu u studiu, a lik kao vozi i bez veze vrti volan tamo vamo), tj. nikako da držiš pravac... jedva nekoliko igara da potpuno prepoznaju generički drajver za volan koji imam. Tako da i mene zanima kako su se kod korisnika pokazali skuplji Logitech i ostali volani. Od ove džaba plastike beži...

vdeki Logitech 05.01.2006. 09:19 #3632

broj poruka: 19
Pozdrav!

Ja sam pre par meseci uzeo logitech-a sa force feedbackom i mogu ti reci da kad bi ga kupio da bi bio zadovoljan.Kvalitetniji je od Geniusa i drugih proizvodjaca,ima svoje drajvere i mnogo je ozbiljnija stvar na duze staze.Tako da ti je moja preporuka Logitech bilo koji model...

gagimil Evo 06.01.2006. 13:06 #3657

broj poruka: 172
Ja imam Genius koji mi stoji, ima svoje drajvere na flopyju,doduse nema
nema force feedback ali i cena je daleko mala.Nisam ga nesto testirao,
mada se na Colinu i Need u pokazao solidno.Ima podesavanja , ja nisam
primetio neke nelogicnosti.Pa ako te zanima...Poz.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs