privremeno mi je zakljucan profil iz bezbednosnih razloga, kako kazu. sad traze da im posaljem skeniran licni dokument sa slikom da bi mi otkljucali profil.
kao da sam neki spamer ili da imam lazni profil, a nije nista od toga u pitanju. da li se ovo na neki nacin moze zaobici ili ipak moram slati licni dokument.
bolje zaboravi taj profil, traže ti podatke jer si zbog nečeg naebo, batali zezanje sa dokumentima
Commodore 64
:: :: privremeno mi je zakljucan profil iz bezbednosnih razloga, kako kazu :: sad traze da im posaljem skeniran licni dokument sa slikom da bi mi otkljucali profil :: :: kao da sam neki spamer ili da imam lazni profil, a nije nista od toga u pitanju :: da li se ovo na neki nacin moze zaobici ili ipak moram slati licni dokument :: :: hvala
bitna im je slika, ime i datum rodjenja, fejs zapravo ima te podatke kada sam otvorio profil. zapravo pre neka 2.5 meseca sam ugasio stari profil koji je naravno imao iste podatke. izgleda da je taj stari profil sad dosao ne red da se trajno ukloni sa njihovog servera i provalili su da je aktivan profil sa istim podacima koji sada koristim. izgleda da je tu doslo do neke kolizije. u svakom slucaju dok sam bio na fejsu na ekranu mi je izasla poruka da je profil privremeno zakljucan. zatim su trazeni podaci iz prve recenice ove poruke.
malo sam bio opsiran, ali sam opisao navedenu situaciju kako se odigrala.
ipak sam poslao, ostale podatke sam `sakrio`. videcemo sta ce da bude. valjda se nisam zeznuo.
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647627. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.