Usisivac je od skoro poceo da se pali sam od sebe. Naravno to se desava kad zaboravim da ga uspremim i kad ostane prikljucen u struju.
Upali se i radi na leru, na niskim obrtajima. Mislim da je to do potenciometra tj klizaca koji je verovatno popustio malo. On ima taj klizac po kome doziras snagu i na njemu se iskljucuje. E sad i kad je iskljucen on se povremeno sam upali i radi kako sam opisao.
Mogu li ja to sam da popravim ili da nosim nekom? Mozda klizac treba malo da se ocisti, mozda je oksidirao, verovatno.
Moguce je da je do ``potenciometra``. Verovatno se radi o regulatoru na bazi...
13.04.2015. 13:42
status: user broj poruka: 11009
trijaka (kao kod regulatora svetla, gde na prekidacu postoji potenciometar). Probaj da pronadjes (lociras) potenciometar, pa ga naspricaj kontakt sprejom (pre toga odvoji kabl od uticnice sa 220V~)...
ШПИЈУНИРУ ТЕ ИЗ АЕМДЕА ТЕЛИ СУ ДА ТИ ДРНДАЈУ ВЕНТИЛАТОР НА ГРАФИКИ ДАС ПОКВАРИ ШТО ПРЕ КООНО ШТО БИО ВИРУС ПА ОТВАРО ВРАТАНЦА ОД ЦЕДЕРОМА ДАБИ СЕ РАЗДРНДО. УСПЕЛИ СУ ПАЛЕ ВЕНТИЛАТОР АЛИ НА ПОГРЕШНОМ УРЕЂАЈУ.
To sam i ja mislio stim sto je klizac zatvoren ne mogu da pridjem nikako. E sad sam video nesto novo na sta nisam skoro obracao paznju. I pored toga sto mu oduzmem svu snagu i usisivac ne radi postoji leziste u koje treba prekidac da udje, verovatno mu je tu prava pozicija na off. Veoma mali hod.
Probacu ovo. Interesantno kako neke banalne stvari, sitnice coveku prolete ispred nosa.
ТЕЛИ СУ КРИШОМ ДУГРАДЕ КОНТРОЛЕР ДА ДАЉИНСКИ КОНТРОЛИШУ АРМОНИКУ ДА ПРОИЗВОДИ САБЛАСНИ ЗВУЦИ НОЋУ ДА ТЕ ЖИВЦИРА АЛИ ОНДА НЕКО СЕ СЕТИО ПА РЕКО ОН ИОНАКО НЕЗНА ДА СВИРА И САМ ПРОИЗВОДИ САБЛАСНИ И ЗАСТРАШУЈУЋИ ЗВУЦИ НОНСТОП ПАЈЕ ОГУГЛО, НЕБИ НИРЕАГОВО. ПА СУ ОДУСТАЛИ ОД ТУ ИДЕЈУ.
Najelegantnije resenje je kvalitetan kontakt sprej, ali ne WD40. Bakarni delovi u potenciometru su oksidirali i treba da se ociste, ja to radim finom smirglom, kad ima pristupa..mada sam ih otvarao, i mikroprekidace, fora je da se pazljivo otvaraju/zatvaraju, i popravka je trajna.
:: Usisivac je od skoro poceo da se pali sam od sebe :: Naravno to se desava kad zaboravim da ga uspremim i kad ostane prikljucen u struju :: :: Upali se i radi na leru, na niskim obrtajima :: Mislim da je to do potenciometra tj klizaca koji je verovatno popustio malo :: On ima taj klizac po kome doziras snagu i na njemu se iskljucuje :: E sad i kad je iskljucen on se povremeno sam upali i radi kako sam opisao :: :: Mogu li ja to sam da popravim ili da nosim nekom? Mozda klizac treba malo da se ocisti, mozda je oksidirao, verovatno.
LOL jao kako si ti fin i sazaljive prirode :) Samo sto nisi takav kad tvoj Komadant napada druge i iznosi lazi o njima, nekaznjeno i uz pomoc tebe i tebi slicnih dronova :) Tad se smejuljis i zbijas salice iz prikrajka kao curica, i pruzas podrsku i asistencije kad treba. I sladak si sam sebi :) Toliko si sladak i fin sam sebi da bi pojeo sam sebe :))) Mislio sam da te izbacim iz potpisa, ali od sada ce ceo forum da zna kakav si dron, i da bolujes od botulizma (bolest kada se inferiorni dron ulizuje glavnom botu - bot-ulizam) http://www.dodaj.rs/f/33/SK/3fxahhWO/klempete-vozde-nas.jpg
vladats, 19.03.2015. 17:10 #587801: `Skaja cenim i postujem od uvek.Smatram da je dosta dao veliki doprinos ovoj zajednici.`
Ma brate opusteno. Debeli pilicar sa psihoticnim AMD napadima mislim da ni dete u osnovnoj skoli ne bi mogao da iznervira. Jedino sto mu je preostalo jeste da leci svoje frustracije i bolesti i da piskara nesto sto blage veze sa zivotom nema.
Neke decije fore i fazoni, DSS skola :D Ali drago mi je, moj drugar Demokratska stranka je konacno posle toliko godina nasao kuce. Sad moze po potrebi da ga salje u kucicu :))))
Mukica, ako on zaista misli da nekog ovde moze da isprovocira da ne kazem da mu intelektualno parira stvarno mi ga je zao. Stalno se ispaljuje, ne znam kako do sad nije sagoreo haha.
Svakako dugo nece izdrzati, psihoza ce da ga savlada tako da ce opet popiti ciciban :)
P.S. Pretece me dzukac, spava na tastaturi i umislja i dalje neke teorije zavera i sanja krstaske ratove :D
Nikad Klempete ne bi mogao da maltretira druge clanove
13.04.2015. 15:29
status: user broj poruka: 417
i da spamuje forum toliko dugo, da mu nije podrske od dronova kao sto si ti. Ili Klempete licno napada, a vi dajete podrsku, ili vam mejlom izda komandu koga da napadate i kako, i koje lazi da iznosite, a onda Klempete uleti na asistenciju. Na primer, Klempete krene da iznosi lazi da je neki clan kloniran, a ako njemu ne polazi za rukom da mu drugi poveruju onda ti i ostali njegovi dronovi `kao spontano` plasirate istu laz, a Klempete uleti u fazonu `pa eto, i ja sam to govorio`. To su sve metode na koje nailazim i kod stranackih botova. Sve sam to vec video i samo mi je jos smesnije kad vidim da i vi to praktikujete :)))) A sto se tice toga ko spava na tastaturi, pa lako je proveriti kad ja postujem i kad ne postujem :) A kad ste vi tu, kad se Berza pretvori u `Zelenu ostrigu`, skoro uvek u sitnim nocnim satima :))) Glavnog bota jos i mogu nesto da postujem, ali dronovske dzukelice koje obigravaju i kevcu oko njega za malo paznje... To je bato za sazaljenje :)))
Ti si zaista budala ako mislis da se ovde kuje neka zavera i da se prave neki dogovori van tema.
Tvoje ponasanje na forumu je krajnje iritantno a sto se tice tvojih postova vidi se iz daleka da lecis neke komplekse za koje uzroke samo ti znas.Doduse znamo i mi poneki,recimo da te je otac maltretirao kao malog a bio je intelektualac prosvetni radnik,da si ga tukao i da nemas kvalitetan zivot i obrazovanje.
Ja tu mogu da ti pomognem samo da ti nadjem posao preko omladinske zadruge da delis flajere za 1k dinara dnevno.Da si malo strucniji pa da te ubacim u moju firmu na mesto cistaca ali ne znam da li znas da drzis metlu ?
:: Ti si zaista budala ako mislis da se ovde kuje neka zavera i da se prave neki dogovori van tema Nema zavere :) Samo se ti pojavis kad god treba da se podrzi Klempete, a i kad treba da se `uskoci` u sutku ili linc koji je Klempete zapoceo :) Ali inace nema zavere :)
:: Tvoje ponasanje na forumu je krajnje iritantno a sto se tice tvojih postova vidi se iz daleka da lecis neke komplekse za koje uzroke samo ti znas.Doduse znamo i mi poneki,recimo da te je otac maltretirao kao malog a bio je intelektualac prosvetni radnik,da si ga tukao i da nemas kvalitetan zivot i obrazovanje
LOLOLOLOL :) Odakle sad to za maltretiranje od strane oca? :) Pa kazi Klempeti da izmisli nesto novo, to je odavno izlizani klise :))))
:: Ja tu mogu da ti pomognem samo da ti nadjem posao preko omladinske zadruge da delis flajere za 1k dinara dnevno.Da si malo strucniji pa da te ubacim u moju firmu na mesto cistaca ali ne znam da li znas da drzis metlu Pa mozes i ti da proveris da li umes da uhvatis za drsku, ovu mou :)))
Uopste mi nisi interesantan ni u jednom segmentu. Ja u principu ignorisem likove poput tebe. Smatram te za jednog tranzicionog gubitnika koji je svoj propali privatni zivot zamenio nekim virtuelnim i smatra da u njemu moze da se eksponira i da leci svoje neke licne komplekse.
Odlicno. Da se vratimo na tematiku. Na jednom drugom uredjaju imam onaj kruzni potenciometar koji mi je regulator jacine izlaznog zvuka. Stalno mi krci i ponekad prekida. Jel to zrelo za menjanje ili moze tu da pomogne kontakt sprej? Ranije kad mi se desi tako nesto sprej odradi posao ali sada je situacija malo losija nego ranije i plus moram da kupim sprej.
Da ti kazem, drugar. Tvoj svet se svodi na podje*avanje iz prikrajka, dok drugi vode glavnu rec. Dronovi kao ti nikada ne bi ni imali ni petlju a ni mozga da vode glavnu rec, niti imas smisla za humor da trolujes (nekog ko to zasluzuje), pa se zato samozadovoljavas dobacivanjima i asistencijama kad tvoj Glavni Bot napada, klevece ili troluje nekog. Ti si sitna dusica sa sitnim ocekivanjima i sitnim aspiracijama, koja se nasladjuje sitnim pod*ebavanjima :) Ali i tebe je Bog stvorio za nesto pa nek te ima, koliko treba da te ima. Uzivaj.
:: Uopste mi nisi interesantan ni u jednom segmentu :: Ja u principu ignorisem likove poput tebe :: Smatram te za jednog tranzicionog gubitnika koji je svoj propali privatni zivot zamenio nekim virtuelnim i smatra da u njemu moze da se eksponira i da leci svoje neke licne komplekse :: :: Uzivaj u svom svetu,ja imam realni :: ::
Druze, ne moras da se cimas sa tim sprejem. Lepo se otvori ( vrlo je pristupacno ) i kupi se odgovarajuci pot i zameni. Mislim da je 100k - Mali, vise lici na trimer. Cena mu je 15-ak dinara. Tako da je besmisleno spricati ga, jer to nikad nece da radi kao nov.
Spricanje sa raznim preparatima ( cak i vrlo skupi namenski sprejevi ) se vrsi samo ako je pot nestandardnih dimenzija, redak...pa da se koliko toliko produzi vek trajanja. Ovde to nije slucaj.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647627. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.