Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Igrački rekviziti i konzole
PSP kupovina
STRANA 1 OD 1
Professor PSP kupovina 09.06.2008. 17:05 T10320

status: user
broj poruka: 3

Uletele mi neke neplanirane pare, a s obzirom da se novi PSP moze naci za manje od 200€, resio sam da se castim nekim gadgetom, pa me zanimaju konkretni utisci o konzoli u smislu grafike, kvaliteta igara, pouzdanosti baterije, mogucnosti da se hakuje (dosta korisnika se zali da ne moze da je hakuje, dok drugi kazu kako je sve proslo bez problema). Dosta sam spartao po forumima, ali su postovi prilicno stari i nepotpuni, pa bih voleo da cujem novija misljenja, po mogustvu od ljudi koji je vec imaju.
Ne bih je uzimao ako ne bih bio u mogucnosti da bez preteranog maltretiranja oko modovanja gledam filmove i koristim `nezvanicne` igre, jer su originali prilicno skupi. Vredi li tih 200€ dati za PSP ili da se castim necim drugim?

Pozdrav svima!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 09.06.2008. 20:35 #58116

broj poruka: 12057

http://www.us.playstation.com/PS3
Ima dosta podrške, o hardveru, igrama, tehničkim specifikacijamama.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

Professor re:re 10.06.2008. 23:30 #58276

broj poruka: 3
Ma znam ja sve sto treba o konzoli sto se tice specifikacija, ali mene zanimaju utisci `iz ruke`. Dzaba mi teorija i sajt pun reklama (link koji si poslao je promotivni sajt za sony konzole), ako je konzola slaba sa podrskom u Srbiji u svakom pogledu (mahom mislim na homebrew izvedbe). Ja bih jednostavnu napravu za koriscenje, PSP bi mi odgovarao jer sam procitao da ima odlican ekran, dobro drzi baterija i uspeli su da je hakuju. Ali sve je to napisano pre 100 god i uglavnom u inostranstvu, a ja bih da mi neko kaze nesto za verzije sa novijim verzijama firmvera i neko ko je koristio konzolu (ja sam je video uzivo i prelepo izgleda, ali nije bila ukljucena pa nisam stekao nikakav utisak o performansama).
E sad, ako mnogo trazim, sta da se radi...

Pozdrav!

guru Re: re:re 02.07.2008. 15:34 #61190

broj poruka: 92
Ako pitash kako rade i izgledaju igre, ako si video igre na PS2, to je to isto za dzep. PSP je najbolja `mashina` za ubijanje vremena, daleko je ispred svega dzepnog shto postoji.

:: Ma znam ja sve sto treba o konzoli sto se tice specifikacija, ali mene zanimaju utisci `iz ruke`. Dzaba mi teorija i sajt pun reklama (link koji si poslao je promotivni sajt za sony konzole), ako je konzola slaba sa podrskom u Srbiji u svakom pogledu (mahom mislim na homebrew izvedbe). Ja bih jednostavnu napravu za koriscenje, PSP bi mi odgovarao jer sam procitao da ima odlican ekran, dobro drzi baterija i uspeli su da je hakuju. Ali sve je to napisano pre 100 god i uglavnom u inostranstvu, a ja bih da mi neko kaze nesto za verzije sa novijim verzijama firmvera i neko ko je koristio konzolu (ja sam je video uzivo i prelepo izgleda, ali nije bila ukljucena pa nisam stekao nikakav utisak o performansama).
:: E sad, ako mnogo trazim, sta da se radi..
::
:: Pozdrav
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs