Film je odlican, primetio sam da je na 18 mestu imdb top 250.
Nije mi namera da maltretiram kolege sa komentarima o filmu, ali nekako mi je nejasan na kraju. Ako ima jos ljudi kojima se svidelo, a ne mrzi ih da mi objasne ili raspravimo sta se to desilo na kraju? Na stranu da ostavimo teorijski nemogucu situaciju da planeta orbitira oko crne rupe i na kraju da covek ulazi u nju??? Moje pitanje bi bilo sta su oni ustvari postigli sa binarnim kodom? najblize sto mi pada na pamet je da su savladali gravitaciju i napravili stanicu blizu Saturna? ali ipak nisu otisli na drugu planetu sto je i bio cilj cele misije.
I sta kad su dobili te neke kao podatke iz crne rupe? Kako su zaustavili glad i bolest na zemlji, nikako, a kako su se teleportovali u neku tu kao svemirsku stanicu, ne znamo?
Mogli su onda odavno da nasele tu svemirsku stanicu i bez tih nekih podataka, ne?
Meni se film svidja, odlican je, drzi paznju, napet je, a i tera te na razmisljanje ali ali ali, ako krenes dublje da analiziras vidis da je busan ko sito i nevin ko goblem...
Pa problem pravi ta crna rupa koje je kod jupitera zar ne? Ona krivi vreme i izaziva dešavanja na zemlji zato i ne mogu da reše problem jer nemaju podatke kako da zatvore singularitet što uspevaju kad dobiju ocitavanja koje ovaj šalje kad je prošo kroz nju.
svako drugacije skapirao. Probleme stvaraju neke vasi ili sta vec, sto jede sve useve i time zemlja ostaje ogoljena i pretvara se u prasinu. Kada su usli u crnu rupu navodno je robot sakupio podatke i ti podatci su bili potrebni da bi ljudi mogli da manipulisu gravitacijom i da stanicu koju su napravili na zemlji vinu u svemir i da sa njom prenesu ostale ljude kroz crvotocinu koja se nalazi koj jupitera i odu na drugu planetu. Film nije los mada tu su neke nelogicnosti....kao sto je vec pomenuto(planeta orbitira blizu ili oko crne rupe...itd) Elektrofusion Powered by ReactorSuperial
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647627. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.