Ne igram igrice, to me ne zanima. Nesto sam se bio lozio da sklepam neku 970icu, i5 i 16GB RAMa, da i ja vidim to cudo GTA V o kom svi pricaju. Posle ovog klipa, ne pada mi na pamet.
:: Decko je prvi put jebo, sta ces. Makar virtuelno :: :: SAMDSUNG!! :: :: Wlada/Classy: STALJIN JE OVAKVE KAO JA STRELJAO JER JE ZNAO DA NE MOZE DA IH DROGIRA :: ::
Zbog tog i jos jacih klipova se UZIMA GTA V a ljudi koji kazu bljak ili jos gore nije nesto nek se zapitaju zasto igra rusi rekorde
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Ne igram igrice, to me ne zanima. Nesto sam se bio lozio da sklepam neku 970icu, i5 i 16GB RAMa, da i ja vidim to cudo GTA V o kom svi pricaju :: Posle ovog klipa, ne pada mi na pamet :: :: ::
Klip je sa neke raspale konzole, ne sa PC-a... dosta bolje izgleda na PC-u.
@Miki, elem, nešto se ti mnogo brineš o našim privatnim životima nepotrebno, a tutorial nije nikome gadan, nego si ispao smešan koliko si fasciniran snimkom. :: Ne igram igrice, to me ne zanima. Nesto sam se bio lozio da sklepam neku 970icu, i5 i 16GB RAMa, da i ja vidim to cudo GTA V o kom svi pricaju :: Posle ovog klipa, ne pada mi na pamet :: :: ::
:: i prethodne delove nisam igrao niti cu, samo skinem igru pogledam kakva je grafika i sledi uninstall. Za okacen tutorijal bas me briga :: :: Za mikibatay :: :: nema potrebe da objasnjavas sta radis po haustorima sa pickama sa drustvom itd.. :: :: Da si dzentlmen o tome ne bi pricao a ti taj sigurno nisi kao i oni koje nazivas normalnim drustvom :: ::
Ne znam koje ste starosti virtuelna generacijo. Ali znam da se u moje vreme pikao basket po ceo dan. Skupljali se ljudi razne dobi, bilo je i profesora sa fakulteta, bilo je i propalica. Bilo je to gladno doba i bili smo pod sankcijama. Ali pored toga svega deca kao i ja tada su umno i duhom bila mnogo zdravija.
Jebavo sam ja po haustorima i parkovima, čak i kod `PLAVOG MOSTA` još dok vi niste bili u planu!
Volim i ja da igram igrice, sklapam računare i prodajem komponente. Ali vi ste svi toliko zaluđeni da mi muka pripadne, te ovde moram da vam napišem kako je u moje vreme bilo lepo dok sam bio balavac!
I danas je lepo, jest svako ima svoju porodicu, neki rade pa nemaju vremena, neki su otišli u inostranstvo, kao i ja, al opet kad se sastavimo dobro zabavimo.
Žao mi je vas koji ste deca, a kad porastete shvatićete koliko ste malo od života imali.
Ne hvalim se svojim seksualnim podvizima, već samo želim da dočaram zlatna vremena!
Commodore 64
:: i prethodne delove nisam igrao niti cu, samo skinem igru pogledam kakva je grafika i sledi uninstall. Za okacen tutorijal bas me briga :: :: Za mikibatay :: :: nema potrebe da objasnjavas sta radis po haustorima sa pickama sa drustvom itd.. :: :: Da si dzentlmen o tome ne bi pricao a ti taj sigurno nisi kao i oni koje nazivas normalnim drustvom :: ::
Šmeker gastarbajter :) :: :: Za mikibatay :: :: nema potrebe da objasnjavas sta radis po haustorima sa pickama sa drustvom itd.. :: :: Da si dzentlmen o tome ne bi pricao a ti taj sigurno nisi kao i oni koje nazivas normalnim drustvom :: ::
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647627. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.