Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Svaštara
Svaštara
Cvetkovic - Macek, istorija se ponovila!
STRANA 2 OD 4  
Bokisd1 re 13.02.2016. 13:57 #613982

status: user
broj poruka: 272
Crvena Armija nikako nije mogla da predstavlja onu pravu, do-Revolucionarnu i Pravoslavnu Rusiju, isto kao i sto Jelcin nije bio pravi predstavnik Rusije...
Inace, nemoj da diskreditujes ljude nekim opstim frazama o `kvazi` nacionalizmu i tim stvarima, nego daj neki argument, neku konkrentnu pricu i dokaz za neku tvoju pricu i filosofiju i pogled na svet.
Eh, da nam nije bio taj `kvazi` patriotizam u Balkanskim Ratovima i I Sv. Ratu, ko zna gde bi sada bili.....

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire ... 13.02.2016. 14:10 #613983

broj poruka: 18472
Svi danas koji su protiv Rusa vode istu politiku i podrzavaju sadasnju vlast.
To su oni koji su za ulazak u EU i kojima je svejedno sto je NATO agresor bombardovao ovu zemlju a ista ova vladajuca postava im je omogucila da dobiju imunitet.

Batica koji ovde proziva odredjene ljude kao kvazi nacionaliste ili ti patriote je isti taj batica koji se zalaze za otcepljenje Vojvodine.

Mnogo izdajnika ime medju nama koji svom narodu a i svojoj zemlji zele lose.

@tonce

Slican scenario se blizi samo sto to nama jos uvek nije jasno.

@operator

Povodom tih recki. Znas kako me zabole, nek mi BIA zakuca na vrata slobodno.
Niko mi ne moze uskratiti slobodu govora i iznosenje istine.

Adzem ... 13.02.2016. 14:28 #613985

broj poruka: 3797
http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/1996467-trazila-sam-devojku-u-centru-beograda-a-onda-se-desilo-nesto-sto-nikako-nisam-ocekivala-video

Koliko u stvari oni nas ponizavaju, blate i smeju se iza ledja. Ovo je neverovatno kakav se psiholoski pritisak vrsi na ovaj narod. DNO!!

http://valid.x86.fr/cx7btw

drum ... 13.02.2016. 14:29 #613986

broj poruka: 1301

Svtarno nemam nameru da ulazim u dalje rasprave i pišem kilometarske postove.

Smatram da je u Srbiji 90-ih (tadašnjoj Jugoslaviji) bilo više `izdajnika` poput mene, pogotovo na čelu države-danas Srbija nebi bila `crna ovca` na mapi Evrope.

Vi i dalje gledajte dokumentarce retardiranog Malagurskog,čitajte prof.Deretića i tripujte kako mi jedemo zlatnim kašikama u sve češćim narodnim kuhinjama.
Dejzan Re: Cvetkovic - Macek, istorija se ponovila! 13.02.2016. 14:31 #613987

broj poruka: 3730
Kraljevina Jugoslavija je trebala da bude saveznik Nemackoj,Italiji i Japanu.
U najmanju ruku bi prosli ko Bugari ali ne ..
Retardirani narod je izaso na ulice (zahvaliti se degenerickoj Velikoj Britaniji) i vikao bolje rat nego pakt.
Umesto da Hitler prodje kroz Kraljevinu i da mu hranimo vojsku (zarada ogromna) mi budale otvorili balkanski front za koji nismo imali kapacitete a ni ljudstva.
Zrtava koliko volis ,razorena zemlja a na kraju doso Komunizam i bacio nas u kameno doba iz koga ni danas ne mozemo da izadjemo....
Istorija nudi novu sansu ,po drugi put jer 1998 smo mogli opet da izbegnemo rat i da damo bazu na kosovu i da ga sacuvamo ali ne.Ode kosovo siptari ubiraju prihod a mi kokodacemo ko budale i glumimo zrtve.
Sad treca sreca mada koliko vidim dozvali smo se pameti jer nesmem da zamislim koje bi posledice bile da nismo 90% stvari potpisali sa NATO.
Za vasu informaciju NATO je svuda oko nas ,da se razumemo ja nisam za ulazak u paktove ,potpisivanje deklaracija i clanstva u NATO ali brate spasavaj svoj narod ako ikako mozes...

Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212
Motherboard Asus Maximus Hero 6
GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC
SSD 128 Samsung Evo Pro
Memory Kingston HyperX 2400 Mhz
LC power Archangle 850 W

:: Nije politicki forum, sve mi je jasno, gazda ako hoce neka brise temu ali ako ima u njemu i malo patriotizma, ljudskosti i casti ostavice je jer se ovo svih nas tice, nase buducnosti ako je uopste danas imamo
::
:: http://webtribune.rs/nato-ulazi-u-srbiju-usvaja-se-zakon-kojim-nato-dobija-slobodu-kretanja-i-diplomatski-imunitet-u-srbiji
:: Dakle, sadasnja vlast je usvojila zakon da NATO savez dobije potpuni imunitet u nasoj zemlji, da se slobodno krecu i rade sta hoce ( i silovanje ce da prodje na keca) a bice zasticeni kao beli medvedi tj. niko im nista nece moci
:: Takodje usvojen je jos jedan predlog da se sav `visak` oruzja i municije unisti.
:: Znaci braco Srbi, vojska nam je rasformirana, policija se rasparcava, ostacemo i ostali smo goloruki da docekamo okupatora
:: Da se plan odvija kako je zamisljeno i odredjeno uz to potvrda da cemo gas uzimati od Amera dok smo Rusima zabili nos u ledja po ko zna koji put
:: http://vesti-gazeta.com/srbija-info/398-nato-juzni-tok-srbija-kupuje-americki-gas-preko-hrvatske.htm
:: I sta mislite ko ce pobediti na izborima?
:: A vala i zasluzili smo jer sve ovo posmatramo hladnokrvno, sramota smo za nase pretke , ukaljali smo cast svakog pravog Srbina koji je prolio krv za ovu zemlju. Dansnji Srbi su kukavice, niko prstom da mrdne, niko da se probudi! Tuzno je sta je Srbija docekala. Neopisiv bol je saznanje sta smo doziveli, kakva nepravda nam se nanosi i sta cemo jos doziveti
:: Toliko!
Adzem @Dejzan 13.02.2016. 14:33 #613989

Znaci to je za tebe resenje za spasenje, NAGUZITI SE I RECI JEBIGA JACI SU?

Bokisd1 re 13.02.2016. 14:43 #613990

Pa, kakva je onda to zivotna filosofija ako samo kazes, necu da se borim i suprostavljam, bas me briga, neka rade sta hoce, i za to se stavlja uporedjenje sa Hitlerom, mislim stvarno, kao `malo` saradjuj sa njim, bice nam bolje.
A, gde je tu obraz i cast, dostojanstvo i hrabrost, gde je tu `Za Krst casni i slobodu zlatnu`, da li se ima osecaj, da smo tako postupali kroz svoju istoriju, pitanje je da li bi nas bilo danas u ovakvom obliku.....ali, po svemu sudeci, ako se odreknemo toga, verovatno nas i za 10-20g. nece i biti ovde, ovakvi kakvi smo....

SkyFire ... 13.02.2016. 14:44 #613991

@Adzem

To ti je filozofija danasnjeg slabog Srbina. Ici linijom lakseg otpora.
Geni kakvi su imali pravi Srbi, ponosan i castan narod su iscezli.

Za nas postoji alternativa i to kakva. Nama je nudjeno ulazak u Evroazijsku uniju ali naravno i to je odbijeno.

Nudjeno nam je da budemo pod apsolutnom zastitom od Rusije, da odbijemo savez sa NATO, i to je odbijeno, prihvatili smo NATO.

Kada mi neko pocne da prica kako smo mali i jadni i kako kao sto kazes treba da se naguzimo dobijam napad besnila u momentu. Takav stav, svesno ili nesvesno je cin izdaje svog naroda. U kakvom god da smo problemu treba stati iza svog naroda i drzave a ne okretati ledja i podvijati rep.

MaliAbner Citiram zato sto je vredno razmisljanja... 13.02.2016. 14:52 #613992

broj poruka: 7772
... вредно промишљања...

Када су древни Кинези одлучили да живе у миру, направили су кинески зид. Мислили су да га нико неће прећи због његове висине, дужине и чврстине. Током првих 100 година постојања зида, Кинези су нападнути 3 пута. И сваки пут непријатељске снаге су подмићивале чуваре зида и прешле зид без икакве муке. Грешка је била у томе што су изградили зид, али нису изградили карактер људи.

Као што је један оријенталиста рекао:
Ако желите да уништите цивилизацију, постоје 3 начина:

1. Уништите породицу
2. Уништите едукацију
3. Умањите узоре

Породица се уништава тако што се умањи улога мајке, па жене почну да се стиде што су мајке или што су домаћице!
Умањите вредност учитеља у друштву, тако да га ученици презиру!
Како би умањили узоре, умањите вредност учених људи, тако да их нико не слуша и не следи!

А ја нешто размишљам - ако и ми спадамо у део цивилизације, и ако наведени начини могу парцијално (цивилизацијски) да се примене, сви услови су испуњени да нестанемо... Можда смо чак и нестали, али то још нисмо схватили....

Можда је, ипак, боље да не размишљам...

Citat:
`Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`

Dejzan Re: @Dejzan 13.02.2016. 14:57 #613994

Tvoj nacin razmisljanja je unistio Kraljevinu Jugoslaviju,zatim zadnju Jugoslaviju i sad lisava Srbiju dela teritorije (Kosovo)
Srbija je samo na pravoj strani bila u Prvom Svetskom ratu novie istorije posle toga propast.
@ Skyfire drzi se ti racunara jer tvoj mozak ne vidi krupnu sliku koja glasi ili ce vas biti i da cutite ili vas nece biti.
Rusi su te izdali kad god su mogli kao i 1999 i 1991 i 1995.
Od Rusa nikad nismo imali korist samo stetu.
Nis su nam uzeli za DZ izjebali te za Juzni Tok i pojeo vuk magarca.
Srbija mora da dobro razmisli kuda ce krenuti ali bojim se da je Nato jedino resenje jer ipak smo mi Evropa a ne Azija.Da smo na poziciji Bugarske druga pesma bi bila ovako kalkulisi i vadi se iz sranja.

U ostalom ja da ginem za Srbiju nemam nameru kao ni 99% ljudi oko mene ti ako hoces idi u Siriju Ukrajnu pa gini,,,,
Evro azijska unija je realna koliko i Juzni tok sto je realan bio
PROBUDITE SE

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: Znaci to je za tebe resenje za spasenje, NAGUZITI SE I RECI JEBIGA JACI SU
:: http://valid.x86.fr/cx7bt
SkyFire ... 13.02.2016. 15:08 #613995

O toj Ruskoj izdaji o kojoj govoris je propaganda koju zapad forsira a mediji to pokrivaju svakednovno. Ti si samo jos jedan u lancu izmanipulisanih koji su to po automaciji prihvatili kao dobar dan. Mozak? Da treba se zapitati ko ga zaista ima a ko uopste i nema.

Ali i sve to da ostavimo po strani, gde je cast i obraz? Gde je patriotizam?

Dobro je da se ovde svako javno izjasnio ko je i sta je jer kad dodje vreme naplate a doci ce svi cete morati stati iza svojih dela, stavova.

Neko je dobro rekao. Prvo cemo da se obracunamo izmedju sebe a onda krece isteravanje okupatora.
Adzem ... 13.02.2016. 15:09 #613996

Promenices ti Dejzi misljenje i shvatices da je trebalo proliti poslednju kap krvi za slobodu, kada ti neki americki diplomata i bumbar naguzi zenu, kada ti jedan bogati pedofil namesti u centru za socijalni rad oduzimanje starateljstva, a drugo dete ti ode u mirovne misije za NATO hiljadama kilometara od tvog doma...

SkyFire ... 13.02.2016. 15:15 #613997

@Adzem

Ne shvatas poentu. Oni se zapravo raduju NATO-vcima jer su oni postedjeni poreza i carine tako da se sada vec neki stele da se sprijatelje sa nekim sada vec Americkim komsijom koji mu moze nabaviti komponente po znatno nizim cenama :)))))

Bokisd1 Re: ... 13.02.2016. 15:16 #613998

:: Promenices ti Dejzi misljenje i shvatices da je trebalo proliti poslednju kap krvi za slobodu, kada ti neki americki diplomata i bumbar naguzi zenu, kada ti jedan bogati pedofil namesti u centru za socijalni rad oduzimanje starateljstva, a drugo dete ti ode u mirovne misije za NATO hiljadama kilometara od tvog doma..
:: http://valid.x86.fr/cx7bt
Surov post, ali jezivo realan i predvidljiv scenario.
Inace, nisam se nadao ovakvim stavovima od nekog Nvidiasa( @Dejzan), uglavnom NV fanovi imaju drugacije i zdravije stavove, he, he...ne znam kakva je situacija sa AMD-ovcima....
solaja777 Ajoooj 13.02.2016. 15:24 #613999

broj poruka: 3278

istina je majku im izdajnicku potpisali kapitulaciju, prevrcu nam se preci u grobovima, palim svecu ............................................

HAHAHA jebo te Max vise.. :D

Dejzan Re: ... 13.02.2016. 15:56 #614001

Alo slepce jel bila 1991 i 1995 ? 1999 ? jesi ostao bez NIS-a ? jel imas Juzni tok ? otvori oci znam da boli ali pogledaj.
Meni istorija pokazuje da smo uvek bili na pogresnoj strani ali UVEK.
Da budem Ruska gubernija nema sanse pakujem se i pravac EU ili USA.
Ti pusku uzmi u ruke i igraj se vojnika
Srbija je deo Evrope a ti kad volis da lizes votku i da vozis ladu izvoli pravac KRIM

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: O toj Ruskoj izdaji o kojoj govoris je propaganda koju zapad forsira a mediji to pokrivaju svakednovno. Ti si samo jos jedan u lancu izmanipulisanih koji su to po automaciji prihvatili kao dobar dan. Mozak? Da treba se zapitati ko ga zaista ima a ko uopste i nema
:: Ali i sve to da ostavimo po strani, gde je cast i obraz? Gde je patriotizam?
:: Dobro je da se ovde svako javno izjasnio ko je i sta je jer kad dodje vreme naplate a doci ce svi cete morati stati iza svojih dela, stavova.
:: Neko je dobro rekao. Prvo cemo da se obracunamo izmedju sebe a onda krece isteravanje okupatora
SkyFire Ccccc.. 13.02.2016. 16:03 #614002

Kad bude bilo ciscenje smeca a to ti obecavam da hoce, susresces se sa mnom, a onda mi u lice reci da sam slepac. Upisanko jedan sramni, ne znas ti ni sta je cast ni ponos, prodana duso jedna.

Nekad sam te podrzavao mislisvi da si ok momak dok su te ovde svi redom tovarili zbog pomanjkanja inteligencije. Ko ne voli svoju zemlju ne voli ni svoj narod. Ti si tipican olos izdajnicki a ti ce prvi dobiti ono sto zasluzuju.

P.S. Idi igraj se rata na PS4, tu si najhrabriji. Guzica na toplom, dok ti neki Amer crnac ne zakuca na vrata pa mu se naprasno svidi ali ne tvoj PS4 vec nesto drugo.
Kukaces ti sine za Srbijom i za svojom bracom. Kukaces ali ce ti biti kasno.

MaliAbner Re: Re: @Dejzan 13.02.2016. 16:06 #614003

broj poruka: 7772
@Dejzan
E vala jedi govna za taj NIS... i ti i mnogi drugi koji samo kenjaju na tu temu !!!

Nije prodat za dzabe i tacka !!!

Prodat je sa sve dugovinma od DVE milijarde dolara, i rusi su evo te dve milijarde dolara isplatili...
Dalje izvucena je narodna sisa na koju su se mnogi naklatili i svake godine pravili 200 i kusur miliona dolara duga... da nismo prodali rusima do danas bi onaj dug od DVE milijarde narastao na CETIRI milijarde, buduci da jelte kad niko ne tuce po rukama koje se zavlace u kasu nikad dosta...

Ako mi ne verujes ne moras ali imam bar jedno sestoro rodjaka koji kukaju na ruse i njihovo upravljanje NIS-om... kazu nije to vise ona firma gde uzmes kredit za resavanje stambenog pitanja i posle dve tri godine ti ga otpisu...

Istu stvar treba uraditi i sa EPS-om cisto da se svi srbistanci dovedu u ravnopravan polozaj a to je da RADE A NE DA GA `LADE!!!

I jos da dodam nesto iz nasledja od 2000te pa na ovamo da bi US Steel usao u SARTID morale su da padnu CETRI velike domace banke... Beobanka, Jugobanka, Invest Banka i Beobanka koje su bile najveci poverioci Sartida i kompleksa Trepca su otisle pod led da bi drzava mogla da oprosti dugove Sartidu u iznosu od JEDNE milijarde dolara i preda ga US Steel gringosima za 27 miliona dolara... naravno nije to sve zato sto su jednim udarcem ubili sedam drugih muva, poput ciscenja livade za strane banke itd...
Inace ove banke su i dalje u stecaju samo da bi se svim drugim duznicima osim Sartida naplatila zaostala potrazivanja i to se i dan danas radi i to vrlo uspesno... buduci da su stecajni upravnici pojacali svoje timove na 20-50 advokata u zavisnosti od mase bivsih klijenata po banki i redovno ubiru novce koji nuzno ne moraju da idu u drzavni budzet...

Citat:
`Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`

:: Tvoj nacin razmisljanja je unistio Kraljevinu Jugoslaviju,zatim zadnju Jugoslaviju i sad lisava Srbiju dela teritorije (Kosovo
:: Srbija je samo na pravoj strani bila u Prvom Svetskom ratu novie istorije posle toga propast
:: @ Skyfire drzi se ti racunara jer tvoj mozak ne vidi krupnu sliku koja glasi ili ce vas biti i da cutite ili vas nece biti
:: Rusi su te izdali kad god su mogli kao i 1999 i 1991 i 1995
:: Od Rusa nikad nismo imali korist samo stetu
:: Nis su nam uzeli za DZ izjebali te za Juzni Tok i pojeo vuk magarca
:: Srbija mora da dobro razmisli kuda ce krenuti ali bojim se da je Nato jedino resenje jer ipak smo mi Evropa a ne Azija.Da smo na poziciji Bugarske druga pesma bi bila ovako kalkulisi i vadi se iz sranja
:: U ostalom ja da ginem za Srbiju nemam nameru kao ni 99% ljudi oko mene ti ako hoces idi u Siriju Ukrajnu pa gini,,,
:: Evro azijska unija je realna koliko i Juzni tok sto je realan bi
:: PROBUDITE SE
:: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21
:: Motherboard Asus Maximus Hero 6
:: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O
:: SSD 128 Samsung Evo Pr
:: Memory Kingston HyperX 2400 Mh
:: LC power Archangle 850 W
:: :: Znaci to je za tebe resenje za spasenje, NAGUZITI SE I RECI JEBIGA JACI SU
:: ::
:: :: http://valid.x86.fr/cx7bt
Dejzan Re: Ccccc.. 13.02.2016. 16:16 #614005

Tvoj nacin izrazavanja je na nivou 14 godisnjeg deteta a i ono zna istoriju bolje od tebe.
Vazno je da putujes po EU i kupujes lepe stvari a kad dodje trenutak da se busas u grudi opet si tu zanimljivo.

Vidim ti znas sta je cast i ponos pa se tako i ponasas.

meni netreba Amer ni Rus vec neutralnost shvajcarske.
Kao sto sam reko Srbi nikad nece nauciti srecom pa pametni odlaze a polu pismeni ti vode drzavu (cast izuzecima)

I drugo smanji proseravanje jer svako iznosi svoje misljenje ja tvoje ni malo ne podrzavam pa te ne vredjam ali ocito mozak ti radi u jednom smeru..

U ostalom jel te neko obavestio da ides ka EU ?
Da si kandidat za tu istu EU ?

Vidi smanji dozivljaje i trosi pare po zapadu....

Da igram PS 4 i uzivam i ne bacam pare vise na ubogi PC

Moras da naucis da cenis drugo misljenje ako ne naucis bice ti dosta tesko...

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: Kad bude bilo ciscenje smeca a to ti obecavam da hoce, susresces se sa mnom, a onda mi u lice reci da sam slepac. Upisanko jedan sramni, ne znas ti ni sta je cast ni ponos, prodana duso jedna.
:: Nekad sam te podrzavao mislisvi da si ok momak dok su te ovde svi redom tovarili zbog pomanjkanja inteligencije. Ko ne voli svoju zemlju ne voli ni svoj narod. Ti si tipican olos izdajnicki a ti ce prvi dobiti ono sto zasluzuju
:: P.S. Idi igraj se rata na PS4, tu si najhrabriji. Guzica na toplom, dok ti neki Amer crnac ne zakuca na vrata pa mu se naprasno svidi ali ne tvoj PS4 vec nesto drugo.
:: Kukaces ti sine za Srbijom i za svojom bracom. Kukaces ali ce ti biti kasno
Dejzan Re: Re: Re: @Dejzan 13.02.2016. 16:21 #614006

Nase Banke da su vredele opstale bi i danas a sto se Nis-a u istoriji gori ugovor nismo potpisali.
Kvalitet nafte 0
cena ubija
Dizel se uvozi
toliko o Nisu a prodat je za smesne pare procenjen na 5 milijardi dat za sicu batali me gluposti molim te

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: @Dejza
:: E vala jedi govna za taj NIS... i ti i mnogi drugi koji samo kenjaju na tu temu !!
:: Nije prodat za dzabe i tacka !!
:: Prodat je sa sve dugovinma od DVE milijarde dolara, i rusi su evo te dve milijarde dolara isplatili..
:: Dalje izvucena je narodna sisa na koju su se mnogi naklatili i svake godine pravili 200 i kusur miliona dolara duga... da nismo prodali rusima do danas bi onaj dug od DVE milijarde narastao na CETIRI milijarde, buduci da jelte kad niko ne tuce po rukama koje se zavlace u kasu nikad dosta..
:: Ako mi ne verujes ne moras ali imam bar jedno sestoro rodjaka koji kukaju na ruse i njihovo upravljanje NIS-om... kazu nije to vise ona firma gde uzmes kredit za resavanje stambenog pitanja i posle dve tri godine ti ga otpisu..
:: Istu stvar treba uraditi i sa EPS-om cisto da se svi srbistanci dovedu u ravnopravan polozaj a to je da RADE A NE DA GA `LADE!!
:: I jos da dodam nesto iz nasledja od 2000te pa na ovamo da bi US Steel usao u SARTID morale su da padnu CETRI velike domace banke... Beobanka, Jugobanka, Invest Banka i Beobanka koje su bile najveci poverioci Sartida i kompleksa Trepca su otisle pod led da bi drzava mogla da oprosti dugove Sartidu u iznosu od JEDNE milijarde dolara i preda ga US Steel gringosima za 27 miliona dolara... naravno nije to sve zato sto su jednim udarcem ubili sedam drugih muva, poput ciscenja livade za strane banke itd..
:: Inace ove banke su i dalje u stecaju samo da bi se svim drugim duznicima osim Sartida naplatila zaostala potrazivanja i to se i dan danas radi i to vrlo uspesno... buduci da su stecajni upravnici pojacali svoje timove na 20-50 advokata u zavisnosti od mase bivsih klijenata po banki i redovno ubiru novce koji nuzno ne moraju da idu u drzavni budzet..
:: Citat:
:: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`
:: :: Tvoj nacin razmisljanja je unistio Kraljevinu Jugoslaviju,zatim zadnju Jugoslaviju i sad lisava Srbiju dela teritorije (Kosovo
:: :: Srbija je samo na pravoj strani bila u Prvom Svetskom ratu novie istorije posle toga propast
:: :: @ Skyfire drzi se ti racunara jer tvoj mozak ne vidi krupnu sliku koja glasi ili ce vas biti i da cutite ili vas nece biti
:: :: Rusi su te izdali kad god su mogli kao i 1999 i 1991 i 1995
:: :: Od Rusa nikad nismo imali korist samo stetu
:: :: Nis su nam uzeli za DZ izjebali te za Juzni Tok i pojeo vuk magarca
:: :: Srbija mora da dobro razmisli kuda ce krenuti ali bojim se da je Nato jedino resenje jer ipak smo mi Evropa a ne Azija.Da smo na poziciji Bugarske druga pesma bi bila ovako kalkulisi i vadi se iz sranja
:: :: U ostalom ja da ginem za Srbiju nemam nameru kao ni 99% ljudi oko mene ti ako hoces idi u Siriju Ukrajnu pa gini,,,
:: :: Evro azijska unija je realna koliko i Juzni tok sto je realan bi
:: :: PROBUDITE SE
:: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21
:: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6
:: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O
:: :: SSD 128 Samsung Evo Pr
:: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh
:: :: LC power Archangle 850 W
:: :: :: Znaci to je za tebe resenje za spasenje, NAGUZITI SE I RECI JEBIGA JACI SU
:: :: ::
:: :: :: http://valid.x86.fr/cx7bt
Dejzan Re: Re: ... 13.02.2016. 16:23 #614007

Tu se varas ja ne pripadam niko vec svom novcaniku i stomaku .Dok vi robujete markama i brendovima ....
U ostalom nisi znao da postoji razlicito misljenje pa jos realno pa i istinito .....

inace toliko o casti i postenju

http://www.blic.rs/vesti/svet/istorijski-dokument-evo-sta-pise-u-deklaraciji-koju-su-potpisali-papa-i-ruski/tdpewhk

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: :: Promenices ti Dejzi misljenje i shvatices da je trebalo proliti poslednju kap krvi za slobodu, kada ti neki americki diplomata i bumbar naguzi zenu, kada ti jedan bogati pedofil namesti u centru za socijalni rad oduzimanje starateljstva, a drugo dete ti ode u mirovne misije za NATO hiljadama kilometara od tvog doma..
:: :: http://valid.x86.fr/cx7bt
:: Surov post, ali jezivo realan i predvidljiv scenario
:: Inace, nisam se nadao ovakvim stavovima od nekog Nvidiasa( @Dejzan), uglavnom NV fanovi imaju drugacije i zdravije stavove, he, he...ne znam kakva je situacija sa AMD-ovcima....
Dejzan Re: ... 13.02.2016. 16:36 #614008

+ 100

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: Svtarno nemam nameru da ulazim u dalje rasprave i pišem kilometarske postove
:: Smatram da je u Srbiji 90-ih (tadašnjoj Jugoslaviji) bilo više `izdajnika` poput mene, pogotovo na čelu države-danas Srbija nebi bila `crna ovca` na mapi Evrope
:: Vi i dalje gledajte dokumentarce retardiranog Malagurskog,čitajte prof.Deretića i tripujte kako mi jedemo zlatnim kašikama u sve češćim narodnim kuhinjama.
1d10t ... 13.02.2016. 17:12 #614009

broj poruka: 433
Boli cinjenica da nas svi razvlace kako hoce, ali takodje treba da budemo svesni jedne sitnice, da su shiptari bili malo pametniji iskulirali bi celo jedenje govana oko parceta Srbije koje su okupirali, strpili se malo i za 10-20 godina bi kulturno uzeli celu srbiju preko izbora, cinjenicno stanje je da je nas malo a njih tek nesto manje od nas, ali za razliku od nas oni se mnoze matematickom progresijom.

Banke su druga prica, ugasene su da se ne bi gasile i prodavale `velike` drustvene firme koje su preko tih banaka uzimale kredite iz inostranstva (bile su garant da ce kredit biti vracen) i naravno, gasenjem tih banaka je otvoren put inostranim bankama... Vise muva jednim udarcem.

AMD phenom II x4 955BE @ 3.7GHz / Raijintek EreBoss / GA-MA770-UD3 rev 2.0 / 3x2GB Kingston V ddr2 800MHz / PowerColor AMD r9 280x TurboDuo - PowerColor ATI 4870 1GB BKP / 500GB Hitachi + 1TB WD black / Logitech g500/mx518 / iCEMAT II black pad
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Bokisd1 re 13.02.2016. 17:13 #614010

Nemojte o Sartidu, ja sam iz Smedereva,
to cudo ne moze da sljaka sa pozitivom, nikad, to svi u SD znaju, samo veliki Vodj ne zna ili bolje, nece da kaze....i kako je prodat, vec je gore vrlo realno objasnjeno.
I NIS, samo jedno je dovoljno i nista vise, koliko uplacuje NIS u budjet Srbije love? Da li znate, da je taj Sartid kad je bio US Steel, nije uplacivao nikakvu lovu u budjet Smedereva, bio je oslobodjen, imali su obavezu da ugrade savremene filtere za prociscenje gasova i to su eskivirali, pa je selo pored zeljezare stradalo od stetnih gasova( cena za imanje sa kucom, pored same zeljezare je moglo da se uzme za par hiljada evra)..itd.
Ko zna sta bi bilo sa NIS-om da je uzet od strane velikih `prijatelja` sa Zapada, ma, imam nekad osecaj da nas tretiraju kao neku zaostalu africku koloniju....... i ovo, opet klasicno, zasto kupujes u Evropi, pa, niko ne mrzi Zapad i ljude, ima i dobrih stvari na tom Zapadu, zasto se ne uzmu te neke dobre i korisne stvari i ne primene se ovde kod nas, nego se samo propagiraju lose i stetne stvari sa Zapada kod nas....tjaaa...

Adzem @Bokisd1 13.02.2016. 17:19 #614011

To je ona prica da smo pokupili samo najgore sa tog zapada. Sto se tice tvog proslog komentara, ja sam uvek brutalan, tacan i gadjam u centar. To vecini smeta.

@SKy
Krajnje sam razocaran kad cujem/vidim da ovde ljudi kao da se stide sto su SRBI... To nikada nije bilo ranije i jos u toj meri. Znas bratijo o cemu se tu radi, u ratnim vremenima odlazili su najbolji i najhrabriji. Kuci su ostajale cave, jajare, profiteri i pickice. Ginuli su najbolji, da bi ziveli najgori. Nase jadne zene sta ce, morale su da radjaju decu sa tim jajarama i to dete naravno u startu ima los i defektan gen u sebi, znaci od njega nema ko kurac i bice jos gora smrdljiva picka od svog caleta. E O TOME SE RADI NARODE MOJ!!! SKARTA OSTALA DA SE KARTA, A OVO SU PLODOVI TOG RADA!!!!

STRANA 2 OD 4  
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647627.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs