Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Igrački rekviziti i konzole
Da li znate gde ima da se nadje?
STRANA 1 OD 1
Moca83 Da li znate gde ima da se nadje? 28.11.2005. 18:32 T1117

status: user
broj poruka: 2
Adapter za PS2 joypad-e za PC?Video kod jednog lika adaptr ima mesta za dva joypad-a i ukljucuje se na usb.I naravno koliko kosta?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vlajkic na buvljaku nbgd 28.11.2005. 18:56 #3157

broj poruka: 609
ja video te joistike i adaptere na buvlajku kod likova koji prodaju medije miseve i te gluposti...a cenu neznam

Moca83 Ok 28.11.2005. 21:56 #3160

broj poruka: 2
Hvala na odgovoru a jos da znam da li to radi da ne kupujem macku u dzaku.

vlajkic RADI 28.11.2005. 22:32 #3162

Radi....sto nebi radilo....a ti za svaki slucaj zamoli da vratis ako ti neradi pa da uzmes nesto drugo...pazi neznam gde zivis ali sam video to i na pijaci u rakovic kod nekih likova sto prodaju igre...imaju i joistike i te adaptere...a pravo da ti kazem ja sam se tako navikao na tastaturu da sad nebih znao da igram s tim joisticom a kamoli sa onim kao sto je bio na commodoru...aj pozz..i mislim (ustvari koliko se secam) da je joistik oko 600 dindzi a adapter sam zaboravi...tako da nije neka cifra

vlajkic !!!!!! 29.11.2005. 23:39 #3176

Danas sam bio u Merkuru (ovom novom na bezaniji) imaju joistike za pc na usb cena je 604 din....eto to ti je naj jednostavnija varijanta i nemoras da se pitas dal radi
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs