Sta biste kupili da imate na raspolaganju oko 250 eura?? Imam vecinu stvari, ono tipa kamera, fotoaparat, apple shuffle i ostale zavrzlame i sad ne znam sta bi mogao da kupiti za tu lovu.. Dajte neke predloge.. Moja prva zamisao je bio asus eee, ali se premisljam..
Ne znam gde drugde da postavim temu, pa reko ovde??
Kako je lepo kad možeš da se častiš..... Možda neke dobre zvučnike da uživaš, volan ? Možda još jedan monitor da ti se nađe (sekundarni) ? Da razmisliš o više stvari: upgrade miša, tastature, DVD rezača, kućišta ? Čekaj da se obrišem.....
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Ma lepo kad mozes da se castis..al muka je kad ne znas sa cime.. Zvucnike imam Altecove, tako da cemo to da otpisemo... Volan- sta znam, ne igram puno igre.. Misha i tastaturu imam odlicne, dvd rezaca dva, pa ak uzmem jos koj ljudi ce da misle da se bavim nekim iLegalnim biznisom..xexe... A kuciste imam Antec 900.. Znaci ne znam sta mi treba, a zelim da kupim.. E da, takodje u obzir moze da dodje nesto iz Engleske jer pocetkom Jula idem tamo, pa bi mozda nesto bolje(citaj: jeftinije i kvalitetnije) mogao da nadjem tamo..ko zna?? VI samo dajte predloge i mnozite postove, a ja cu da udaram glavom o zid dok se ne odlucim.. :))
Uzmi majicu dugih rukava sa USB,FW,GLAN i Wireless prikljuccima 16 GB memorije, savitljivim displejom od nazad, koji se cita sa flesa, a na desnom rukavu prikazuje podatke itd. To zadovoljstvo kosta 182 funte u Londonu. E sad jedino moras da sacekas dok ti ga podese. Sala mala.
Pocasti se sa nekom devojcicom na 3 dana u Grckoj da se odmoris od posla.
Xex.. dobra ideja..i ovo za majicu, a i ovo za devojcicu..
@Bax:
A koj Nano bi mi preporucio da pazarim?? Cuo sam da nisu bas toliko kvalitetni ovi noviji..valjda im je baterija slaba ili sl. I da li bi mozda tu mogao da uleti neki player koj nije Apple, nesto tipa creative ili slicno..mislim ne znam kakvi su, pa da pitam.. Takodje, jel imas neki predlog sta bi mogao egzoticno da nadjem u Londonu, a da nema kod nas za tu lovu..?? Ono sto je extra jeste da je funta dosta pala u odnosu na dinar, pa tamo nije sve toliko skupo...
Sacuvaj pare za Englesku, kad otputujes tako negde para nikad dosta, vec ces tamo nesto smisliti, pa ako ih ne potrosis uvek mozes ovde nesto da pazaris!
:: Sta biste kupili da imate na raspolaganju oko 250 eura?? Imam vecinu stvari, ono tipa kamera, fotoaparat, apple shuffle i ostale zavrzlame i sad ne znam sta bi mogao da kupiti za tu lovu.. Dajte neke predloge.. Moja prva zamisao je bio asus eee, ali se premisljam. :: :: Ne znam gde drugde da postavim temu, pa reko ovde??
Da ne moram da uzimam fotoaparat, verovatno bih taj visak spiskao definitivno na Logitech G25 volan... Mislim da je najbolje ako nemas na sta da ih potrosis, da ih lepo sacuvas...
Za te pare, mislim da mozes u Engleskoj sigurno da pazaris nesto sto je u poslednje vreme postalo hit...
Imas one laserske pokazivace da kupis... ali sa mnogo mnogo vecom snagom...
Imas te pokazivace koji i dalje izgledaju kao hemijska olovka a mogu da na 2-3 metra upale cigaru... ili da seku crnu izolir traku ili da seku one crne kese za djubre... (nikako u oci!!!)
Za te pare možeš da uzmeš plejrečinu u Engleskoj. Doduše Creative većih kapaciteta ćeš teže naći jer su stali sa njihovom proizvodnjom. Ista firma radi zvuk za apple tako da ti to dovoljno govori. Pogledaj ako nađeš marku Archos imaju lude plejere sa 16:9 ekranima 120GB kapacitet i boli glava zvuk. Po meni je Ipod sranje(ali reklama čini čudo). Takođe ako se odlučiš za apple možeš uzeti model classic košta baš oko 250 jura.
:: Za te pare možeš da uzmeš plejrečinu u Engleskoj. Doduše Creative većih kapaciteta ćeš teže naći jer su stali sa njihovom proizvodnjom. Ista firma radi zvuk za apple tako da ti to dovoljno govori. Pogledaj ako nađeš marku Archos imaju lude plejere sa 16:9 ekranima 120GB kapacitet i boli glava zvuk. Po meni je Ipod sranje(ali reklama čini čudo). Takođe ako se odlučiš za apple možeš uzeti model classic košta baš oko 250 jura :: :: http://www.archos.com/store/index.html?country=gb&lang=e :: :: prošvrljaj malo po sajtu naćeš :: a sta ti ja znam.. :: ::
Puno hvala na ovom linku.. Znaci ima milion verzija playera, a nisu nesto preskupi za ono sto nude.. Znaci ako stvarno imaju odlican zvuk, mislim da necu razmisljati vec cu pazariti jedan od njih.. Svidja mi se sto imaju dosta korisnih stvari tipa da se prikljuce na tv i da se na tv-u gleda film, slike i sl. Isto tako imaju velike ekrane i hardove, a nemaju toliko astronomsku ceno kao apple, a i izgledaju stvarno kvalitetno odradjeno.. Jos jednom hvala.. pozz
Služimo narodu:P Bili su oni relativno skupi, do skora. Vidim i ja da su oborili cene. Doduše ove su u funtama. Aj ako uzmeš javi kaki su. a sta ti ja znam...
:: :: Za te pare možeš da uzmeš plejrečinu u Engleskoj. Doduše Creative većih kapaciteta ćeš teže naći jer su stali sa njihovom proizvodnjom. Ista firma radi zvuk za apple tako da ti to dovoljno govori. Pogledaj ako nađeš marku Archos imaju lude plejere sa 16:9 ekranima 120GB kapacitet i boli glava zvuk. Po meni je Ipod sranje(ali reklama čini čudo). Takođe ako se odlučiš za apple možeš uzeti model classic košta baš oko 250 jura :: :: :: :: http://www.archos.com/store/index.html?country=gb&lang=e :: :: :: :: prošvrljaj malo po sajtu naćeš :: :: a sta ti ja znam.. :: :: :: :: :: :: Puno hvala na ovom linku.. Znaci ima milion verzija playera, a nisu nesto preskupi za ono sto nude.. Znaci ako stvarno imaju odlican zvuk, mislim da necu razmisljati vec cu pazariti jedan od njih.. Svidja mi se sto imaju dosta korisnih stvari tipa da se prikljuce na tv i da se na tv-u gleda film, slike i sl. Isto tako imaju velike ekrane i hardove, a nemaju toliko astronomsku ceno kao apple, a i izgledaju stvarno kvalitetno odradjeno.. Jos jednom hvala.. poz :: ::
:: Sta biste kupili da imate na raspolaganju oko 250 eura?? Imam vecinu stvari, ono tipa kamera, fotoaparat, apple shuffle i ostale zavrzlame i sad ne znam sta bi mogao da kupiti za tu lovu.. Dajte neke predloge.. Moja prva zamisao je bio asus eee, ali se premisljam. :: :: Ne znam gde drugde da postavim temu, pa reko ovde?
Kupi polovnu peglicu. Malo trosi, mali auto, taman za dvoje kad idu na pijac :)
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.