Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Igrački rekviziti i konzole
Playstation 2 usb cooler
STRANA 1 OD 1
coldcry Playstation 2 usb cooler 03.10.2008. 02:24 T12334

status: user
broj poruka: 174

Ako neko slucajno zna da li kod nas moze da se nadje usb cooler za ps2 slim? Mislim na Beograd i okolinu. Ako ne moze li neko da mi objasni kako da nakacim pc cooler na ps2. i gde da ga postavim na konzoli.Nadam se da je ovo neko radio svaka pomoc bi mi dobro dosla.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 03.10.2008. 06:51 #73375

broj poruka: 12796
Samo mi molim te objasni sta ce ti?
Ako se greje, greje se u granicama normale...

Dzoni665 Poznat problem... 03.10.2008. 15:57 #73416

broj poruka: 704
Drug moj je imao problema sa PS2 slim
Naime, grejao se kao lud... radi 30-40 min i onda samo krece da trepce crvena lampica i ne reaguje... i onda moras da cekas odredjen period da bi mogao ponovo da igras 30-40 min...

Problem smo uspeli da resimo na dva nacina...
Jedan je bio pravljenjem postolja... tipa kao da mu samo dodas 4 noge... da donja strana bude otvorena da moze da se hladi...

Drugi nacin je bio kuler iz kompa ( mi smo koristili 12-ticu) prikacimo na napajanje u kompu i stavimo kuler tacno ispod donje strane.... Na ovaj nacin PS2 je non stop hladan....
e sad... ti, ako si dokon, mozes to da radis... ili jednostavno okrenes ovlaceni servis za servisiranje PS2 konzola pa da vide u cemu je problem....
Ja hvala bogu, imam stari PS2 koji ima kuler u sebi :P

Nece, nece pa stane :)

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs