Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Igrački rekviziti i konzole
Da li Playstation 3 iz Amerike radi kod nas? HITNO !!!!
STRANA 1 OD 1
psihoyu Da li Playstation 3 iz Amerike radi kod nas? HITNO !!!! 09.06.2008. 21:28 T10330

status: user
broj poruka: 1191
Da li PS3 za Americku trziste moze da radi kod nas ? Ima li kakve razlike? Naravno osim utikaca za struju,ali to se resi adpterom.
Molim vas za odgovore sto pre hitno mi je jer treba covek tamo da mi uzme Sony za 400$. :))

Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
operator Moras biti siguran 09.06.2008. 22:04 #58138

broj poruka: 4265
Prvo treba da znas koja je verzija, da bih ti mogao da odgovorim da li moze da se cipuje da bi mogao citati kopije. Ako je od 896 serije pa do 926 onda sigurno moze. Onda mozes da se igras sa kopijama do mile volje. Ja sam svoj doneo iz Cikaga i radi kako treba. Sada igrice skidam sa neta i przim na BDR diskove.

P.S Prvo moras znati oznaku i proveriti da li cip ide u tvoju verziju, jer u novim revizijama konzole cip neodgovara. Postoje price na net-u da ce se sve moci odraditi firmware-om, ali jos nikoga neznam da je to uspeo. Znam tipa iz BG-a koji je upropastio 3 PS3 da proba da li radi, ali nije uspeo .

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
psihoyu re 09.06.2008. 22:08 #58139

Pa ovaj prijatelj bi ga uzeo u Indijani, otkud znam koja je serija! Pa i za novije serije ce iati valjda chip za kopije ?
Odakle skidas bre igrice i koliko si plaio Blue ray rezac ? Koliko placas Blue ray diskove ?

psihoyu re 09.06.2008. 22:09 #58140

E operator jel imas Skype da prochatujemo o tome tamo? Ili preko maila ?
Aj hica mi je do jaja!

operator Re 09.06.2008. 22:15 #58143

Za sada nepostoji cip za nove PS3. Ako se pojavi ja cu prvi znati, jer cu ih ugradjivati.
Igre skidam sa jednog sajta iz Japana, jer sve koje sam skidao iz Rusije mi nerade.
Blu-a Omicron 4882 sam dobio na poklon od prijatelja iz Japana. Inace on me snabdeva sa igrama sa njegovog sajta. Diskove dobijam isto od njega. Placam ih 10 eura po disku. Za sada mi je samo 1 bio neispravan. Javicu se posle, kad dodjem kuci. Sada pisem iz autobusa, a ovde je kisa, pa....

P.S Ja sam u PM, a treba da sad idem peske. Javicu ti e-mail-om.
psihoyu re 09.06.2008. 22:26 #58145

Cekaj jel necu imati problema sa orginal igrama ?
Da znam sta da kazem coveku dal da mi uzima ili ne.

MaliAbner Re: re 09.06.2008. 23:25 #58150

broj poruka: 7769
da ga bes ali ovaj moj kockasti samsung ima prilikom podesavanja programa pal i onaj gringo samurajski standard ntsc i jos par pride, tako da ne vidim razlog da ne radi.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

:: Cekaj jel necu imati problema sa orginal igrama
:: Da znam sta da kazem coveku dal da mi uzima ili ne
::
:: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
operator Mora znati seriju da proverima za kopije ! 10.06.2008. 02:08 #58170

Ja nisam imao nikakvih problema sa originalima. Neka proveri da li taj koji hoćeš da uzmeš odgovara onoj seriji što sam naveo. Ako ne neka rezerviše određeni primerak, pa da na osnovu serijskog provjerimo da li odgovara. Ovako napamet ne mogu da znam, a neželim da pogrešim. Ja koristim za igre Dell E248WFP i sve je OK. Prvo sam mislio da neću dobiti ok sliku jer je rezolucija 1920*1200, ali sve radi ko blesavo. Igra nas 4-ro PES 2008 skoro svaki dan i derem im ko penzionere država. Najbitnije nema zamućenja slike, a slika je ravnomerna po svim uglovima, a najvažnije pozadinsko probijanje nepostoji.
psihoyu re 10.06.2008. 17:14 #58217

Ma nece on znati to da proveri jer je to lik od 40 godina. Nek mi uzme obican Sony sa 2 dzojstika i GTA i PES 2008.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs